Matkat
Playa d'en Bossa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 20 e
 • Vesi (1 l)n. 1,50 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero– 1 t
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 250

Matkat Playa d'en Bossa

Playa d'en Bossa

Playa d’en Bossa on Ibizan pisin ranta ja värikkäin lomakohde. Se tarjoaa kaikkea mitä lomallesi voit toivoa: vesiurheilua, beach clubeja, ravintoloita, ostoksia sekä yöelämää. Hotellivalikoimaamme olemme poimineet parhaat hotellit sinulle, joka haluat asua tapahtumien keskipisteessä.

Playa d’en Bossa on pitkulainen lomakohde lähes Ibizan kaupunkiin ulottuvan 3 km pitkän hiekkarannan äärellä. Rannan lounaispäässä, lähellä vanhaa vartiotornia, on meno rauhallisempaa. Mutta muuten Playa d’en Bossa on vauhdikas bileranta lukuisine vesiurheilumahdollisuuksineen ja trendikkäine rantabaareineen, joissa house-musiikki soi myös päivisin. Tästä syystä monet lapsiperheet karttavat Playa d’en Bossaa hienohiekkaisesta ja matalasta rannasta huolimatta.

Ruokaa, ostoksia ja klubeja

Ravintoloita on lukuisia, hienostuneen ylellisistä pikaruokaan. Ostoksia voit tehdä niin muotiliikkeissä kuin tavallisemmissa kaupoissa. Klubielämä houkuttelee paikalle monia maailman tunnetuimpia dj:tä, jotka yhdessä omaperäisesti sisustettujen baarien ohella varmistavat että Playa d’en Bossa ei nuku koskaan.

Ibizan saari

Ibiza on saari, jolla on asennetta. Tyyli on "boheemin chic" ja Ibizan kaupungissa voit nähdä näyttävästi pukeutuneita taiteilijoita, bileprinsessoja ja moderneja hippejä. Samalla Ibiza on luonnonkaunis ja vehreä saari oliivilehtoineen, mantelipuineen, kalkkikivikallioineen ja valkeine pikkukylineen. Eikä unohtaa sovi saaren uimapoukamia – hienoja rantoja saarella on noin 50.

Tanssia aamuun asti – jos niin haluat

Ibizan klubielämään pääset tutustumaan parhaiten Playa d’en Bossassa tai San Antoniossa. Muissa lomakohteissa on rauhallisempaa: pariskuntia ja perheitä, jotka nauttivat auringosta ja uimisesta, maukkaista illallisista ja vetäytyvät nukkumaan ennen puoltayötä. Suurimmat klubit sijaitsevat kylien ulkopuolella ja ne aukeavat varsin myöhään. Sisäänpääsylippuihin, jotka usein ovat kalliita, sisältyy bussikuljetus.

Tutustu saareen vuokra-autolla

Saarella on siis paljon nähtävää. Emmekä vielä ole maininneet Ibizan kaupungin vanhaa osaa, joka kaupunginmuureineen, kujineen ja kirkkoineen on valittu Unescon maailmanperintökohteiden joukkoon. Mikäli haluat kierrellä saarta omaan tahtiin, voit jo ennen lomaa vuokrata auton edullisesti kauttamme yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Mielenkiintoisia retkiä

 • Aurinkoa ja uintia katamaraaniretkellä
 • Käynti tunnetuilla hippimarkkinoilla
 • Päiväretki Formenteran naapurisaarelle
 • Iltakävely Ibizan kaupungin vanhassa ja uudessa osassa

Matkavaihtoehtoja Playa d'en Bossa