Matkat
Turkki

Hinta alkaen

...

Hotelleja

92

Hintataso

Hintaesimerkit Alanyasta
  • Pizzan. 7 e
  • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaTurkin liira (TRY)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiAnkara
  • KieliTurkki
  • Väkiluku79 510 000

Matkat Turkki

Turkki

Turkki houkuttelee monella tapaa – aurinkovarma ilmasto, ihanat rannat, vehreä luonto, hyvät golfmahdollisuudet, elämäniloiset rantalomakohteet, herkullinen ruoka ja edullinen hintataso. Valikoimassamme on nykyaikaisia All Inclusive -lomahotelleja, useita TUI Blue For Families -hotelleja aktiviteetteineen sekä useita TUI Blue For Two -hotelleja ilman lapsia matkustaville aikuisille. Näiden lisäksi löytyy myös käsinpoimittuja hotelleja Pientä ja kodikasta -luokasta De Luxe -hotelleihin.

Löydä oma lomakohteesi

Turkin valikoimassamme käsittää useita lomakohteita Antalyan rannikolla, jossa ovat mm. Alanya, Side, Manavgat sekä golfaajien Belek. Lennämme Antalyaan sekä lomalennoin että reittilennoin.

Marmariksen rannikolta voit valita lomakohteeksesi Marmariksen, Fethiyen, Içmelerin tai Sarigermen.
Marmariksen rannikolle lennämme reittilennoin.

Löydä sinulle sopiva hotelli

Parasta perhelomaa vietät TUI Blue For Families -hotellissamme, josta löytyvät maksuttomat lastenkerhot, esim. Bamse Club, kuntoilumahdollisuuksia sekä entistä suurempi panostus ruokaan ja juomaan.

Kun matkustat ilman lapsia, valitse jokin TUI Blue For Two -hotelleistamme, joissa pääpaino on laitettu niin ruokaelämyksiin kuin Fitness & Spa -palveluihin. Splash-hotelleissamme voit nauttia vesipuiston riemuista omalla hotellillasi. TUI Magic Lifessa taas on tarjolla runsaasti urheiluaktiviteetteja. Muita erinomaisia vaihtoehtoja ovat mm. nautinnollinen viiden tähden TUI Sensatori, perheille soveltuva Blue Star sekä SuneoClub, josta löydät sekä hauskoja aktiviteetteja että edullisen All Inclusiven.

Matkavaihtoehtoja Turkki