TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Talvi 2018–19

Esimerkkejä äkkilähdöistä

Huom. Voit halutessasi järjestää äkkilähdöt myös hinnan mukaan.

Matkatarjoukset – Kesä 2019

Tarjousehdot
TUI Family Life Pascha Bay All Inclusive 1 e/päivä
Etu koskee lomalennoilla ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 14.4.-27.10.2019. Etu on vomiassa, kun varaus tehdään 21.2.-25.2.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Tarjoushintaisia ateriapaketteja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Blue Star - Neljän tähden kesälomia

Huolella valikoiduista Blue Star -hotelleistamme löydät helposti suosikkihotellisi – matkustitpa perheen, ystävien tai rakkaasi kanssa. Loistava sijainti, hienot uima-altaat, viihtyisät ravintolat, Bamse sekä TUIn pohjoismaalaiset oppaat luovat puitteet onnistuneelle lomalle. Rennoissa, mutta laadukkaissa Blue Star -hotelleissa lomailevatkin tyytyväiset asiakkaat!

Kesän All Inclusive -50 %

Kruunaa kesälomasi upealla All Inclusive -elämyksellä. All Inclusive nyt puoleen hintaan Kreikan, Kyproksen ja Espanjan suosikkihotelleissa. Tutustu hotelleihin ja varaa todellinen täyden palvelun loma viimeistään 28.2.!

Etu koskee lomalennoilla ja reittilennoilla toteutettavia kesän 2019 lähtöjä. Etu on vomiassa, kun varaus tehdään 12.2.-28.2.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Tarjoushintaisia ateriapaketteja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Dubai lisäalennus -100 e/varaus ja Marokko lisäalennus -100 e/varaus – kampanjatunnus ORIENT
Etu koskee kaikkia reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.4.-30.9.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 11.2.–25.2.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Matkatarjoukset – Talvi 2019–20

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.