Matkat
Praha

Hinta alkaen

...

Hotelleja

18

Hintataso

Hintaesimerkit Prahasta
  • Vesi (1,5 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaTšekin koruna (CZK)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiPraha
  • KieliTšekki
  • Väkiluku10 560 000

Matkat Praha

Praha

Praha on viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana kehittynyt kauniiksi kaupungiksi, jossa on loistelias renesanssipalatsi ja huolellisesti kunnostettuja keskiaikaisia rakennuksia. Prahasta on tullut myös viikonloppumatkailuun tai pidempiin lomiin sopiva dynaaminen suurkaupunki, jossa kohtaavat viimeisimmät ekotrendit, vaihtoehtoistaide, musiikki ja niin perinteisten- kuin trendiravintoloiden runsas tarjonta. Puhumattakaan Prahan paikallisesti tuotetusta oluesta, jota valmistetaan niin suurissa kuin pienissä olutpanimoissa.

Kävelyä ja ruokaelämyksiä

Prahan keskusta-alue ei ole kovinkaan suuri, alue on mäkistä ja arkkitehtuuri on hyvin vaihtelevaa. Keskusta onkin täydellinen verkkaiseen kävelyyn. Täällä on kauniita julkisivuja ja monia julkisia taideteoksia. Näiden lisäksi kaupungissa on vieretysten monia ulkoilmakahviloita ja baareja. Harvoin tarvitseekaan etsiskellä viihtyisää paikkaa, jossa voi lepuuttaa jalkoja ja nauttia juomaa. Praha on kehittynyt paratiisiksi erityisesti ruuanystävien parissa, mutta myös hintatasoltaan täällä on paljon edullisempaa kuin Pohjoismaissa, mikä nostaa Prahan suosiota entisestään!

Ihaile Prahaa korkeuksista

Viihdytkö korkealla ja näköalapaikoilla? Ylhäältä ”Tanssivasta talosta” löydät Fred & Ginger -ravintola ja viinibaarin, josta on hieno näköala Prahaan. Myös Letná-puistossa sijaitsevasta kahvilasta voit ihastella kaupunkia hieman korkeammalta. Kauniin Petrin-puiston korkeimmalle kukkulalle pääset köysiradalla, ja puistossa on myös Eiffel-tornia muistuttava näköalatorni, jonne on 299 porrasaskelmaa. Prahan upeissa puistoissa on monta syytä vierailla. Puistoissa on esimerkiksi usein piano, joten saatat päästä nauttimaan ilmaiskonsertista pianistin harjoitellessa soittoaan.

Kaarlensilta ja Prahan linna

Vltava-joen (Moldau) ylittävä Kaarlensilta kulkee kahdessa kaupunginosassa Stare Mestossa (vanha kaupunki) ja Mala Stranassa. Silta on Prahan sydämessä, aivan kuten useimmat kaupungin historiallisista nähtävyyksistä. Kukkulalla joen länsipuolella sijaitsee vaikuttava Prahan linna, jonka alueella ovat muun muassa Pyhän Vituksen katedraali, Kultainen kuja, kruununjalokivet, presidentin toimisto ja suuri lelumuseo. Täällä voit helposti viettää koko päivän!

Varaa Prahan matka TUIlta

Prahaan lennetään reittilennolla, mikä tarkoittaa sinulle vapaasti valittavaa matkan pituutta. Lomakohteessa ei ole oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Sekä ennen matkaa että sen aikana.

Matkavaihtoehtoja Praha