Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Inglesistä
  • Pizzan. 10 e
  • Olut (50 cl)n. 3 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkiluku46 560 000

Matkat Ibiza

Ibiza houkuttelee 50 rannallaan, mantelipuillaan, viehättävillä pikkukaupungeillaan ja perheystävällisillä hotelleillaan. Samalla tarjolla on halukkaille muotia ja vauhdikasta klubielämää.

Matkakohteet

Cala Tarida

Cala Tarida

1 hotellia
Alkaen
Pieni kylä kauniissa poukamassa auringonlaskun puolella Ibizalla. Perheystävällinen TUI Sensatori -hotellimme sijaitsee rannalla. All Inclusive.
Playa d'en Bossa

Playa d'en Bossa

5 hotellia
Alkaen
Ibizan pisin ranta ja värikkäin lomakohde tarjoaa vesiurheilua, beach clubeja, ravintoloita, ostoksia sekä klubielämää tunnettuine dj:neen.
San Antonio

San Antonio

3 hotellia
Alkaen
San Antonio on Ibizan trendikkäin juhlimiskohde, joka tarjoaa huvielämää, rantoja ja upeita auringonlaskuja.
Santa Eulalia

Santa Eulalia

3 hotellia
Alkaen
Täydellinen lomakohde, jossa pikkukaupungin tunnelmaa, monia hyviä ravintoloita, huvivenesatama, käsityöläismarkkinat ja hienoja hiekkarantoja.
Cala Llonga

Cala Llonga

1 hotellia
Alkaen
Viihtyisä pieni lomakohde romanttisine merenrantakallioineen, mielenkiintoisine ravintoloineen ja karibialaistyylisine, valkeahiekkaisine rantoineen. Valikoimassamme on mm. SuneoClub, jossa on All Inclusive.
Port d’es Torrent

Port d’es Torrent

2 hotellia
Alkaen
Rento rantalomakohde muutaman kilometrin päässä San Antonion huveista. Hotellivalikoimassamme on sekä perhehotelleja että huoneistoja kaveriporukalle.
Ibizan kaupunki

Ibizan kaupunki

1 hotellia
Alkaen
Saaren suurin kaupunki tarjoaa kaikkea keskiaikaisista kujista ja satamakortteleista muotiliikkeisiin, tapasbaareihin ja hienoon uimarantaan. Heti kaupungin ulkopuolella sijaitsee yksi Ibizan trendikkäimmistä designhotelleista.
Portinatx

Portinatx

0 hotellia
Alkaen
Portinatx on pieni ja miellyttävä lomakohde Ibizan luonnonkauniilla pohjoisrannikolla. Täällä on kolme rantaa, kalaravintoloita sekä vaelluspolkuja vehreiden vuorten ympäröimänä.
Katso kaikki (8)

Matkavaihtoehtoja Ibiza

Hotellit Ibiza

16 hotellit

Näytä kaikki hotellit (16)