Matkat
Ibiza

Hinta alkaen

...

Hotelleja

7

Hintataso

Hintaesimerkit Playa den Bossasta
 • Päivällinenn. 24 e
 • Vesi (1 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero– 1 t
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 151 265

Matkat Ibiza

Ibiza

Ibiza sijaitsee Mallorcan saaren lounaispuolella ja houkuttelee 50 rannallaan, mantelipuillaan, viehättävillä pikkukaupungeillaan ja perheystävällisillä hotelleillaan. Samalla tarjolla on trendikästä muotia ja vauhdikasta klubielämää. Saarella on viehättäviä hotelleja niin pareille, perheille kuin useamman sukupolven seurueille.

Ibizan saari on monipuolisempi kuin yleinen kuva siitä. Saarella on rauhallisia lahdenpoukamia, joissa vesi on kristallinkirkasta. Mutta myös vauhdikkaampia rantoja Beach Clubeineen ja vesiurheilumahdollisuuksineen.

Mukulakivikatuja ja kapeita kujia

Vanha osa Ibizan kaupungista koostuu kapeista kujista, mukulakivikaduista, kirkoista ja kaupunkia ympäröivästä muurista. Täällä on niin pikkukauppoja kuin viihtyisiä, pieniä ravintoloita. Suosittelemme mukavia kenkiä – sandaalit voit suosiolla laittaa kassiin kävelyn ajaksi! Päivän päätteeksi voit istahtaa tapas-ravintolaan Plaza de Vilan laidalla, syödä illallista mukavassa ravintolassa Sa Penyan kalaravintoloistaan tunnetussa korttelissa tai nauttia lasillisen cavaa satamassa.

Valitse lomakohde

Klikkaa linkeistä ja lue lisää Ibizan rannoista, lomakohteiden palveluista ja parhaista hotelleista.

 • Cala Tarida – täällä sijaitsee ylellinen Sensatori-hotellimme
 • Cala Llonga – rauhallinen rantalomakohde kävelykatuineen
 • Playa d'en Bossa – Beach Clubeja, vesiurheilua ja klubielämää
 • Port d'es Torrent – pieni ranta, värikkäitä baareja ja yksinkertaisia ravintoloita
 • Portinatx – harmoninen kylä, kolme rantaa ja Sensimar-hotelli aikuisille
 • San Antonio – yksi Ibizan kuumimmista bilekohteista, hiekkaranta keskellä kylää
 • Santa Eulalia – espanjalaista pikkukaupungin elämää, aurinkoa, rantoja ja huvivenesatama
 • Ibizan kaupunki – pikkukujia, valkeita taloja, ostoksia ja tyylikäs pienvenesatama

Matkakohteet Ibiza

Cala Tarida

Cala Tarida

1 hotellia
Alkaen
Pieni kylä kauniissa poukamassa auringonlaskun puolella Ibizalla. Perheystävällinen TUI Sensatori -hotellimme sijaitsee rannalla. All Inclusive.
Playa d'en Bossa

Playa d'en Bossa

1 hotellia
Alkaen
Ibizan pisin ranta ja värikkäin lomakohde tarjoaa vesiurheilua, beach clubeja, ravintoloita, ostoksia sekä Välimeren kuuminta klubielämää tunnettuine dj:neen.
San Antonio

San Antonio

1 hotellia
Alkaen
San Antonio on yksi Ibizan trendikkäistä bilekeskuksista länsirannikon suojaisella lahdella. Tarjolla vilkasta iltaelämää, hienoja rantoja ja upeita auringonlaskuja.
Santa Eulalia

Santa Eulalia

1 hotellia
Alkaen
Lomakohde, jossa viehättävää pikkukaupungin tunnelmaa! Santa Eulaliassa on paljon hyviä ravintoloita, pienvenesatama, käsityömarkkinat ja hienoja hiekkarantoja.
Cala Llonga

Cala Llonga

0 hotellia
Alkaen
Viihtyisä pieni rantakohde suojaisassa poukamassa saaren itäosassa. Karibialaistyylinen vaalea hiekkaranta, romanttisia merenrantakallioita ja kivoja ravintoloita.
Port d’es Torrent

Port d’es Torrent

2 hotellia
Alkaen
Rento rantakohde värikkäine baareineen ja edullisine ravintoloineen lähellä San Antonion huveja. Valikoimassamme on sekä perhehotelleja että tilavia huoneistoja.
Ibizan kaupunki

Ibizan kaupunki

1 hotellia
Alkaen
Saaren suurimmassa kaupungissa on kaikkea keskiaikaisista kujista ja satamakortteleista muotiliikkeisiin, tapasbaareihin ja hienoon uimarantaan.
Portinatx

Portinatx

0 hotellia
Alkaen
Portinatx on pieni ja miellyttävä lomakohde Ibizan luonnonkauniilla pohjoisrannikolla. Täällä on kolme rantaa, kalaravintoloita sekä vaelluspolkuja vehreiden vuorten ympäröimänä.
Katso kaikki (8)

Matkavaihtoehtoja Ibiza