TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Kesä 2019

Esimerkkejä äkkilähdöistä

Huom. Voit halutessasi järjestää äkkilähdöt myös hinnan mukaan.

Etsitkö matkaa yhdelle? Alla olevassa listassa näet äkkilähdöt vähintään kahdelle matkustajalle. Katso kaikki matkat ja vaihda matkustajamääräksi 1 aikuinen.

Kroatia, Algarve ja Costa del Sol – lisäalennus 100 e

Kaunis Kroatia vai Pyreneiden niemimaan aurinkorannikot? Tarjoamme nyt Kroatian, Algarven ja Costa del Solin -lomista 100 euron lisäalennuksen! Varaa Kroatian-loma heinä-syyskuulle viimeistään 26.6. ja käytä varatessasi kampanjatunnusta KROAT9. Kesä-lokakuun Algarven-lomista saat lisäalennuksen kampanjatunnuksella ALGARV ja Costa del Solin -lomista kampanjatunnuksella DELSOL, kun varaat loman viimeistään 2.7.!*

*Lisäalennus 100 e/varaus kampanjatunnuksella KROAT9
Etu koskee kaikkia vähintään viikon pituisia loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.7.-30.9.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 10.6.–26.6.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Lisäalennus 100 e/varaus kampanjatunnuksella ALGARV ja DELSOL
Etu koskee kaikkia vähintään viikon pituisia reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 18.6.-31.10.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 18.6.–2.7.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*All Inclusive -ateriat jopa -50 % -kampanjaehdot
Etu koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä kaikilla kesän 2019 lähdöillä. Etu koskee vain uusia varauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Loma kalenteriin - varaa nyt ja säästä jopa -400 e!

Matkatarjoukset – Talvi 2019–20

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.