TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

COVID CARE
TUIn mukana matkustat nyt vieläkin turvallisemmin, ilman lisämaksua. COVID CARE kuuluu automaattisesti jokaiseen lomalennolla toteutettavaan matkapakettiin, jonka lähtöpäivä on viimeistään 31.10.2021. Lue lisää »

Matkatarjoukset – Talvi 2020–21

Kanarian lomaunelmia – löydä suosikkisi

Jatka lomaunelmointia. Unelmoi lämmöstä iholla ja hiekasta varpaiden välissä. Pidämme huolta siitä, että lomasi – aina varauksesta matkalle ja kotiinpaluuseen – sujuu niin turvallisesti ja mukavasti kuin mahdollista. Tutustu TUIn maksuttomaan lisäturvaan.

Vinkkejä ja inspiraatiota

Opas Gran Canarian parhaille rannoille

Virittäydy rantalomaan Gran Canarialla rantaoppaamme avulla. Saarelta löytyy kullanhohtoisia dyynirantoja, vulkaanisia rantoja ja valkeita korallihiekkarantoja. On bilerantoja, surffiparatiiseja ja lasten leikkeihin sopivia rauhallisia rantoja. Voit uida aivan Las Palmasin keskustassa tai etsiä kalliokoloista salaisia poukamia. Lähde mukaan etsimään suosikkirantaasi.
SallaS SallaS

Opas Gran Canarian Las Palmasiin

Gran Canarian koillisosassa sijaitseva Las Palmas on melkoisen suuri kaupunki – täällä on jopa 400 000 asukasta. Kaupunkia on kutsuttu toisinaan ”pakettilomailijan pääkaupungiksi”, mutta aivan suotta. Tosiasia nimittäin on, että törmäät todennäköisemmin suomalaisiin muualla Espanjassa, kuten Barcelonassa. Tässä kootut vinkkimme Las Palmasin mansikkapaikkoihin!
Johanna Johanna

11 asiaa, joita voit tehdä lasten kanssa Gran Canarialla

Matkustatpa sitten taaperoiden, koululaisten tai teinien kanssa, Gran Canarialta löytyy tekemistä kaikille. Hienojen rantojen lisäksi tarjolla on vauhdikkaita vesipuistoja, interaktiivisia museoita, sekä mieleenpainuvia luontoelämyksiä. Listasimme 11 vinkkiä mitä perheet voivat tehdä ja nähdä Gran Canarialla.
SallaS SallaS

Kaksin Kanarialle – opas kahdenkeskiseen lomaan

Kanariansaaret tarjoavat edellytykset onnistuneeseen lomaan, matkustitpa puolisosi, sukulaisesi tai ystäväsi kanssa. Jos kaipaat ylellistä lomaa, uusia kokemuksia, ruokaelämyksiä tai urheilun täyttämää seikkailulomaa – tästä oppaasta löydät vinkit kahdenkeskiseen lomaan Kanariansaarilla.
Johanna Johanna

Matkatarjoukset – Kesä 2021

Edelleen jännittävää – Se tunne, kun uskaltaa heittäytyä

Se tunne, kun upotat varpaat pehmeään hiekkaan, nautit yhteisistä hetkistä sinulle tärkeimpien ihmisten kanssa ja heittäydyt uusiin seikkailuihin. Me TUIlla pidämme huolen siitä, että lomasi sujuu niin turvallisesti ja mukavasti kuin mahdollista. Tutustu TUIn maksuttomaan lisäturvaan, ja varaa unelmiesi loma nyt tarjoushintaan. Katso kampanjaehdot.

 • Kampanjatunnus TUI21 -tarjousehdot

  Käyttämällä kampanjatunnusta TUI21 saat 100 euron lisäalennuksen/varaus valikoituihin hotelleihin (Blue Star, TUI Blue For Families ja TUI Blue For Two) kesälle 2021 ja talvelle 2021-22. Etu koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 1.5.2021–30.4.2022. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 7.1.–21.1.2021. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

 • All Inclusive -tarjousehdot

  All Inclusive 0 e
  Tarjous on voimassa Turkin Blue Star Barut B Suites -hotellissa, ja koskee kaikkia kesän 2021 lähtöjä. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 15.1.2021–31.1.2021. Etu koskee vain uusia varauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. Paikkoja rajoitetusti!

  All Inclusive -50 %
  Tarjous on voimassa TUI Blue Pioneer Beach ja Grecotel Kos Imperial Thalasso -hotelleissa, ja koskee kaikkia kesän 2021 lähtöjä. Etu on voimassa TUI Blue Pioneer Beach -hotellissa, kun varaus tehdään 17.12.2020–31.1.2021. Etu on voimassa Grecotel Kos Imperial Thalasso -hotellissa, kun varaus tehdään 15.1.–2.2.2021 Etu koskee vain uusia varauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. Paikkoja rajoitetusti!

Swim up – nosta kesälomasi uudelle tasolle

Varaa ja suunnittele lomaasi turvallisin mielin. TUIn maksuton lisäturva sisältää peruutus- ja muutosturvan ja pidennetyn avoimen oston.

Matkatarjoukset – Talvi 2021–22

Talvi 2021-2022 on täällä!

Ensi talven parhaat lomaviikot ja huoneet ovat nyt saatavilla aurinkoisille Kanariansaarille, tunnelmalliseen Thaimaahan, eksoottiseen Sansibariin, aurinkoiseen Egyptiin, mielenkiintoiseen Meksikoon ja kiehtoville Kap Verden saarille – ja suosituimmat paikat varataan ensin. Mitä jos hemmottelisit itseäsi oikein kunnolla ja varaisit loman kahdeksi viikoksi – olet sen ansainnut. Ehkäpä myös swim up -huone tai runsas All Inclusive maistuisivat nyt erityisen makoisilta. Aikaisen varaajan etu jopa -200 e/hlö.

Juuri nyt myös 100 euron lisäalennus suosikkihotelleihimme! Varaa viimeistään 21.1. Tutustu tarjoukseen, katso kampanjatunnus ja varaa »

 • Kampanjatunnus TUI21 -tarjousehdot

  Käyttämällä kampanjatunnusta TUI21 saat 100 euron lisäalennuksen/varaus valikoituihin hotelleihin (Blue Star, TUI Blue For Families ja TUI Blue For Two) kesälle 2021 ja talvelle 2021-22. Etu koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 1.5.2021–30.4.2022. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 7.1.–21.1.2021. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Talviuutuus: Sansibar

Saat nyt 150 euron lisäalennuksen/varaus ensi talven upeaan uutuuskohteeseemme Sansibariin! Saat lisäalennuksen kampanjatunnuksella ZNZ21 – muista syöttää tunnus yhteenveto-sivulla ennen henkilötietojen täyttämistä. Varaa viimeistään 7.2. Katso kampanjaehdot.

 • Kampanjatunnus ZNZ21 -tarjousehdot

  Käyttämällä kampanjatunnusta ZNZ21 saat 150 euron lisäalennuksen/varaus lomista Sansibarille. Etu koskee lomalennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 1.10.2021–30.4.2022. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 7.1.–7.2.2021. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tarjousehdot ja lisätietoa

 • Yleiset ehdot

  Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.

 • Maksuton muutosoikeus - ehdot, 10.3.-2.5.2020

  • Nämä ehdot koskevat varauksia, jotka on tehty 10.3.-3.5.2020
  • Maksuton muutosoikeus on voimassa kaikkiin tilauslennoilla toteutettaviin matkapaketteihin ajalla 1.4.2020–31.3.2021
  • Voit maksutta muuttaa yhden kerran varaustasi (lähtöpäivää, lomakohdetta tai hotellia), kun lähtöön on vähintään 14 päivää
  • Muutosoikeus on voimassa ainoastaan tilauslennoilla toteuttaviin matkapaketteihin. Etu ei koske viikonloppumatkoja, risteilyjä, pelkkiä lentoja eikä omatoimimatkoja
  • Etu koskee ainoastaan uusia varauksia, jotka on tehty 10.3.2020-3.5.2020
  • Jos uuden matkan hinta on alkuperäistä edullisempi, erotusta ei palauteta
  • Jos uuden matkan hinta on alkuperäistä kalliimpi, veloitetaan hinnanerotus
  • Uuden matkan tulee olla tilauslennoilla toteutettava matkapaketti, jonka lähtöpäivä on viimeistään 31.3.2021
  • Varauksiin noudatetaan normaaleja maksuehtoja
  • Muutokset matkavarauksiin hoidetaan asiakaspalvelun kautta
  • Retkiin ja muihin lisäpalveluihin on voimassa tavalliset muutos- ja peruutusehdot