Matkat
Aphrodite Hills

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 12 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiNicosia
  • KieliKreikka, turkki
  • Väkilukun. 700

Matkat Aphrodite Hills

Aphrodite Hills

Aphrodite Hills on ylellinen hotellikylä, jossa on useita suuria uima-altaita, ravintoloita, golfkenttä ja palkittu spa. Asut viiden tähden TUI Sensatorissa upealla paikalla meren yllä. Pafoksen kujille ja kulttuurin pariin kuljet autolla noin puolessa tunnissa.

Aphrodite Hills on rakentunut ylellisen, korkealla meren yllä sijaitsevan hotellin ympärille, muutaman kymmenen kilometrin päähän Pafoksesta. Hotellimme kuuluu TUI Sensatori-hotelleiden luokkaan, joten voit odottaa suuria allasalueita, urheiluaktiviteetteja, spahoitoja ja tasokasta ruokaa.

Golfia, tennistä ja patikkapolkuja

Lomakylä levittäytyy solaa reunustaville kahdelle kukkulalle. Alueella on tenniskenttiä, golfkenttä, polkupyörävuokraamo, ratsastusta, kuntosali, joogaa ja allasalueita sekä aktiviteetteihin että rentoutumiseen. Hotellilta lähtee myös useita vaelluspolkuja.

Ravintoloita, kauppoja ja ylellinen spa

Alueella on lisäksi oma "kylätori", jolla on useita ravintoloita, joissa tarjolla on esim. sushia, puu-uunissa paistettuja pizzoja ja mezejä. Ja aivan vieressä on spa-rakennus, jossa pääset nauttimaan ihanista hoidoista kuten aromaterapiasta, kivihieronnasta ja turkkilaisesta höyrysaunasta.

Beach Club

Kukkuloiden alapuolella kimaltaa Välimeri. Hotellilta kulkee päivittäin maksuton bussi omalle Beach Clubille, joka sijaitsee rannalla joka on paikoin hiekkaa ja paikoin kiviä.

Afroditen syntymäpaikka

Alhaalla rannalla on myös retkikohteena tunnettu Petra tou Romiou, pieni pikkukiviranta kauniissa, korkeiden rantakallioiden reunustamassa lahdenpoukamassa. Tarun mukaan lahti on jumalatar Afroditen syntymäpaikka, juuri tällä paikalla Afroditen sanotaan syntyneen meren kuohuista ja rantautuneen Kyprokselle simpukankuoressa.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Larnakaan nähtävyydet ja ostospaikat
  • Patikointia kauniilla Troodosvuorilla
  • Snorklausretki kristallinkirkkaissa vesissä

Tutustu saareen vuokra-autolla

Vuokraamalla auton huomaat pian, että Kyproksella on rantojen ohella viinitiloja, taiteilijakyliä ja pieniä maatiloja, joilla myydään omia tuotteita. Kysy oppaaltamme reittivinkkejä! Auton voit lomallesi vuokrata jo etukäteen.
Lue autonvuokrauksesta Kyproksella »

Matkavaihtoehtoja Aphrodite Hills