TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Esimerkkejä äkkilähdöistä

Huom. Voit halutessasi järjestää äkkilähdöt myös hinnan mukaan.

Matkatarjoukset – Talvi 2018–19

Tammi-maaliskuun kaukolomat - lisäalennus 100 e

100 e lisäalennus voimassa 24.10. asti, toimi nopeasti!

Alkuvuoden kaukolomat nyt lisäalennuksella! Hyödynnä varauksen yhteydessä kampanjatunnus W18SUN ja saat 100 euron alennuksen/varaus tammi-maaliskuun Thaimaan, Vietnamin, Sri Lankan ja Mauritiuksen lomista*. Huom. Etu koskee myös hiihtolomia!

*Etu koskee vain uusia varauksia ja lähtöjä ajalla 1.1.–31.3.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 18.–24.10.2018. Etua ei voi hyödyntää pelkkiin lentoihin eikä pelkkiin hotellivarauksiin. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

All Inclusive -50 % Kanarialla

Jäätelöä vaikka joka päivä, herkuista notkuvia noutopöytiä ja viileitä juomia...juuri nyt All Inclusive -50 % valikoiduissa hotelleissamme Kanariansaarilla! Vinkki! TUI Family Life -hotelleissa alle 13-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi, kun saman matkavarauksen kaikilla jäsenillä on varattu All Inclusive. Tutustu alapuolella tarjoushotelleihin ja varaa lomasi.

Etu koskee sekä lomalennoilla että reittilennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 13.10.2018–17.4.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia ateriapaketteja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Tammikuun talvilöydöt

Nappaa parhaat lomavinkit, ja lähde pakkasta pakoon!

Matkatarjoukset – Kesä 2019

All Inclusive – ihanan helppoa lomaa!

Valikoiduissa ensi kesän hotelleissa All Inclusive nyt tarjoushintaan! All Inclusive -50 % alla esitellyissä Mallorcan ja Sardinian hotelleissa, ja Kreetan Caldera Creta Paradisessa vain 1 e/päivä!

Etu on voimassa kaikilla kesän 2019 lähdöillä, kun varaus tehdään 16.10.2018–30.10.2018. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia ateriapaketteja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.