Luomme yhdessä tulevaisuuden lomaunelmia

Työpaikat

Luomme yhdessä tulevaisuuden lomaunelmia

Lomaunelmien toteuttaminen on visio, joka inspiroi meitä TUIssa. Joka vuosi yli miljoona pohjoismaalaista luottaa meihin matkanjärjestäjänä: loman aikana kaiken tulee toimia!

Yhteinen visio ei tarkoita, että kaikki tekisivät samaa. Meillä voit työskennellä erilaisissa oppaan tehtävissä, lastenkerhon ohjaajana, aktiviteettiohjaajana ja matkamyyjänä, sekä erilaisissa myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Mahdollisuuksia sisäiseen urakehitykseen ja henkilökohtaiseen kasvuun on paljon.

Olemme innovatiivinen yritys, joka ei tyydy eilispäivän menestykseen vaan etsii koko ajan uusia mahdollisuuksia. Tässä työssä tärkeintä on asiakkaan kuunteleminen ja luova ajattelu.

Tervetuloa TUIlle!

Työ ulkomailla

Kohteissamme työskentelee n. 165 henkilöä. He tekevät töitä muun muassa oppaina, lastenkerhon vetäjinä sekä liikunta- ja aktiviteettiohjaajina. Mikäli olet kiinnostunut oppaan työstä, seuraa TUI:n avoimia työpaikkoja.

Työ Suomessa

Suomessa olevat n. 60 henkilöä tekevät töitä myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, IT- ja talousasioiden parissa.

Matkustamohenkilökunnan rekrytointi hoidetaan keskitetysti Airpron kautta, kts. vapaista työpaikoista sivuilta www.airpro.fi/avoimet_tyopaikat 

Lue lisää »