Matkat
Kypros

Hinta alkaen

...

Hotelleja

47

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Agia Napasta
 • Pizzan. 13 e
 • Vesi (1 l)n. 1,50 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero0 tuntia
 • PääkaupunkiNicosia
 • KieliKreikka, turkki
 • Väkiluku1 170 000

Matkat Kypros

Kypros on yksi Välimeren aurinkovarmimmista lomasaarista, jossa hiekkarannat ovat pehmeitä ja meri kristallinkirkasta ja turkoosia. Matkusta kauttamme ja valitse saaren parhaista lomakohteista sinulle sopivin. Hotellivalikoimastamme löytyy moderneja hotelleja rannan lähettyviltä, jotka tarjoavat niin lastenaktiviteetteja kuin kuntoilumahdollisuuksia. Joukossa kaksi TUI Family Life -lomahotelliamme.

Hiekkarantoja, sukellusta ja viinitiloja

Kypros pursuaa aktiviteetteja lomailijoille – haaveiletpa sitten veneretkistä, sukeltamisesta, ostoksilla käymisestä tai antiikin kulttuurinähtävyyksistä. Maastopyöräilyn, patikoinnin, iltaelämän tai viinitilavierailujen ystäville on myös paljon tarjontaa.

Hotelleja rannoilla

Kypros valikoimassamme tarjoaa moderneja hotelleja, jotka sopivat niin koko suvun kanssa lomailuun kuin kaveriporukoille tai pienille perheille. Ja kaikkien uimisen ystävien iloksi, sijaitsevat hotellimme rannoilla, joita huuhtova merivesi on Euroopan puhtainta (EU:n vuosittaisen raportin mukaan).

Valitse lomakohteesi!

Klikkaamalla linkkejä voit lukea lisää lomakohteiden rannoista ja siitä mitä lomallasi voit tehdä sekä parhaista hotelleistamme Kyproksella.

 • Nissi Beach esiintyy usein Top-listoilla, kun kyseessä on maailman kauneimmat rannat. Täällä sijaitsee TUI Family Life Aeneas by Atlantica -hotellimme, jossa on Bamseklubi ja hyvät kuntoilumahdollisuudet. Hotellissa panostetaan erityisesti ruokaan ja juomaan. Kohteeseen voit matkustaa huhti-lokakuussa.
 • Agia Napasta on monipuolinen lomakohde, täynnä vähän kaikkea: rantaelämää, sykkiviä yökerhoja ja antiikin kulttuuria. Agia Napaan voit matkustaa ympäri vuoden.
 • Fig Tree Bayssa meno on hieman rauhallisempaa ja monet hotellit sijaitsevat aivan rannalla. Kohteeseen voit matkustaa huhti-lokakuussa.
 • Limassol sopii sinulle, joka viihdyt trendikkäissä baareissa ja ostoksilla ylellisissä liikkeissä. Kohteeseen voit matkustaa ympäri vuoden.
 • Pafoksen maailmanperintökapunki on iloinen yhdistelmä modernia kaupunkielämää ja antiikin raunioita. Kohteeseen voit matkustaa huhti-lokakuussa.
 • Aphrodite Hills on lomakohde, jossa lomailet ylellisesti lähellä golfkenttää. Kohteeseen voit matkustaa ympäri vuoden.

Kattavat hotellipalvelut

Jos matkustat perheen kanssa vietät antoisinta lomaa TUI Family Life -hotelleissamme, joita Kyproksella on kaksi. Hotelleissa on tarjolla kaikkea ryhmäliikuntatunneista nuorison ulkoleffateatteriin. TUI Sensimar -hotelliemme mukavan rauhallinen tunnelma sopii puolestaan ilman lapsia matkustaville.

Näe enemmän – lähde mukaan retkille tai vuokraa auto

Kypros on paljon muutakin kuin vain rantoja. Unohda rantaelämä päiväksi ja lähde tutustumaan Kyproksen saareen. Kerää lomamuistoja keramiikkatehtailta, viinitiloilta ja tavernoista, joissa voit herkutella hiiligrillissä valmistetuista paikallisista herkuista. Saareen voit tutustua retkillämme tai vuokraa auto kauttamme, yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Tilauslentoja ja reittilentoja

Kesä on Kyproksen vilkkainta matkustusaikaa, ja silloin voit matkustaa saarelle mukavasti tilauslennolla, noin runsaassa neljässä tunnissa. Ympäri vuoden on tarjolla myös lento+hotelli -paketteja reittilennoilla, joilla voit valita matkasi pituuden joustavammin. Talvisin kohteessa ei ole oppaitamme, mutta tarvittaessa voit olla yhteydessä online-keskukseemme joko TUI-sovelluksen kautta, puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Ilmasto Kyproksella

Kypros on yksi Euroopan aurinkoisimmista saarista, aurinkopäiviä on vuodessa keskimäärin 340. Huhtikuussa ja toukokuun alussa on lämmintä kuin Suomessa alkukesällä, vaikka veden lämpötila ei vielä kovin korkealle nousekaan. Toukokuun puolestavälistä elokuuhun on keskikesää, jolloin lämpötilat keikkuvat jo kolmenkymmenen asteen lukemissa. Lämmintä riittää pitkään, syyskuussa ja lokakuussa on vielä kesäisen lämmintä, joskus vielä jopa marraskuussa vaikka tällöin illat ovat jo kylmempiä. Joulukuu on viileämpää, ja tammi-maaliskuussa satelee, mutta harvoin useampia päiviä peräkkäin. Tutustu Kyproksen säätietoihin »

Matkakohteet

Aphrodite Hills

Aphrodite Hills

1 hotellia
Alkaen
Mukavaa, ylellistä ja kaunista. Kukkulalla, meren yllä sijaitsee viiden tähden TUI Sensatori Resort Aphrodite Hills uima-altaineen, spa-osastoineen, ravintoloineen ja golfkenttineen.
Nissi Beach

Nissi Beach

6 hotellia
Alkaen
Nissi Beach esiintyy usein top-listoilla kun esitellään maailman kauneimpia rantoja. Valikoimassamme on useita hyviä hotelleja, mm. TUI Family Life -hotellimme, jossa on Kyproksen suurin uima-allas ja aktiviteetteja.
Agia Napa

Agia Napa

16 hotellia
Alkaen
Pitkiä, matalia rantoja, ostoksia ja iltaelämää. Valikoimassamme on perheille soveltuvia hotelleja runsaine aktiviteettitarjoineen ja rentoutumiseen sopivia moderneja hotelleja aikuiseen makuun.
Fig Tree Bay

Fig Tree Bay

10 hotellia
Alkaen
Hienoja uimarantoja, hyvät ostosmahdollisuudet, ravintoloita ja vesiurheilua. Osassa hotelleja perheaktiviteetteja, toisissa huomio aikuisissa – monet parhailla rantapaikoilla.
Larnaka

Larnaka

1 hotellia
Alkaen
Viehättävä kyproslainen kaupunki ja tyylikäs rantalomakohde yhdessä. Palmujen reunustamia rantakatuja, ostosmahdollisuuksia ja useita hyviä ravintoloita.
Limassol

Limassol

3 hotellia
Alkaen
Suurkaupunki ja rantalomakohde keskellä Kyproksen aurinkoista etelärannikkoa. Täällä on hyvät ostosmahdollisuudet, kulttuuria, rantoja sekä hyvät retkimahdollisuudet. Sekä upeita hotelleja niin pariskunnille kuin perheille.
Pafos

Pafos

10 hotellia
Alkaen
Pikkukaupunki, jossa voit yhdistää rantalomailun golfiin sekä käynteihin kauppahallissa ja historiallisilla nähtävyyksillä. Valikoimassamme on tasokkaita hotelleja rantojen äärellä niin pareille, kaveriporukoille kuin perheille.
Katso kaikki (7)

Matkavaihtoehtoja Kypros

Hotellit Kypros

47 hotellit

TUI Family Life Nausicaa Beach

TUI Family Life Nausicaa Beach TTTT

Kypros › Fig Tree Bay

Keskeinen sijainti – All Inclusive!

 • Rannalle 100 m
 • Ulkouima-allas / Lastenallas Kyllä / Kyllä
 • Keskustaan / Ostoksille 1.8 km / 400 m
Asiakasarvio 8.9/10

Haetaan hintoja...

Blue Star Atlantica Mare Village

Blue Star Atlantica Mare Village TTTTT

Kypros › Agia Napa

Mukavaa rentoutumista rannalla – All Inclusive

 • Rannalle 20 m
 • Ulkouima-allas / Lastenallas Kyllä / Kyllä
 • Keskustaan / Ostoksille 4 km / 3 km
Asiakasarvio 9/10

Haetaan hintoja...

TUI Family Life Aeneas Resort & Spa by Atlantica

TUI Family Life Aeneas Resort & Spa by Atlantica TTTT+

Kypros › Nissi Beach

Lähellä Nissi Beachiä – All Inclusive sisältyy

 • Rannalle 200 m
 • Ulkouima-allas / Lastenallas Kyllä / Kyllä
 • Keskustaan / Ostoksille 3.4 km / 2 km
Asiakasarvio 8.6/10

Haetaan hintoja...

Blue Star Atlantica Sungarden

Blue Star Atlantica Sungarden TTTT

Kypros › Agia Napa

Sijainti rannalla ja All Inclusive!

 • Rannalle 150 m
 • Ulkouima-allas / Lastenallas Kyllä / Kyllä
 • Keskustaan / Ostoksille 1.7 km / 900 m
Asiakasarvio 8.1/10

Haetaan hintoja...

TUI Sensimar Sea Breeze by Atlantica

TUI Sensimar Sea Breeze by Atlantica TTTT

Kypros › Fig Tree Bay

Moderni hotelli meren äärellä – hyvä All Inclusive

 • Rannalle 200 m
 • Ulkouima-allas / Lastenallas Kyllä / Ei
 • Keskustaan / Ostoksille 4.5 km / 2.2 km
Asiakasarvio 8.5/10

Haetaan hintoja...

Blue Star Atlantica Oasis

Blue Star Atlantica Oasis TTTT

Kypros › Limassol

Omia alueita aikuisille ja lapsille – All Inclusive sisältyy

 • Rannalle 2 km
 • Ulkouima-allas / Lastenallas Kyllä / Kyllä
 • Keskustaan / Ostoksille 6.5 km / 350 m
Asiakasarvio 7.6/10

Haetaan hintoja...

Näytä kaikki hotellit (47)