Matkat
Kypros

Hinta alkaen

...

Hotelleja

50

Hintataso

Hintaesimerkit Agia Napasta
 • Pizzan. 13 e
 • Vesi (1 l)n. 1,50 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero0 tuntia
 • PääkaupunkiNicosia
 • KieliKreikka, turkki
 • Väkiluku1 170 000

Matkat Kypros

Kypros

Kypros on yksi Välimeren aurinkovarmimmista lomasaarista, jossa hiekkarannat ovat pehmeitä ja meri kristallinkirkasta ja turkoosia. Matkusta kauttamme ja valitse saaren parhaista lomakohteista sinulle sopivin. Hotellivalikoimastamme löytyy moderneja hotelleja rannan lähettyviltä, jotka tarjoavat niin lastenaktiviteetteja kuin kuntoilumahdollisuuksia. Joukossa kaksi TUI Blue For Families -lomahotelliamme.

Hiekkarantoja, sukellusta ja viinitiloja

Kypros pursuaa aktiviteetteja lomailijoille – haaveiletpa sitten veneretkistä, sukeltamisesta, ostoksilla käymisestä tai antiikin kulttuurinähtävyyksistä. Maastopyöräilyn, patikoinnin, iltaelämän tai viinitilavierailujen ystäville on myös paljon tarjontaa.

Hotelleja rannoilla

Kypros valikoimassamme tarjoaa moderneja hotelleja, jotka sopivat niin koko suvun kanssa lomailuun kuin kaveriporukoille tai pienille perheille. Ja kaikkien uimisen ystävien iloksi, sijaitsevat hotellimme rannoilla, joita huuhtova merivesi on Euroopan puhtainta (EU:n vuosittaisen raportin mukaan).

Valitse lomakohteesi!

Klikkaamalla linkkejä voit lukea lisää lomakohteiden rannoista ja siitä mitä lomallasi voit tehdä sekä parhaista hotelleistamme Kyproksella.

 • Nissi Beach esiintyy usein Top-listoilla, kun kyseessä on maailman kauneimmat rannat. Täällä sijaitsee TUI Blue Atlantica Aeneas Resort -hotellimme, jossa on Bamseklubi ja hyvät kuntoilumahdollisuudet. Hotellissa panostetaan erityisesti ruokaan ja juomaan. Kohteeseen voit matkustaa huhti-lokakuussa.
 • Agia Napasta on monipuolinen lomakohde, täynnä vähän kaikkea: rantaelämää, sykkiviä yökerhoja ja antiikin kulttuuria. Agia Napaan voit matkustaa ympäri vuoden.
 • Fig Tree Bayssa meno on hieman rauhallisempaa ja monet hotellit sijaitsevat aivan rannalla. Kohteeseen voit matkustaa huhti-lokakuussa.
 • Limassol sopii sinulle, joka viihdyt trendikkäissä baareissa ja ostoksilla ylellisissä liikkeissä. Kohteeseen voit matkustaa ympäri vuoden.
 • Pafoksen maailmanperintökapunki on iloinen yhdistelmä modernia kaupunkielämää ja antiikin raunioita. Kohteeseen voit matkustaa huhti-lokakuussa.
 • Aphrodite Hills on lomakohde, jossa lomailet ylellisesti lähellä golfkenttää. Kohteeseen voit matkustaa ympäri vuoden.

Kattavat hotellipalvelut

Jos matkustat perheen kanssa vietät antoisinta lomaa TUI Blue For Families -hotelleissamme, joita Kyproksella on kaksi. Hotelleissa on tarjolla kaikkea ryhmäliikuntatunneista nuorison ulkoleffateatteriin. TUI Blue For Two -hotelliemme mukavan rauhallinen tunnelma sopii puolestaan ilman lapsia matkustaville.

Näe enemmän – lähde mukaan retkille tai vuokraa auto

Kypros on paljon muutakin kuin vain rantoja. Unohda rantaelämä päiväksi ja lähde tutustumaan Kyproksen saareen. Kerää lomamuistoja keramiikkatehtailta, viinitiloilta ja tavernoista, joissa voit herkutella hiiligrillissä valmistetuista paikallisista herkuista. Saareen voit tutustua retkillämme tai vuokraa auto kauttamme, yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Lennot ja palvelu

Kesä on Kyproksen vilkkainta matkustusaikaa, ja silloin voit matkustaa saarelle mukavasti myös lomalennolla, noin runsaassa neljässä tunnissa. Ympäri vuoden on tarjolla myös lento+hotelli -paketteja reittilennoilla, joilla voit valita matkasi pituuden joustavammin. Talvisin kohteessa ei ole oppaitamme, mutta tarvittaessa voit olla yhteydessä TUI Service Centeriimme joko TUI-sovelluksen kautta, puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Ilmasto Kyproksella

Kypros on yksi Euroopan aurinkoisimmista saarista, aurinkopäiviä on vuodessa keskimäärin 340. Huhtikuussa ja toukokuun alussa on lämmintä kuin Suomessa alkukesällä, vaikka veden lämpötila ei vielä kovin korkealle nousekaan. Toukokuun puolestavälistä elokuuhun on keskikesää, jolloin lämpötilat keikkuvat jo kolmenkymmenen asteen lukemissa. Lämmintä riittää pitkään, syyskuussa ja lokakuussa on vielä kesäisen lämmintä, joskus vielä jopa marraskuussa vaikka tällöin illat ovat jo kylmempiä. Joulukuu on viileämpää, ja tammi-maaliskuussa satelee, mutta harvoin useampia päiviä peräkkäin. Tutustu Kyproksen säätietoihin »

Matkavaihtoehtoja Kypros