Matkat
Amalfin rannikko

Hinta alkaen

...

Hotelleja

7

Hintataso

Hintaesimerkit Giardini-Naxosista
  • Pizzan. 12 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiRooma
  • KieliItalia
  • Väkiluku60 600 000

Matkat Amalfin rannikko

Suosittu Amalfin rannikko, Unescon maailmanperintökohde, on tunnettu kauneudestaan ja viehättävistä pikkukaupungeistaan. Rannikkolinja Napolin eteläpuolella, Sorrenton ja Salernon välillä kuuluu Euroopan upeimpiin.

Maailman kaunein tie
Suosittu retkireitti kulkee pitkin Cornischea, joka tunnetaan "maailman kauneimpana tienä". Tie kiemurtelee ihastuttavissa maisemissa. Toisella puolella tietä kohoavat jyrkkärinteiset, vihreät vuoret ja toisella näet laaksoja, rotkoja, pastellivärisiä kyliä ja laivoja kimaltelevalla merellä.

Rauhallisia iltoja pikkukujilla
Amalfin rannikon kylät ovat parhaimmillaan iltaisin, kun turistibussit ja -veneet suuntaavat paluumatkalle. Tunnelma rauhoittuu, ja voit nauttia päivällisen jossakin kujien viehättävistä ravintoloista. Amalfin rannikko tarjoaa myös musiikkia ja kulttuuria: varhaisesta keväästä syksyyn vietetään lähes kaikissa rannikkokylissä, kuten Villa San Michelessä Caprilla, juhlia ja järjestetään konsertteja.

Kolme lomakohdetta Amalfin rannikolla ja Ischian saarella
Tarjoamme hotellivaihtoehtoja seuraavista lomakohteista:
Sorrento on yli sadan vuoden ajan ollut yksi Italian suosituimmista lomakohteista, ja vielä nykyäänkin tunnet siirtyväsi Sorrentossa keskelle "La dolce vitaa", ihanaa elämää.

Positanossa talot kiipeävät lähes uskomattomalla tavalla alas jyrkältä mäeltä kohti meren rantaa, jossa on uimaranta, kirkko ja useita hyviä ravintoloita.

Amalfi on rannikon suurin kaupunki, jossa on hyviä ravintoloita ja muotiliikkeitä. Kaupungissa on loistelias katedraali ja rantapromenadi, joka houkuttelee rauhallisille iltakävelyille.

Ischia on vehreä tulivuorisaari Napolin edustalla. Rantojensa, lämpimien lähteidensä ja kauniin luontonsa ansiosta se on houkutellut jo pitkään kävijöitä läheltä ja kaukaa.

Matkavaihtoehtoja Amalfin rannikko

Hotellit Amalfin rannikko