TUI lentää Helsinki-Vantaalta suorin lennoin suomalaisten suosikkikohteisiin. Suorien lomalentojen lisäksi Helsinki-Vantaalta lähdetään matkaan reittilennoin, kuten kaupunkilomille Euroopan ja muiden maanosien kiehtoviin kaupunkeihin.

Lomalle Helsinki-Vantaalta

Tietoa Helsinki-Vantaan lentoasemasta

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla noin 20 kilometriä Helsingin keskustasta. Lentoaseman osoite on Parkkikuja tai Parkkitie, Vantaa. Kehä III:lta on hyvät opasteet lentokentän pysäköintialueelle. Lentokenttäpysäköinti kannattaa varata etukäteen.

Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2. Tarkista etukäteen, kummasta terminaalista lentosi lähtee. Terminaalit ovat noin 300 metrin päässä toisistaan, ja niiden välillä kulkee yhdyskäytävä. Helsinki-Vantaalla käytetään paljon digitaalisia palveluita, kuten lähtöselvitysautomaatteja. Voit tutustua lentoaseman digitaalisiin palveluihin etukäteen.

Helsinki-Vantaan lentoasema on ns. hiljainen lentoasema, joten lentoja ei kuuluteta. Seuraa oman lentosi tilannetta lentokentän monitoreista.

Lähtevät ja saapuvat lennot Helsinki-Vantaalta

Katso Helsinki-Vantaalta lähtevät ja saapuvat lennot. Reaaliaikaisesti päivittyvästi listasta voit etsiä tietoa haluamastasi lennosta myös lennonnumerolla.