Matkat
San Antonio

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero– 1 t
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 24 478

Matkat San Antonio

San Antonio

San Antonio on Ibizan klubielämän keskus. Täällä voit nauttia sametinpehmeistä öistä Euroopan parhaiden dj:den rytmittämänä, keskellä kaupunkia sijaitsevasta hienosta rannasta ja ostosmahdollisuuksista markkinoilla ja putiikeissa.

San Antonio on Ibizan trendikkäin juhlimiskohde, jossa on yökerhoja, musiikkibaareja ja suuria näyttämöitä, joissa kansainväliset dj:t esiintyvät. Sunset Strip on täynnä loungebaareja, joissa soitetaan mukavaa musiikkia. West Endiltä taas löytyy gastropubeja ja take-away-ravintoloita. Kävelykadut pursuavat musiikkibaareja ja yökerhoja, ja keskikesällä meno on vilkasta auringonnousuun saakka.

Ranta keskellä kaupunkia

San Antonion ranta sijaitsee keskellä kaupunkia ja on nimeltään Cala des Moro. Pitkä kaistale pehmeää hiekkaa reunustaa rauhallista ja suojaisaa poukamaa, jossa on useita trendikkäitä rantabaareja. Satamasta voit lähteä retkellä myös alueen muille rannoille. S'Arenal Beach sijaitsee aivan sataman lähettyvillä, ja myös täällä on tunnelma korkealla: musiikki pauhaa, tarjolla on vesiurheilua ja auringon laskiessa kävelykatu täyttyy ihmisistä.

Lyhyt matka Ibizan kaupunkiin

Ajomatka San Antoniosta Ibizan kaupunkiin on vain 20 minuuttia. Pääset siis kätevästi kierrokselle kaupunkiin, sen mukulakivikaduille ja ostosten pariin.

Ibizan saari

Ibiza on saari, jolla on asennetta. Tyyli on "boheemin chic" ja Ibizan kaupungissa voit nähdä näyttävästi pukeutuneita taiteilijoita, bileprinsessoja ja moderneja hippejä. Samalla Ibiza on luonnonkaunis ja vehreä saari oliivilehtoineen, mantelipuineen, kalkkikivikallioineen ja valkeine pikkukylineen. Eikä unohtaa sovi saaren uimapoukamia – hienoja rantoja saarella on noin 50.

Tanssia aamuun asti – jos niin haluat

Ibizan klubielämään pääset tutustumaan parhaiten San Antoniossaa tai Playa d’en Bossassa. Muissa lomakohteissa on rauhallisempaa: pariskuntia ja perheitä, jotka nauttivat auringosta ja uimisesta, maukkaista illallisista ja vetäytyvät nukkumaan ennen puoltayötä. Suurimmat klubit sijaitsevat kylien ulkopuolella ja ne aukeavat varsin myöhään. Sisäänpääsylippuihin, jotka usein ovat kalliita, sisältyy bussikuljetus.

Tutustu saareen vuokra-autolla

Saarella on siis paljon nähtävää. Emmekä vielä ole maininneet Ibizan kaupungin vanhaa osaa, joka kaupunginmuureineen, kujineen ja kirkkoineen on valittu Unescon maailmanperintökohteiden joukkoon. Mikäli haluat kierrellä saarta omaan tahtiin, voit jo ennen lomaa vuokrata auton edullisesti kauttamme yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Retkivinkkejä

  • Aurinkoa ja uintia katamaraaniretkellä
  • Käynti tunnetuilla hippimarkkinoilla
  • Päiväretki Formenteran naapurisaarelle
  • Iltakävely Ibizan kaupungissa

Matkavaihtoehtoja San Antonio