Helsinki-Vantaan lentokenttäpysäköinti

Jos tulet Helsinki-Vantaan lentoasemalle omalla autolla, kannattaa lentokenttäpysäköinti varata etukäteen koko lomasi ajaksi. Lentoparkin valvotulta pysäköintialueelta on maksuton bussikuljetus Helsinki-Vantaan T1 ja T2 -terminaaleille, vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Varaa pysäköinti Lentoparkissa etukäteen. TUIn asiakkaana saat paikkatakuun ja säästät jopa 15% normaalihinnasta.

Huomioithan, että Helsinki-Vantaalle rakennetaan uutta terminaalia. Laajennus vaikuttaa myös autoliikenteeseen ja pysäköintiin. Helpointa on varata pysäköinti Lentoparkissa etukäteen. Varaamalla lentokenttäpysäköinnin etukäteen voit lähteä rauhallisin mielin lomalle ja TUIn asiakkaana säästät jopa -15% normaalihinnasta.

Varaa lentokenttäpysäköinti Lentoparkista

Lomalennoilla matkustavat voivat varata lentokenttäpysäköinnin kolmella tavalla:

  • Matkavarauksen yhteydessä
  • Minun lomani -sivulla viimeistään 14 vrk ennen lähtöä.
  • TUIn asiakaspalvelun kautta viimeistään 48 h ennen lähtöä.

Jos olet varannut matkapaketin reittilennoilla, voit maksaa pysäköinnin Lentoparkin kassalla, jolloin saat alennuksen matkalippua vastaan.

Lentoparkin varauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa Lentoparkin varauksen kuluitta 48 h ennen matkalle lähtöä soittamalla TUIn asiakaspalveluun.

Lentoparkki palvelee vuorokauden ympäri

Lentoparkki sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä, osoitteessa Tikkurilantie 151, Vantaa. Tutustu ajo-ohjeisiin ja karttaan »

Lentoparkin pysäköintialueelta on Helsinki-Vantaan lentoasemalle noin 5 kilometriä. Pysäköintiin ja lentokentälle siirtymiseen kannattaa varata noin 20 minuuttia.

Etukäteen maksettu pysäköinti lunastetaan näyttämällä lentolippu Lentoparkin kassalla. Lentolippu näytetään loman jälkeen Lentoparkin kassalla ennen Lentoparkista poistumista. Lue ja printtaa matkaan mukaan Lentoparkin toimintaohjeet (PDF). Lisätietoja pysäköinnistä sekä ajo-ohjeet löydät myös Lentoparkin nettisivuilta.

Lentoparkin bussit tunnistat punaisesta väristä. Hyppää bussin kyytiin T1 tai T2 -terminaalilta. Lentoparkki sijaitsee osoitteessa Tikkurilantie 151.