TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

UUTUUS! COVID CARE
TUIn mukana matkustat nyt vieläkin turvallisemmin, ilman lisämaksua. COVID CARE kuuluu nyt automaattisesti jokaiseen lomalennolla toteutettavaan matkapakettiin, jonka lähtöpäivä on viimeistään 31.12.2020. Lue lisää »

Matkatarjoukset – Talvi 2020–21

Unelmoi kiireettömistä päivistä

Jatka lomaunelmointia. Unelmoi lämmöstä iholla ja hiekasta varpaiden välissä. Pidämme huolta siitä, että lomasi – aina varauksesta matkalle ja kotiinpaluuseen – sujuu niin turvallisesti ja mukavasti kuin mahdollista. Tutustu TUIn maksuttomaan lisäturvaan.

 • All Inclusive 0 e -tarjousehdot

  Tarjous on voimassa valikoiduissa Kanarian hotelleissa, ja koskee kaikkia talven lähtöjä. Etu on voimassa kun varaus tehdään 16.10.–2.11. Etu koskee vain uusia varauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. Paikkoja rajoitetusti!

Vinkkejä ja inspiraatiota

11 asiaa, joita voit tehdä lasten kanssa Gran Canarialla

Matkustatpa sitten taaperoiden, koululaisten tai teinien kanssa, Gran Canarialta löytyy tekemistä kaikille. Hienojen rantojen lisäksi tarjolla on vauhdikkaita vesipuistoja, interaktiivisia museoita, sekä mieleenpainuvia luontoelämyksiä. Listasimme 11 vinkkiä mitä perheet voivat tehdä ja nähdä Gran Canarialla.
SallaS SallaS

Kanariansaarten parhaat rannat – 13 vinkkiä

Kanariansaarilla on rantoja joka makuun. Fuerteventuran pitkistä kultaisista rannoista, Teneriffan ainutlaatuisiin laavahiekkaisiin rantoihin. Tässä 13 vinkkiä rakastettujen Kanariansaarten tunnetuille ja tuntemattomammille rannoille.
Noora Noora

Kaksin Kanarialle – opas kahdenkeskiseen lomaan

Kanariansaaret tarjoavat edellytykset onnistuneeseen lomaan, matkustitpa puolisosi, sukulaisesi tai ystäväsi kanssa. Jos kaipaat ylellistä lomaa, uusia kokemuksia, ruokaelämyksiä tai urheilun täyttämää seikkailulomaa – tästä oppaasta löydät vinkit kahdenkeskiseen lomaan Kanariansaarilla.
Johanna Johanna

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna

Varaa hotelli Euroopasta

Valitse hotelli lomallesi suurkaupunkiin tai pienempään kaupunkiin Euroopassa. Varaa hotelli Helsinkiin, Prahaan tai Pariisiin - ja moniin muihin idyllisiin paikkoihin.

Lämpimät talvitarjoukset Thaimaahan

Varaa unelmiesi talviloma nyt, ja matkusta mukavasti Dreamliner Plus -luokassa! Saat nyt maksuttoman lentoluokan korotuksen. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti! Lisää varauksellesi myös TUIn maksuton lisäturva, johon sisältyy mm. pidennetty avoin osto ja maksuton muutosoikeus. Tutustu myös uuteen COVID CARE -palveluun.

 • Maksuton lentoluokan korotus -tarjousehdot

  Saat nyt maksuttoman lentoluokan korotuksen Dreamliner Plus -luokkaan. Etu koskee TUIn lomalennoilla toteutettavia lähtöjä Thaimaahan aikavälillä 15.10.2020–30.3.2021. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja. Tarjoushintaisia Dreamliner Plus -paikkoja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa mahdollinen alennus on jo huomioitu. Valitse Dreamliner Plus -lentoluokka matkavarauksen yhteydessä.

Matkatarjoukset – Kesä 2021

Tee kesästä 2021 ikimuistoinen

Valitse suosikkisi ensi kesälle. Uudet elämykset odottavat jo nurkan takana – ihanaa kun on jotain mitä odottaa!

Varaa ja suunnittele lomaasi turvallisin mielin. TUIn maksuton lisäturva sisältää peruutus- ja muutosturvan ja pidennetyn avoimen oston.

Kreikkalaisia kesäunelmia

Pitkiä hiekkarantoja, viihtyisiä tavernoita ja yhteisiä aktiviteetteja. Katso vinkkimme ensi kesälle, ja anna Kreikan hurmata sinut.

Varaa ja suunnittele lomaasi turvallisin mielin. TUIn maksuton lisäturva sisältää peruutus- ja muutosturvan ja pidennetyn avoimen oston.

Toukokuun suosikit – Atlantica Hotels & Resort

Nyt edullisia toukokuun lomia Kreikan ja Kyproksen suosikkihotelleissa, joita asiakkaamme rakastavat.

Varaa ja suunnittele lomaasi turvallisin mielin. TUIn maksuton lisäturva sisältää peruutus- ja muutosturvan ja pidennetyn avoimen oston.

Huippuedullisia perhelomia

Nauti lomasta kesän parhaissa kohteissa jo huhti-toukokuussa, kun aurinko lämmittää lempeästi ja allasalueet sekä rannat ovat ihanan rauhallisia. Tartu tilaisuuteen heti – paikkoja on rajoitetusti.

Varaa ja suunnittele lomaasi turvallisin mielin. TUIn maksuton lisäturva sisältää peruutus- ja muutosturvan ja pidennetyn avoimen oston.

 • Lapset alk. 0 e -tarjousehdot

  Kampanjatarjous lapset alk. 0 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus valikoiduissa hotelleissa tietyillä lähdöillä ajalla 15.4.–27.5.2021. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin lähtöihin. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin.

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tarjousehdot ja lisätietoa

 • Yleiset ehdot

  Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.

 • Maksuton muutosoikeus - ehdot, 10.3.-2.5.2020

  • Nämä ehdot koskevat varauksia, jotka on tehty 10.3.-3.5.2020
  • Maksuton muutosoikeus on voimassa kaikkiin tilauslennoilla toteutettaviin matkapaketteihin ajalla 1.4.2020–31.3.2021
  • Voit maksutta muuttaa yhden kerran varaustasi (lähtöpäivää, lomakohdetta tai hotellia), kun lähtöön on vähintään 14 päivää
  • Muutosoikeus on voimassa ainoastaan tilauslennoilla toteuttaviin matkapaketteihin. Etu ei koske viikonloppumatkoja, risteilyjä, pelkkiä lentoja eikä omatoimimatkoja
  • Etu koskee ainoastaan uusia varauksia, jotka on tehty 10.3.2020-3.5.2020
  • Jos uuden matkan hinta on alkuperäistä edullisempi, erotusta ei palauteta
  • Jos uuden matkan hinta on alkuperäistä kalliimpi, veloitetaan hinnanerotus
  • Uuden matkan tulee olla tilauslennoilla toteutettava matkapaketti, jonka lähtöpäivä on viimeistään 31.3.2021
  • Varauksiin noudatetaan normaaleja maksuehtoja
  • Muutokset matkavarauksiin hoidetaan asiakaspalvelun kautta
  • Retkiin ja muihin lisäpalveluihin on voimassa tavalliset muutos- ja peruutusehdot