Matkat
Tucepi

Hinta alkaen

...

Hotelleja

4

Hintataso

Hintaesimerkit Makarskasta
  • Pizzan. 7 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKuna (HRK)
  • Aikaero–1 tunti
  • PääkaupunkiZagreb
  • KieliKroatia
  • Väkiluku1 700

Matkat Tucepi

Tucepi

Matkusta Tucepiin, kun haluat lomailla sopivan suuressa rantalomakohteessa, joka koostuu Kroatian parhaista paloista. Rannoista, pienvenesatamista, kodikkaista ravintoloista ja kauniista rantakaduista. Kattojen yllä näet taustalla kohoavan jylhän Biokovon vuoriston ja ympäröivän vehreän luonnon. Täällä voit asua huippumodernissa TUI Blue -hotellissa tai pienessä perheen omistamassa huoneistohotellissa.

Tucepi on keskisuuri kroatialainen rantalomakohde heti Makarskan kaupungin eteläpuolella. Voit tehdä mukavia kävely- ja juoksulenkkejä pitkällä, pinjapuiden reunustamalla rantakadulla, joka myötäilee pikkukivirantaa ja kirkkaan turkoosinsinistä merta. Pienvenesatama on täynnä purjeveneitä ja lähellä on runsaasti ravintoloita ja pikkukauppoja. Mikäli valitset TUI Blue Jadranin kaupungin laidalta, pääset nauttimaan myös kauniista sijainnista.

Tunnelmallinen Makarska

Suosittelemme myös retkeä Makarskan kaupunkiin, jonne on matkaa vain viisi kilometriä. Kaupunki tunnetaan Makarskan Rivieran matkailun keskuksena, joka tarjoaa kaikkea vesiurheilusta iltaelämään. Samanaikaisesti se on elävä pikkukaupunki, jossa on maalauksellisen kaunis satama ja tunnelmallisia kortteleita, joissa voit poiketa vihannesmarkkinoilla, kauniisti koristelluissa kirkoissa sekä useissa pienissä museoissa.

Dalmatian alue

Eteläinen Kroatia on tunnettu kauniista luonnostaan. Kirkkaalla, sinisellä merellä on niin pieniä kuin suuria saaria. Sisämaassa kohoavat korkeuksiinsa jyrkät vuoret kuin kivettynyt vuorovesiaalto. Ilmassa tuoksuu rosmariini ja keväisin alueella kukkivat villit väriherneet.

Valkoista kalkkikiveä ja luomuruokaa

Bracin saarelta peräisin olevaa hieman marmoria muistuttavaa valkoista kalkkikiveä käytetään kaikkialla, niin rakennuksissa kuin kivetyksissä. Ja kun haluat maistaa dalmatialaisia erikoisuuksia, yritä löytää konoba. Tällä nimellä kutsutaan aidoimpia ravintoloita, joissa ruoka on valmistettu lähialueella tuotetuista raaka-aineista ja tarjoillaan varsin kohtuulliseen hintaan.

Matkavaihtoehtoja Tucepi