TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Kesä 2018

Esimerkkejä äkkilähdöistä

Huom. Voit halutessasi järjestää äkkilähdöt myös hinnan mukaan.

Loma on kesän ihaninta aikaa!

Mistä on paras kesäloma tehty? Auringosta, pitkistä hiekkarannoista, uusista elämyksistä ja yhdessäolosta rakkaimpien kanssa. Tässä parhaat kesälomavinkkimme.

Kesäloma Espanjan aurinkoisella lomarannikolla

*Säästä kampanjatunnuksella COSTA – lisäalennus 75 e/varaus

Etu koskee heinä-syyskuun 2018 lähtöjä. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 2.–31.7.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin sekä kampanjan päättämiseen ilmoitettua aiemmin ilman erillistä ilmoitusta.

Vietä kesäloma Mauritiuksen paratiisirannoilla

*Säästä kampanjatunnuksella MAU18 – lisäalennus -100 e/varaus

Etu koskee lähtöjä aikavälillä 1.7.–31.8.2018. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 4.6.–31.7.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin sekä kampanjan päättämiseen ilmoitettua aiemmin ilman erillistä ilmoitusta.

Matkatarjoukset – Talvi 2018–19

Thaimaan-lomat -150 e/varaus

Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus TUKTUK ja saat 150 euron alennuksen/varaus kaikista ensi talven Thaimaan-lomista.

Etu koskee sekä tilauslennoilla että reittilennoilla operoituja talven 2018/2019 lähtöjä. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 23.7.–12.8.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Erikoistarjous! Dominikaaninen tasavalta -150 e/varaus

*Säästä kampanjatunnuksella DOMTAS – lisäalennus 150 e/varaus

Etu on voimassa loka-maaliskuun reittilennoilla operoiduilla lähdöillä, kun varaus tehdään 16.7.2018–29.7.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Matkatarjoukset – Kesä 2019

Sukella suoraan kesään 2019 – hyödynnä aikaisen varaajan etu -150 e/henkilö

Hyödynnä aikaisen varaajan etu ja varmista parhaat paikat ensi kesän lomarannoilta jo nyt! Saat jopa 150 e alennuksen/henkilö kesän 2019 lomista valikoiduissa hotelelleissa.

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.