TUI lentää Helsinki-Vantaalta suorin lennoin suomalaisten suosikkikohteisiin. Suorien lomalentojen lisäksi Helsinki-Vantaalta lähdetään matkaan reittilennoin, kuten kaupunkilomille Euroopan ja muiden maanosien kiehtoviin kaupunkeihin.

Lomalle Helsinki-Vantaalta

Tarjouksen siivin lomalle

Nappaa kuuma matkatarjous, edullinen äkkilähtö tai ihan vaan pelkät lennot ja lähde nauttimaan lämpimästä lomasta. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Tietoa Helsinki-Vantaan lentoasemasta

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla noin 20 kilometriä Helsingin keskustasta. Lentoaseman osoite on Parkkikuja tai Parkkitie, Vantaa. Kehä III:lta on hyvät opasteet lentokentän pysäköintialueelle. Lentokenttäpysäköinti kannattaa varata etukäteen.

Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2. Tarkista etukäteen, kummasta terminaalista lentosi lähtee. Terminaalit ovat noin 300 metrin päässä toisistaan, ja niiden välillä kulkee yhdyskäytävä. Helsinki-Vantaalla käytetään paljon digitaalisia palveluita, kuten lähtöselvitysautomaatteja. Voit tutustua lentoaseman digitaalisiin palveluihin etukäteen.

Helsinki-Vantaan lentoasema on ns. hiljainen lentoasema, joten lentoja ei kuuluteta. Seuraa oman lentosi tilannetta lentokentän monitoreista.

Lähtevät ja saapuvat lennot Helsinki-Vantaalta

Katso Helsinki-Vantaalta lähtevät ja saapuvat lennot. Reaaliaikaisesti päivittyvästi listasta voit etsiä tietoa haluamastasi lennosta myös lennonnumerolla.