Matkat
Antalyan rannikko

Hinta alkaen

...

Hotelleja

46

Hintataso

Hintaesimerkit ovat Alanyasta
 • Pizzan. 7 e
 • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaTurkin liira (TRY)
 • Aikaero0 tuntia
 • PääkaupunkiAnkara
 • KieliTurkki
 • Väkilukun. 2 328 600

Matkat Antalyan rannikko

Kemer

Turkin etelärannikko eli Antalyan rannikko Välimeren rannalla on lomakohteena varsin aurinkovarma ja erittäin suosittu. Makusi mukaan voit valita rauhallisen pienen rantakylän tai vauhdikkaan lomakohteen kuten Alanya tai Side. Hotellivalikoimassamme on kaikkea tasokkaista perheille ja aikuisille nautiskelijoille suunnatuista TUI Blue -hotelleista edullisiin huoneistoihin.

Varmasti aurinkoista ja hintansa arvoista

Hiekkarannat ovat pitkiä, vuoret vehreitä, basaarit kuhisevia ja sää aurinkoista. Edullisen hintatason ansiosta voit hyvillä mielin shoppailla ja käydä äyriäisillallisilla. Antalyan rannikolla saat rahallesi paljon vastinetta.

Turkkilainen kylpylä ja kulttuurien kiertomatkoja

Antalyan rannikko pursuaa nähtävää. Täällä on roomalaisia areenoita, luolia ja ottomaanien linnoituksia. Retkillämme pääset seikkailulle aitoon turkkilaiseen hamam-kylpylään tai voit lähteä veneretkelle lähisaaristoon ja poukamiin.

Valitse lomakohteesi!

Linkkien alta löydät tietoa Antalyan rannikon lomakohteista, palveluista ja hotelleista.

 • Alanya – rantoja, basaari, linnoitus, iltaelämää ja perhesuosikki TUI Blue Pascha Bay
 • Side – roomalaisia raunioita, ravintoloita ja perheystävällisiä hotelleja kuten TUI Blue Side Family Resort, jossa All Inclusive.
 • Kemer – keskikokoinen rantalomakohde, hyviä ravintoloita ja suuri satama
 • Belek – golffarien suosikki, 14 golfkenttää sekä tasokas TUI Blue For Two ja Spash-hotelli vesipuistolla
 • Manavgat – rauhallinen rantalomakohde, jossa TUI Blue For All ja Splash-hotelli vesipuistolla
 • Türkler – All Inclusive -palvelua Splash-hotellissa
 • Antalya – täydellinen sekoitus urbaania sykettä, rantoja ja viehättävä vanha kaupunki
 • Okurcalar – rento aurinko- ja rantalomakohde Siden ja Alanyan välissä
 • Avsallar – viihtyisä rantakohde markkinoineen ja kahviloineen

Matkakohteet Antalyan rannikko

Alanya

Alanya

16 hotellia
Alkaen
Turkin etelärannikon värikkäin kohde – rantoja, kauppoja, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Valikoimassa kaikkea TUI Blue For Families -hotellista pieniin huoneistoihin.
Belek

Belek

4 hotellia
Alkaen
Tyylikäs lomakohde, jossa pitkät hiekkarannat. Mutta myös kansainvälisesti tasokas golfkohde (14 kenttää!). Kaikissa hotelleissa suuret uima-altaat ja monissa All Inclusive.
Kemer

Kemer

3 hotellia
Alkaen
Kemer on viihtyisä, keskisuuri rantakohde, josta on tullut suosittu pienvenesataman, kauppojen, baarien ja ravintoloiden johdosta. Hienot rannat sataman molemmin puolin.
Manavgat

Manavgat

3 hotellia
Alkaen
Lomaile raikkaassa All Inclusive -lomahotellissa rannan äärellä, vain muutaman kymmenen kilometrin päässä Manavgatin kaupungista ja värikkäästä Siden lomakohteesta.
Side

Side

12 hotellia
Alkaen
Side on Turkin pidetyimpiä lomakohteita – pitkiä rantoja, antiikin raunioita, kauppoja ja iltaelämää. TUI Blue -hotellit perheille ja ilman lapsia matkustaville aikuisille.
Türkler

Türkler

1 hotellia
Alkaen
Rauhallinen rantalomakohde pitkien rantojen äärellä Alanyan länsipuolella. Edullisessa Splash-konseptihotellissamme on vesipuisto, All Inclusive ja muita aktiviteetteja.
Antalya

Antalya

2 hotellia
Alkaen
Kaikki yhdessä ja samassa lomakohteessa! Antalya tarjoaa suurkaupunkielämää, ostoksia, aitoja ravintoloita, nähtävyyksiä ja upeita hiekkarantoja.
Incekum

Incekum

0 hotellia
Alkaen
Incekum on hieno rannikkoalue Alanyan ja Siden välissä. Täällä lomailet aivan rannan äärellä Splash-hotellissa, jossa on vesiliukumäkiä.
Uutuus
Avsallar

Avsallar

3 hotellia
Alkaen
Avsallar on viihtyisä rantalomakohde Turkin etelärannikolla, suurempien Siden ja Alanyan lomakohteiden välissä. Voit valita jonkin tasokkaan All Inclusive -hotellin hienon hiekkarannan ääreltä, läheltä kylän markkinoita ja kahviloita.
Uutuus
Okurcalar

Okurcalar

0 hotellia
Alkaen
Okurcalarin lomakohteessa Turkin etelärannikolla on tarjolla aurinkoa, rantoja ja ostoksia. Asut rauhassa kauniilla lahdella nauttien All Inclusive -palvelusta.
Uutuus
Lara Beah

Lara Beah

2 hotellia
Alkaen
Suosittu rantalomakohde, jossa on ylellisiä lomahotelleja toinen toisensa perään. Hiekkarannalla on pituutta 8 km ja viehättävä Antalya on mukavan lähellä.
Katso kaikki (11)

Matkavaihtoehtoja Antalyan rannikko