Matkat
Antalyan rannikko

Hinta alkaen

...

Hotelleja

48

Hintataso

Hintaesimerkit ovat Alanyasta
 • Pizzan. 7 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaTurkin liira (TRY)
 • Aikaero0 tuntia
 • PääkaupunkiAnkara
 • KieliTurkki
 • Väkilukun. 2 328 600

Matkat Antalyan rannikko

Antalyan rannikko

Turkin etelärannikko Antalya Välimerellä on aurinkovarma ja suosittu. Makusi mukaan voit valita rauhallisen pienen rantakylän tai vauhdikkaan lomakohteen kuten Alanya tai Side. Majoitustarjonta on edullisista lomahuoneistoista konseptihotelleihimme perheille ja aikuisille.

Varmasti aurinkoista ja hintansa arvoista

Hiekkarannat ovat pitkiä, vuoret vehreitä, basaarit kuhisevia ja sää aurinkoista. Edullisen hintatason ansiosta voit hyvillä mielin shoppailla ja käydä äyriäisillallisilla. Antalyan rannikolla saat rahallesi paljon vastinetta.

Turkkilainen kylpylä ja kulttuurien kiertomatkoja

Antalyan rannikko pursuaa nähtävää. Täällä on roomalaisia areenoita, luolia ja ottomaanien linnoituksia. Retkillämme pääset seikkailulle aitoon turkkilaiseen hamam-kylpylään tai voit lähteä veneretkelle lähisaaristoon ja poukamiin.

Valitse lomakohteesi!

Linkkien alta löydät tietoa Antalyan rannikon lomakohteista, palveluista ja hotelleista.

 • Alanya – rantoja, basaari, linnoitus, iltamenoja ja TUI Family Life -hotelli
 • Side – roomalaisia raunioita, ravintoloita, perheystävälliset hotellit kuten TUI Family Life ja Blue Star, TUI Sensimar-hotelli ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä viiden tähden TUI Sensatori. Kesäksi 2019 avaamme Sideen uuden TUI Family Life Side -hotellin, jossa All Inclusive.
 • Kemer – keskikokoinen rantalomakohde, hyviä ravintoloita ja suuri satama
 • Belek – golffarien suosikki, 14 golfkenttää ja korkeatasoisia hotelleja
 • Manavgat – rauhallinen rantalomakohde, perheystävällinen Blue Star -hotelli ja Splash-hotelli vesipuistolla
 • Türkler – All Inclusive -palvelua Splash-hotellissa
 • Antalya – täydellinen sekoitus urbaania sykettä, rantoja ja viehättävä vanha kaupunki

Matkakohteet Antalyan rannikko

Alanya

Alanya

19 hotellia
Alkaen
Turkin etelärannikon värikkäin lomakohde, jossa useita rantoja, kauppoja, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Valikoimassamme Family Life -hotelli ja pieniä huoneistoja.
Belek

Belek

5 hotellia
Alkaen
Tyylikäs lomakohde, jossa pitkät hiekkarannat. Mutta myös kansainvälisesti tasokas golfkohde (14 kenttää!). Kaikissa hotelleissa suuret uima-altaat ja monissa All Inclusive.
Kemer

Kemer

3 hotellia
Alkaen
Kemer on viihtyisä, keskisuuri rantakohde, josta on tullut suosittu pienvenesataman, kauppojen, baarien ja ravintoloiden johdosta. Hienot rannat sataman molemmin puolin.
Manavgat

Manavgat

3 hotellia
Alkaen
Lomaile raikkaassa All Inclusive -lomahotellissa rannan äärellä, vain muutaman kymmenen kilometrin päässä Manavgatin kaupungista ja värikkäästä Siden lomakohteesta.
Side

Side

11 hotellia
Alkaen
Side on Turkin pidetyimpiä lomakohteita – pitkiä rantoja, antiikin raunioita, kauppoja ja iltaelämää. Konseptihotelleja perheille ja ilman lapsia matkustaville aikuisille.
Türkler

Türkler

1 hotellia
Alkaen
Rauhallinen rantalomakohde pitkien rantojen äärellä Alanyan länsipuolella. Edullisessa Splash-konseptihotellissamme on vesipuisto, All Inclusive ja muita aktiviteetteja.
Antalya

Antalya

3 hotellia
Alkaen
Kaikki yhdessä ja samassa lomakohteessa! Antalya tarjoaa suurkaupunkielämää, ostoksia, aitoja ravintoloita, nähtävyyksiä ja upeita hiekkarantoja.
Gület-risteily Kekovaan

Gület-risteily Kekovaan

1 hotellia
Alkaen
Rentouttava viikon risteily perinteisellä moottoripurjehtijalla. Matkataan mukavaan tahtia pitkin rannikkoa ja poiketaan idyllisissä poukamissa.
Incekum

Incekum

0 hotellia
Alkaen
Incekum on hieno rannikkoalue Alanyan ja Siden välissä. Täällä lomailet aivan rannan äärellä Splash-hotellissa, jossa on vesiliukumäkiä.
Uutuus
Avsallar

Avsallar

2 hotellia
Alkaen
Avsallar on viihtyisä rantalomakohde Turkin etelärannikolla, suurempien Siden ja Alanyan lomakohteiden välissä. Asut neljän tähden All Inclusive -hotellissa, hienon hiekkarannan äärellä ja lähellä kylän markkinoita ja kahviloita.
Katso kaikki (10)

Matkavaihtoehtoja Antalyan rannikko

Hotellit Antalyan rannikko