Matkat
Ischia

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hintaesimerkit Giardini-Naxosista
  • Pizzan. 12 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiRooma
  • KieliItalia
  • Väkiluku60 600 000

Matkat Ischia

Ischia

Ischia on kauniin vehreä tuliperäinen saari aivan Napolin ulkopuolella. Matkakohteena Ischia on jo pitkään houkutellut sekä italialaisia että kauempaakin tulevia matkalaisia rannoillaan, kuumilla lähteillään, kauniilla vuoristomaisemillaan sekä viehättävillä pikkukaupungeillaan.

Sataman ja linnan välissä

Saaren värikäs pääkaupunki on nimeltään Ischian kaupunki ja se ulottuu ympyränmuotoisesta Ischia Porton satamasta meren rantaa myötäillen Ischia Ponten kaupunginosaan saakka. Viimeksi mainittu on nimetty sillan mukaan, joka johtaa saaren tunnetuimman nähtävyyden luo: Castello Aragonian linnalle.

Kuumia lähteitä ja vaellusreittejä

Ischiassa on runsaasti kylpylöitä, joista osalla on jo vuosisatoja vanhat perinteet. Niiden hoidot perustuvat saaren tulivuoren kuumista lähteistä saatavaan veteen sekä kuuluisaan mineraalipitoiseen Ischia-saveen, joiden sanotaan tehoavan kaikkeen, reumasta ja ruoansulatusvaivoihin. Vehreästä vuoristosta löydät ihania vaellusreittejä.

Forion puutarha

Yksi suositeltavista retkikohteista on puutarha, joka sijaitsee värikkäässä Forion kaupungissa länsirannikolla. Kaupungissa voit uida, nauttia pikkukaupungin viehättävästä tunnelmasta sekä tutustua tunnelmalliseen La Mortellan kasvitieteelliseen puutarhaan. Puutarha on englantilaisen säveltäjän, William Waltonin, luomuksia ja peräisin toisen maailmansodan jälkeiseltä ajalta. Puutarhassa on varjoisia lehtoja, kukkaistutuksia sekä henkeäsalpaava merinäköala.

Viikonloppumatka vai viikon loma – sinä päätät!

Kun lomailet Ischiassa lennät Napoliin reittilennolla, josta sinun tulee saapua Ischiaan omin päin. Lomakohteessa ei ole oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kysymyksiä voit lähettää lomaasi edeltävien kahden viikon aikana ja aina kotiinpaluuseen asti.

Matkavaihtoehtoja Ischia

Suosikkihotellit Ischia

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Ischia hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Amalfin rannikko hotellit