Matkat
Ibiza

Hinta alkaen

...

Hotelleja

7

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Inglesistä
  • Pizzan. 10 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkiluku46 560 000

Matkat Ibiza

Ibiza houkuttelee 50 rannallaan, mantelipuillaan, viehättävillä pikkukaupungeillaan ja perheystävällisillä hotelleillaan. Samalla tarjolla on halukkaille muotia ja vauhdikasta klubielämää.

Matkakohteet

Cala Tarida

Cala Tarida

1 hotellia
Alkaen
Pieni kylä kauniissa poukamassa auringonlaskun puolella Ibizalla. Perheystävällinen TUI Sensatori -hotellimme sijaitsee rannalla. All Inclusive.
Playa d'en Bossa

Playa d'en Bossa

1 hotellia
Alkaen
Ibizan pisin ranta ja värikkäin lomakohde tarjoaa vesiurheilua, beach clubeja, ravintoloita, ostoksia sekä klubielämää tunnettuine dj:neen.
San Antonio

San Antonio

2 hotellia
Alkaen
San Antonio on Ibizan trendikkäin juhlimiskohde, joka tarjoaa huvielämää, rantoja ja upeita auringonlaskuja.
Santa Eulalia

Santa Eulalia

1 hotellia
Alkaen
Täydellinen lomakohde, jossa pikkukaupungin tunnelmaa, monia hyviä ravintoloita, huvivenesatama, käsityöläismarkkinat ja hienoja hiekkarantoja.
Cala Llonga

Cala Llonga

0 hotellia
Alkaen
Viihtyisä pieni lomakohde romanttisine merenrantakallioineen, mielenkiintoisine ravintoloineen ja karibialaistyylisine, valkeahiekkaisine rantoineen. Valikoimassamme on mm. SuneoClub, jossa on All Inclusive.
Port d’es Torrent

Port d’es Torrent

1 hotellia
Alkaen
Rento rantalomakohde muutaman kilometrin päässä San Antonion huveista. Hotellivalikoimassamme on sekä perhehotelleja että huoneistoja kaveriporukalle.
Ibizan kaupunki

Ibizan kaupunki

1 hotellia
Alkaen
Saaren suurin kaupunki tarjoaa kaikkea keskiaikaisista kujista ja satamakortteleista muotiliikkeisiin, tapasbaareihin ja hienoon uimarantaan. Heti kaupungin ulkopuolella sijaitsee yksi Ibizan trendikkäimmistä designhotelleista.
Portinatx

Portinatx

0 hotellia
Alkaen
Portinatx on pieni ja miellyttävä lomakohde Ibizan luonnonkauniilla pohjoisrannikolla. Täällä on kolme rantaa, kalaravintoloita sekä vaelluspolkuja vehreiden vuorten ympäröimänä.
Katso kaikki (8)

Matkavaihtoehtoja Ibiza

Hotellit Ibiza

7 hotellit

Näytä kaikki hotellit (7)