Kaupunkiloma on täydellinen tapa ottaa irtiotto arjesta. Kaupunkikohteet ovat täynnä nähtävää ja koettavaa, tapahtumia laidasta laitaan, ostosmahdollisuuksia ja ihania ruokaelämyksiä. Lähde kaupunkilomalle koko viikoksi tai muutaman yön viikonloppumatkalle.

TUIn kaupunkilomilla matkan hintaan kuuluvat lennot reittilennoin ja valitsemasi hotelli. Lomailet turvatusti valmismatkalla, mukavasti tasokkaissa ja keskeisellä paikalla sijaitsevissa hotelleissa. Mahdollisissa ongelmatilanteissa saat tarvittaessa apua henkilökunnaltamme.

Tutustu TUIn kaupunkilomakohteisiin ja varaa lomasi nyt!

  • Turvattua valmismatkailua
  • Tasokkaat hotellit hyvillä sijainneilla
  • Eri matkanpituuksia
  • TUIn apu mahdollisissa ongelmatilanteissa

Kaupunkimatkat klassikkokohteisiin

Maailmanluokan nähtävyyksiä, tunnelmointia suurkaupungissa tai täsmäloma shoppailemaan. Kaupunkimatka on juuri sellainen kuin itse haluat!

Rooma

Matkusta Roomaan ja tutustu yhteen maailman romanttisimmista kaupungeista. Viivähdä viikonloppu tai koko viikko, asu vaatimattomasti tai ylellisesti.

Alk.

Pariisi

Pariisissa on tarjolla viimeistä muotia, taidetta, keskiaikaisia kirkkoja ja katakombeja. Puhumattakaan ruuasta...

Berliini

Matkusta kauttamme Berliiniin! Reittilennot antavat sinulle vapauden valita matkan keston joustavammin. Valikoimassamme on paljon keskustahotelleja, keskitasosta ylelliseen. Willkommen!

Lontoo

Lontooseen voit matkustaa uudelleen ja uudelleen. Tarjolla on aina jotain uutta ja mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Huolimatta siitä oletko lapsi vai aikuinen, ensikertalainen vai jo vakiovieras. Welcome!

Amsterdam

Amsterdam – pyöräilijöiden, kanavien, taiteilijoiden ja vilkkaan yöelämän kaupunki. Mutta myös kaupunki, jossa voit tehdä romanttisia kävelyretkiä mutkittelevien kanavien varsilla. Kiintopisteitä ovat lisäksi Rembrand, Anne Frank ja van Gogh!

Dublin

Matkamme Dubliniin vievät sinut dynaamiseen suurkaupunkiin, jonka parhaiten koet kävellen. Täällä on monia ostosmahdollisuuksia ja trendikkäitä ravintoloita, Dublinin keskiaikainen linna sekä Guinnessin olutpanimo. Lähellä on myös useita golfkenttiä.

Praha

Praha on yksi Euroopan suosituimmista suurkaupungeista. Täydellinen kaupunki syys- tai talviviikonlopun viettoon tai koko lomaviikoksi keväällä ja kesällä – Prahalla on paljon tarjottavanaan!

Alk.

Madrid

Madrid on yksi Euroopan mielenkiintoisimmista kaupungeista! Los madrileños elävät hetkessä, taiteesta ja kulttuurista, jalkapallosta sekä tapaksista ja myöhäisistä illoista nauttien.

Alk.

Krakova

Euroopan vanhimman yliopistokaupungin, Krakovan, juuret ovat keskiajalla. Krakovassa on paljon nähtävää – kaunis Staro Miasto, trendikkäitä baareja ja mielenkiintoisia museoita. Ja tietysti edullisia ostoksia ja hyvää ruokaa.

Alk.

Yhdistä ranta- ja kaupunkiloma

Hurmaavissa rantakaupungeissa yhdistät kaupunki- ja rantaloman parhaat palat. Nautiskele arkkitehtuurista, kulttuurista ja kaupunkielämästä ja ihaile merellisiä maisemia.

Kaikki TUIn kaupunkimatkakohteet

Löydä oma suosikkikohteesi!