Matkat
Albania

Hinta alkaen

...

Hotelleja

21

Hintataso

Hintaesimerkit Sarandasta
  • Pizzan. 7 e
  • Vesi (1 l)n. 0,50 e
  • Päivällinenn. 9–12 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaLek (ALL)
  • Aikaero+ 1 t.
  • PääkaupunkiTirana
  • KieliAlbania
  • Väkilukun. 2,9 milj.

Matkat Albania

Albania

Yhä useampi on jo kokenut, mitä kaikkea Albanialla on tarjottavanaan – rantoja, vehreää luontoa, antiikinaikaista kulttuuria ja viehättäviä rantalomakohteita moderneine hotelleineen. Valitse joko Saranda lähellä Korfua tai rantaparatiisi Durresin Riviera lähellä pääkaupunki Tiranaa.

Matkailumaana Albania on jo pitkään ollut naapureidensa, Kreikan, Italian ja Kroatian, varjossa. Nyt näyttäisi kuitenkin olevan aika astua varjoista parrasvaloihin – Albania on matkabloggaajien ja lehtien mukaan tämän hetken nousevia matkakohteita. Mikä ei tietysti mitenkään yllätä niitä, jotka ovat jo päässeet tutustumaan rannikon rantoihin, ruokakulttuuriin, luontoon ja historiallisiin nähtävyyksiin.

Roomalaisia raunioita ja herkullista ruokaa

Eteläisessä Albaniassa sijaitsevilta hotelleiltamme on alle tunnin matka antiikinaikaisille raunioille Butrintissa, jonne roomalaiset rakensivat teattereitaan, kylpylöitään ja muurejaan ajanlaskumme alun tuntumassa. Ja missä sitten asutkin, ovat lähellä myös rannat, ostoskadut ja ravintolat. Perinteiseen balkanilaiseen keittiöön ovat omat mausteensa tuoneet niin kreikkalaiset kuin italialaiset. Ja edullinen hintataso omalta osaltaan vain kasvattaa ruokahalua!

Durresin Riviera – kilometreittäin hiekkarantaa

Kaikkialla Albaniassa on hienoja rantoja, mutta Durresin Riviera taitaa viedä voiton. Kullankeltainen ja hienohiekkainen ranta ulottuu yli 10 kilometrin matkalle. Durresin Rivieralla voit asua joko värikkäässä Durresin kaupungissa tai aivan rannan äärellä, pienemmässä rantalomakohteessa kaupungin lähellä.
Lue lisää Durresin Rivierasta ja tutustu hotellivalikoimaan »

Monipuolinen Saranda

Viihtyisä lomakaupunki Saranda sijaitsee Albanian eteläosassa, lähellä Kreikan rajaa. Linnuntietä Korfulle on alle 10 kilometriä. Aurinko- ja rantaelämän ja ravintoloiden lisäksi voit lomallasi nauttia mielenkiintoisista retkistä ja kokea kaikkea antiikinaikaisista raunioista vehreään luontoon ja idyllisiin saariin. Sarandaan matkustetaan naapurisaari Korfun kautta. Sarandan loma on osa yhdistelmälomaa – ensimmäisen viikon vietät Kreikan Korfulla, toisen viikon Albanian Sarandassa.
Lue lisää Sarandasta ja tutustu hotellivalikoimaan »

Matkavaihtoehtoja Albania