Matkat
Budva

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1 l)n. 1 e
  • Pizzan. 10 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiPodgorica
  • KieliMontenegro
  • Väkilukun. 14 000

Matkat Budva

Budva

Budva on Montenegron vilkkain rantalomakohde, joka tarjoaa enemmän kuin osaat kuvitellakaan – vesiurheilua, veneretkiä, ostosmahdollisuuksia, ulkoilmakonsertteja, lukuisia ravintoloita ja sykkivää yöelämää. Hotellivalikoimassamme on hieno Blue Star -hotelli, jossa viihtyvät niin aikuiset kuin lapset.

Budva sijaitsee Adrianmeren poukamassa kilometrinpituisen rannan äärellä. Kaunis keskiaikainen vanha kaupunki, modernit hotellialueet, ravintolat, pienet puistot ja kauppakujat ovat kaikki mukavan matkan päässä toisistaan. Viihtyisää rantakatua pitkin kävelet eri alueiden läpi noin vartissa.

Useita hienoja rantoja

Slovenska Plaza- ja Mogren 1 & 2 -rannat levittäytyvät koko Budvan rannikkoalueelle. Sveti Nikolan saari sijaitsee aivan lahdenpoukaman ulkopuolella, ja saarelle pääset venekyydillä Budvan rantakadulta.

Viehättävä vanha kaupunki

Niemekkeellä, pienvenesataman lähettyvillä komeilee romanttinen vanha kaupunki Starigrad Budva, jota ympäröi keskiaikainen muuri. Kiemurtelevilla kujille on pikkuputiikkeja, ravintoloita ja trendikkäitä pieniä baareja. Mutta myös kulttuurinähtävyyksiä, kuten Citadelle, katolinen Johanneksen kirkko, S:t Ivan -kirkko ja useita muita ortodoksisia kirkkoja.

Juhlahumua

Iltaisin tunnelma lähellä rantakatua on korkealla, erityisesti vilkkaimman matkailukauden aikana heinäkuussa ja elokuussa. Baarit ja klubit ovat avoinna pitkälle yöhön, ja tanssilattioilla voit pyörähdellä avoimen taivaan alla. Valitse Parhaalla paikalla -hotellimme, jos haluat asua tapahtumien keskipisteessä. Rantakadulla, rauhallisemmalla alueella itään sijaitsee Blue Star -hotellimme Aleksandar.

Tutustu Montenegroon

Yhä useammat ovat löytäneet Montenegron luonnon, kulttuurin ja uimarannat. Lomakohteiden lähettyvillä ovat esimerkiksi Cijevnan vesiputous, Unescon maailmanperintölistaltakin löytyvä Kotorin keskiaikainen kaupunki sekä pieni ja pittoreski Sveti Stefanin saari ylellisine hotelleineen ja ravintoloineen. Voit tehdä retken myös Kroatian Dubrovnikiin noin 100 kilometrin päähän.

Herkullista, völimerellistä lähiruokaa

Ruokakulttuuri on saanut vaikutteita niin Kroatiasta kuin Italiasta. Lähialueilla viljeltyjen, ja usein myös täysin luonnonmukaisten, kasvisten kera tarjoillaan usein tuoretta kalaa, äyriäisiä, lihaa, juustoa ja ilmakuivattua prosciutto-kinkkua.

Matkavaihtoehtoja Budva