Matkat
Palma de Mallorca

Hinta alkaen

...

Hotelleja

11

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 403 000

Matkat Palma de Mallorca

Palma de Mallorca yhdistelee vanhaa ja uutta – keskiaikaisia kujia, aatelispalatseja, viimeisintä muotia ja designia. Kaupungissa voit nauttia alati uudistuvasta trendikkäiden ravintoloiden, tapasbaarien ja yökerhojen tarjonnasta. Palma de Mallorca houkutteleekin juuri monipuolisuudellaan. Hotellivalikoimasta löydät vaihtoehtoja yksinkertaisesta majoituksesta luksukseen, ja kaikkea siltä väliltä.

Jokainen noin 400 000 kaupungin asukkaasta sekä lukemattomista satunnaiskävijöistä tuovat oman osansa Palman värikkääseen katuelämään. Täällä mallorcalainen arkielämä kulkee käsi kädessä kaupankäynnin, kahviloiden, katutaiteilijoiden esitysten, sekä nähtävyyksiä ja tapasbaareja kiertelevien matkailijoiden kanssa.

Ostoksia ja kulttuuria

Palma de Mallorca tarjoaa rentoa lomailua ostosten ja kulttuurin parissa. Voit kuljeskella hiljakseen pitkin rantakatua tai suunnata suoraan kohti ostoskortteleita, jotka sijaitsevat Via Sindicaton, Bornen ja Plaza Mayorin ympärillä. Mikäli olet taiteen ystävä, Palma de Mallorca kätkee sisäänsä korkeatasoisia museoita joissa vierailla kuten esim. Es Baluard tai Museu d’Art Espanyol Contemporani, jossa on esillä Picasson, Dalin ja Mirón töitä.

Kaunista arkkitehtuuria

Palma de Mallorca ja erityisesti sen vanhat kaupunginosat tarjoavat erikoisia julkisivuja, aatelispalatseja, kirkkoja ja rauhallisia aukioita. Puhumattakaan historiallisista muistomerkeistä, kuten arabialaiset kylpylät ja Bellverin linna upein näköaloin. Vaikuttavin kaikista on kuitenkin pienvenesataman takaisella kukkulalla sijaitseva goottilainen La Seun katedraali, joka valaistuine julkisivuineen tuo mieleen satumaailman.

Lähellä rantoja

Sekä kaupungin länsi- että itäpuolella on pitkiä rantoja. Nouse paikallisbussiin, ja hetken päästä makaat jo aurinkovarjon alla Palmanlahden kirkkaan veden äärellä. Esimerkiksi Ca'n Pastillan rannalle on bussilla vain 10 minuutin matka. Mikäli vuokraat polkupyörän, pääset rantakatua myötäilevää pyörätietä pitkin itään, Portixoliin. Vanha kalastajakylä on muuttunut kodikkaaksi kaupunginosaksi, jossa on hiekkarantoja, terasseja ja rantaklubeja.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Incan markkinat
  • Porto Criston tippukiviluolat
  • Viininmaistajaiset viinitarhoilla

Tutustu Mallorcaan autolla

Vuokraa auto ja suuntaa pieniin ja rauhallisiin uimapoukamiin ja vuoriston kauniisiin kyliin. Auton vuokraat helposti kauttamme jo ennen matkaa. Lue lisää autonvuokrauksesta Mallorcalla »

Valitse tilaus- tai reittilento

Mallorcan matkailun huippukausi on kesällä ja silloin pääset perille mukavilla, suorilla tilauslennoillamme noin neljässä tunnissa. Voit kuitenkin ympäri vuoden valita myös valmismatkan hotelleineen reittilennolla, jolloin voit itse päättää loman keston. Talvikaudella Mallorcalla ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden TUI Service Centeriimme puhelimitse, tekstiviestillä tai lähettämällä kysymyksiä TUI-sovelluksen tai Minun lomani -sivun (tui.fi) kautta.

Matkavaihtoehtoja Palma de Mallorca

Hotellit Palma de Mallorca