Matkat
Becici

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1 l)n. 1 e
  • Pizzan. 10 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiPodgorica
  • KieliMontenegro
  • Väkilukun. 900

Matkat Becici

Becici

Bečići on viihtyisä rantalomakohde, jossa on moderneja hotelleja, rento ilmapiiri, paljon ravintoloita ja hieno kaksi kilometriä pitkä hiekkaranta. Kaikki hotellimme sijaitsevat joko lähellä rantaa tai rannalla, voit varata hotellin esimerkiksi De Luxe- tai All Inclusive Beach -luokan hotellin.

Bečići sijaitsee muutaman kilomterin päässä Budvasta. Läheisyydestä huolimatta kohteet ovat luonteeltaan erilaisia. Budva on pikkukaupunki, jossa on paikalliselämää, vanhoja kortteleita ja iltaelämää, kun taas Bečići on enemmän puhdas rantalomakohde, jota hallitsevat suuret, modernit hotellit upealla rannalla.

Kaksi lomakohdetta yhdessä

Kohteiden läheisyyden etu on tietysti se, että vajaassa puolessa tunnissa kävelet lomakohteesta toiseen merta myötäilevää tietä pitkin. Tai voit mennä bussilla, ottaa taksin tai kokeilla turistijunaa. Näin voit lomallasi hyödyntää sekä Bečićin että Budvan parhaat puolet.

Ravintoloita ja katumarkkinoita

Rantakatu on Bečićin pääkatu, jota reunustavat ravintolat, kahvilat ja rantabaarit. Sekä lukuisat torikojut, joissa on kaupan kaikkea käsitöistä painettuihin t-paitoihin sekä paikallisia baklavaa muistuttavia leivonnaisia.

Palkittu hiekkaranta

Ranta on ihastuttava ja paikalliset kertovatkin mielellään kuinka se on voittanut Euroopan hienoimman rannan Grand Prix -palkinnon Pariisissa järjestetyssä äänestyksessä vuonna 1935. Ranta koostuu hiekasta ja Adrianmeren aaltojen sileäksi hiomista pikkukivistä. Rannalla on ravintoloita ja siellä vuokrataan aurinkotuoleja ja vesiurheiluvälineitä.

Tutustu Montenegroon

Yhä useammat ovat löytäneet Montenegron luonnon, kulttuurin ja uimarannat. Lomakohteiden lähettyvillä ovat esimerkiksi Cijevnan vesiputous, Unescon maailmanperintölistaltakin löytyvä _Kotorin _keskiaikainen kaupunki sekä pieni ja pittoreski Sveti Stefanin saari ylellisine hotelleineen ja ravintoloineen. Voit tehdä retken myös Kroatian Dubrovnikiin alle 100 kilometrin päähän.

Herkullista, lähituotettua ruokaa

Ruokakulttuuri on saanut vaikutteita niin Kroatiasta kuin Italiasta. Lähialueilla viljeltyjen, ja usein myös täysin luonnonmukaisten, kasvisten kera tarjoillaan usein tuoretta kalaa, äyriäisiä, lihaa, juustoa ja ilmakuivattua prosciutto-kinkkua.

Matkavaihtoehtoja Becici