Matkat
Podgora

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 10 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKuna (HRK)
  • Aikaero–1 tunti
  • PääkaupunkiZagreb
  • KieliKroatia
  • Väkiluku4 171 000

Matkat Podgora

Podgora

Podgora on pitkänomainen rantalomakohde kilometrinpituisen pikkukivirannan ja kristallinkirkkaan veden äärellä. Kyläläisten kalastusveneet keinahtelevat pienvenesatamassa vieri vieressä lomailijoiden purjeveneiden kanssa. Rantakadun varrella on runsaasti ravintoloita, markkinakojuja ja pikkuputiikkeja. Hieno Blue Star -hotellimme sijaitsee parhaalla paikalla lähellä rantakatua ja rantaa.

Kodikkaassa Podgorassa viihtyvät niin perheet kuin ilman lapsia matkustavat aikuiset. Yksi parhaista hotelleistamme Kroatiassa on Blue Star Medora Auri, joka sijaitsee rannalla, kävelymatkan päässä kylän pienvenesatamasta. Hotellilla on kaksi upeaa allasaluetta ja perheille sopivia aktiviteetteja sekä mahdollisuus saada hyviä vinkkejä omatoimiseen kuntoiluun.

Viehättävä rantakatu

Pitkän rannan varrella kulkee rantakatu, joka on hyvin elegantti pronssipatsaineen, puistonpenkkeineen, istutuksineen ja valkoisine kalkkikivikaiteineen. Alkuperäinen kalastajakylä sijaitsee hieman ylempänä rinteessä, kun taas lähimpänä merta ovat useimmat hotellit, yksityishuvilat ja pikkuputiikit.

Koe enemmän

Jos haluat tutkia enemmän Makarskan Rivieraa, on Makarskaan matkaa 9 kilometriä ja vanhaan roomalaiskaupunkiin Splitiin 67 kilometriä. Lisäksi asut lähellä Biokovo-vuoren kansallispuistoa, jossa on hienoja reittejä niin vaellusretkiin kuin maastopyöräilyyn.

Dalmatian alue

Eteläinen Kroatia on tunnettu kauniista luonnostaan. Kirkkaalla, sinisellä merellä on niin pieniä kuin suuria saaria. Sisämaassa kohoavat korkeuksiinsa jyrkät vuoret kuin kivettynyt vuorovesiaalto. Ilmassa tuoksuu rosmariini ja keväisin alueella kukkivat villit väriherneet.

Valkoista kalkkikiveä ja luomuruokaa

Bracin saarelta peräisin olevaa hieman marmoria muistuttavaa valkoista kalkkikiveä käytetään kaikkialla, niin rakennuksissa kuin kivetyksissä. Ja kun haluat maistaa dalmatialaisia erikoisuuksia, yritä löytää konoba. Tällä nimellä kutsutaan aidoimpia ravintoloita, joissa ruoka on valmistettu lähialueella tuotetuista raaka-aineista ja tarjoillaan varsin kohtuulliseen hintaan.

Matkavaihtoehtoja Podgora