TUI Care Foundation

TUI Care Foundation on TUIn oma itsenäinen säätiö, joka johtaa useita projekteja tavoitteenaan tukea luonnon, ympäristön ja ihmisten hyvinvointia. Tämänhetkisiä hankkeita ovat mm. kilpikonnien suojelu Kap Verdellä, norsujen suojelu Thaimaassa ja vähäosaisten nuorten koulutus Vietnamissa, Namibiassa ja Dominikaanisessa tasavallassa.

TUI Care Foundation tukee hankkeita, jotka edistävät matkailun positiivisia vaikutuksia. Projektien avulla tuetaan muun muassa nuorten koulutusta ja edistetään ympäristön ja eläinten suojelua eri kohteissa ympäri maailmaa. Näin paikallinen yhteisö voi hyötyä matkailusta entistä paremmin.

Alankomaissa sijaitseva TUI Care Foundation toimii maailmanlaajuisesti paikallisten hankkeiden parissa. Tavoitteena on toimia kestävästi ja pitkällä tähtäimellä. Tämä tapahtuu vahvojen paikallisten ja kansainvälisten yhteistyökumppanuuksien avulla sekä helpottamalla matkailijoiden osallistumista hyväntekeväisyyteen.

TUI Care Foundation -säätiöllä on vakiintunut yhteistyö maailmanlaajuisen lastenoikeusjärjestön Plan Internationalin kanssa. Yhteistyön avulla kehitetään koulutushankkeita, joiden avulla vähäosaiset nuoret saavat mahdollisuuden muuttaa elämäänsä kouluttautumalla uuteen ammattiin ja vahvistamalla asemaansa työmarkkinoilla. Yhteistyö keskittyy erityisesti nuoriin naisiin. Yhteistyötä on lisäksi TUI Care Foundationin ja Rainforest Alliancen välillä, jossa tavoitteena on kouluttaa nuoria ympäristöön liittyvissä kysymyksissä jakamalla opetusmateriaalia opettajille. Muut yhteistyöt keskittyvät matkailun ja paikallisen yrittäjyyden yhdistämiseen sekä paikallisten tavarantoimittajien avustamiseen.

Tee lahjoitus

Haluatko tehdä lahjoituksen?
Mene TUI Care Foundationin lahjoitussivulle, valitse maa ja maksa lahjoitus luottokortilla. Lahjoitukset toimitetaan täysimääräisesti kumppaneille ja hankkeisiin, ja järjestön toiminnan kulut maksaa säätiön perustajana toimiva TUI.

Esimerkkejä projekteista löydät sinisistä laatikoista sivun oikeasta reunasta. Lisää tietoa säätiöstä ja projekteista löydät sivustolta www.tuicarefoundation.com. Ehkäpä löydät hankkeen, joka toimii juuri sinun lomakohteessasi.