TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Talvi 2019–20

Lämpöä ja valoa talveen Kanarialta – säästä jopa -500 e

Nämä ihanat saaret ovat vieneet monen suomalaisen sydämen mennessään. Kanariansaaret ovat talven kestosuosikki - ne tarjoavat helppoa ja rentoa lomaa, lämpimän ilmaston ja upeita kokemuksia. Parhaat viedään päältä, joten toimi pian!

Lämmittävä loma kalenteriin

Katso edulliset tarjouslähdöt lämpimään, ja varaa talven ihanin irtiotto arjesta!

Matkatarjoukset – Kesä 2020

Tuplatarjous – lapset alk. 0 e

Nyt lapset lomailevat maksutta perhehotellissa Kreetalla. Tarjous koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus tietyillä tilauslennoilla operoiduilla lähdöillä ajalla 1.5.–30.9. Käyttämällä kampanjatunnusta TUI20 saat lisäksi tupla-alennuksena 100 euron lisäalennuksen/varaus. Syötä tunnus yhteenveto-sivulla ennen henkilötietojen täyttämistä. Varaa viimeistään 23.1. Katso kampanjaehdot.

Kesätarjous Kreikkaan – säästä jopa -400 e

Hyödynnä huipputarjoukset ja suuntaa katse kohti Kreikan kesää!

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!


*Kampanjatunnus CRUISE
Käyttämällä kampanjatunnusta CRUISE saat 200 euron lisäalennuksen/varaus. Etu koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 6.12.2019-6.3.2020. Etu on voimassa kaikilla talven 2019-2020, kesän 2020 ja talven 2020-2021 risteilylähdöillä. Etu koskee risteily ja lento -paketteja, etu ei koske pelkkiä risteilyjä. Etu koskee myös tarjoushintaisia risteilyjä, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Palaa takaisin tarjoukseen »


*Kampanjatunnus DUBVIP
Käyttämällä kampanjatunnusta DUBVIP saat 300 euron lisäalennuksen/varaus valikoiduista Dubain hotelleista. Etu koskee reittilennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 1.1.–30.4.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 1.1.-7.2.2020. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Palaa takaisin tarjoukseen »

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.