Matkat
Igrane

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 10 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKuna (HRK)
  • Aikaero–1 tunti
  • PääkaupunkiZagreb
  • KieliKroatia
  • Väkilukun. 400

Matkat Igrane

Igrane

Igrane on lomakohde, jossa yhdistyvät aurinko- ja rantaelämä, kroatialainen kyläelämä ja huippumodernit hotellit. Matka Igraneen tarjoaa ihania elämyksiä – ui pikkukivirannan kirkkaassa vedessä, kuljeskele kylän kiemurtelevilla kujilla ja nauti vastapyydetystä kalasta yhdessä lähituotettujen vihannesten kanssa. Kaksi aikuisten TUI Blue For Two -hotelliamme kuuluvat parhaimmistoon, kun kyse on parien lomanvietosta Kroatiassa.

Igrane on idyllinen kylä puolikuunmuotoisen rannan äärellä Kroatiassa. Kylässä on kaksi pientä satamaa kalastusveneille ja vieraileville purjeveneille. Kulje portaikkoja pitkin ylös mäen laelle niin saavut kirkolle, jonka korkea kellotorni toimi purjehtijoiden maamerkkinä satojen vuosien ajan.

Lautalla laventelisaarelle

Satamalaiturilla, lähellä rantaa ja turkoosinsinistä merta, on pikkukauppoja ja tusinan verran ruokapaikkoja, joista useimmat ovat kalaravintoloita. Kun kaipaat vilkkaampaa menoa, tee päiväretki Makarskaan (10 km) tai Splitin kaupunkiin (79 km). Asut myös lähellä satamaa, josta lähtevät lautat maalaismaiselle, laventelista tunnetulle, Hvarin saarelle.

Kaksi hotellia aikuiseen makuun

Igranen matkallesi voit valita kahdesta neljän tähden hotellivaihtoehdosta mieleisesi: TUI Blue Adriatic tai TUI Blue Makarska. Molemmat kuuluvat TUI Blue For Two -konseptiimme, mikä tarkoittaa että hotellit on suunnattu ilman lapsia matkustaville aikuisille. Molemmat hotellit on uudistettu 2015. Kaikki huoneista uima-altaisiin, ravintolat, spa ja urheilupaikat ovat samaa tyylikästä ja modernia designia.

Asu kylässä tai sen ulkopuolella

TUI Blue Makarska sijaitsee täydellisellä paikalla satamakadun ja kauniin luonnonrannan välisellä niemellä. TUI Blue Adriatic sen sijaan sijaitsee aivan rannan äärellä, 20 minuutin matkan päässä Igranesta, lähellä naapurikylä Živogošćea, jossa on vain muutama ravintola.

Dalmatian alue

Eteläinen Kroatia on tunnettu kauniista luonnostaan. Kirkkaalla, sinisellä merellä on niin pieniä kuin suuria saaria. Sisämaassa kohoavat korkeuksiinsa jyrkät vuoret. Ilmassa tuoksuu rosmariini ja keväisin alueella kukkivat villit väriherneet.

Valkoista kalkkikiveä ja luomuruokaa

Bracin saarelta peräisin olevaa hieman marmoria muistuttavaa valkoista kalkkikiveä käytetään kaikkialla, niin rakennuksissa kuin kivetyksissä. Ja kun haluat maistaa dalmatialaisia erikoisuuksia, yritä löytää konoba. Tällä nimellä kutsutaan aidoimpia ravintoloita, joissa ruoka on valmistettu lähialueella tuotetuista raaka-aineista ja tarjoillaan varsin kohtuulliseen hintaan.

Matkavaihtoehtoja Igrane