TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

UUTUUS! COVID CARE
TUIn mukana matkustat nyt vieläkin turvallisemmin, ilman lisämaksua. COVID CARE kuuluu nyt automaattisesti jokaiseen lomalennolla toteutettavaan matkapakettiin, jonka lähtöpäivä on viimeistään 31.12.2020. Lue lisää »

Matkatarjoukset – Talvi 2020–21

Kanarian lomaunelmia – löydä suosikkisi

Lomahaaveiden kasvaessa suuntaa katseesi talvilomiin ja Kanariansaarten kullanhohtoisille uimarannoille. Katso lämpöiset suosikkihotellit ja löydä täydellinen loma juuri sinulle. Miltä kuulostaisi tasokas loma RIU-hotellissa, rento All Inclusive -loma tai omaa rauhaa huokuva huoneistohotelli keittiövarustuksella?

Saat lisää joustoa varauksellesi TUIn maksuttomalla lisäturvalla, johon sisältyy mm. pidennetty avoin osto ja maksuton muutosoikeus. Nyt myös maksuton COVID CARE -palvelu lomalennoilla toteutettaviin matkapaketteihin 31.12. saakka.

Thaimaa – Dreamliner Plus -luokka nyt maksutta!

Varaa unelmiesi talviloma nyt, ja matkusta mukavasti Dreamliner Plus -luokassa! Saat nyt maksuttoman lentoluokan korotuksen. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti! Lisää varauksellesi myös TUIn maksuton lisäturva, johon sisältyy mm. pidennetty avoin osto ja maksuton muutosoikeus. Tutustu myös uuteen COVID CARE -palveluun.

 • Maksuton lentoluokan korotus -tarjousehdot

  Saat nyt maksuttoman lentoluokan korotuksen Dreamliner Plus -luokkaan. Etu koskee TUIn lomalennoilla toteutettavia lähtöjä Thaimaahan aikavälillä 15.10.2020–30.3.2021. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja. Tarjoushintaisia Dreamliner Plus -paikkoja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa mahdollinen alennus on jo huomioitu. Valitse Dreamliner Plus -lentoluokka matkavarauksen yhteydessä.

Matkatarjoukset – Kesä 2021

Erikoistarjous kesän lomiin

Ensi kesän loma kannattaa varata nyt. Valitse laajasta valikoimasta suosikkisi ja saat 100 euron lisäalennuksen jo edullisten hintojen päälle, kun käytät kampanjatunnusta TUI21. Uudet elämykset odottavat jo nurkan takana – ihanaa kun on jotain mitä odottaa! Varaa viimeistään 1.10. Katso kampanjaehdot »

Varaa ja suunnittele lomaasi turvallisin mielin. TUIn maksuttomaan lisäturvaan sisältyy mm. pidennetty avoin osto ja maksuton muutosoikeus.

 • Kampanjatunnus TUI21 -tarjousehdot

  Käyttämällä kampanjatunnusta TUI21 saat 100 euron lisäalennuksen/varaus ensi kesän lomista. Etu koskee lomalennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 20.4.2021–30.9.2021. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 17.9.–1.10.2020. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Huippuedullisia perhelomia

Nauti lomasta kesän parhaissa kohteissa jo huhti-toukokuussa, kun aurinko lämmittää lempeästi ja allasalueet sekä rannat ovat ihanan rauhallisia. Tartu tilaisuuteen heti – perhepakettitarjoukset ovat voimassa vain 17.9. asti. Paikkoja on rajoitetusti. Kurkkaa myös perhetarjoukset hotelleihin, joissa lapset alk. 0 e. Voit yhdistää tarjoukseen nyt myös 100 euron lisäalennuksen käyttämällä kampanjatunnusta TUI21. Katso kampanjaehdot »

Varaa ja suunnittele lomaasi turvallisin mielin. TUIn maksuton lisäturva sisältää peruutus- ja muutosturvan ja pidennetyn avoimen oston.

 • Lapset alk. 0 e -tarjousehdot

  Kampanjatarjous lapset alk. 0 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus valikoiduissa hotelleissa tietyillä lähdöillä ajalla 15.4.–27.5.2021. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin lähtöihin. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin.

Varaa hotelli Euroopasta

Valitse hotelli lomallesi suurkaupunkiin tai pienempään kaupunkiin Euroopassa. Varaa hotelli Prahaan, Pariisiin tai Helsinkiin - ja moniin muihin idyllisiin paikkoihin.

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tarjousehdot ja lisätietoa

 • Yleiset ehdot

  Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.

 • Maksuton muutosoikeus - ehdot, 10.3.-2.5.2020

  • Nämä ehdot koskevat varauksia, jotka on tehty 10.3.-3.5.2020
  • Maksuton muutosoikeus on voimassa kaikkiin tilauslennoilla toteutettaviin matkapaketteihin ajalla 1.4.2020–31.3.2021
  • Voit maksutta muuttaa yhden kerran varaustasi (lähtöpäivää, lomakohdetta tai hotellia), kun lähtöön on vähintään 14 päivää
  • Muutosoikeus on voimassa ainoastaan tilauslennoilla toteuttaviin matkapaketteihin. Etu ei koske viikonloppumatkoja, risteilyjä, pelkkiä lentoja eikä omatoimimatkoja
  • Etu koskee ainoastaan uusia varauksia, jotka on tehty 10.3.2020-3.5.2020
  • Jos uuden matkan hinta on alkuperäistä edullisempi, erotusta ei palauteta
  • Jos uuden matkan hinta on alkuperäistä kalliimpi, veloitetaan hinnanerotus
  • Uuden matkan tulee olla tilauslennoilla toteutettava matkapaketti, jonka lähtöpäivä on viimeistään 31.3.2021
  • Varauksiin noudatetaan normaaleja maksuehtoja
  • Muutokset matkavarauksiin hoidetaan asiakaspalvelun kautta
  • Retkiin ja muihin lisäpalveluihin on voimassa tavalliset muutos- ja peruutusehdot