TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Kesä 2019

Esimerkkejä äkkilähdöistä

Huom. Voit halutessasi järjestää äkkilähdöt myös hinnan mukaan.

Etsitkö matkaa yhdelle? Alla olevassa listassa näet äkkilähdöt vähintään kahdelle matkustajalle. Katso kaikki matkat ja vaihda matkustajamääräksi 1 aikuinen.

Atlantica Hotels & Resorts – erikoistarjous!

Tutustu Kreikan ja Kyproksen ihaniin Atlantica Hotels & Resorts -hotelleihin. Näitä hotelleja asiakkaamme rakastavat ja valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin perheille kuin pariskunnillekin.

Loma kalenteriin - varaa nyt ja säästä jopa -400 e!

All Inclusive -erikoistarjous

Nauti valmiin noutopöydän antimista ja herkuttele paikallisilla erikoisuuksilla loman jokaisena päivänä! All Inclusive -ateriat lisäpalveluna nyt jopa -50 % Välimeren suosikkihotelleissa*.

*All Inclusive -ateriat jopa -50 % -kampanjaehdot
Etu koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä kaikilla kesän 2019 lähdöillä. Etu koskee vain uusia varauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Matkatarjoukset – Talvi 2019–20

Egypti - säästä jopa -300 e!

Lähde Egyptiin, kun haluat lomaltasi aurinkoa ja rentouttavaa oleskelua rannalla vain viiden tunnin lentomatkan päässä Suomesta. Punaisenmeren kullankeltaiset hiekkarannat, modernit lomahotellit ja snorklausriutat trooppisine kaloineen odottavat.

Rakastetut Kanariansaaret

Mikä on sinun suosikkisi Kanariansaarista? Fuerteventura pitkine rantoineen vai Gran Canaria ostosmahdollisuuksineen ja iltahuveineen? Vai puhutteleeko sinua Lanzaroten ainutlaatuinen luonto, Teneriffan monipuoliset retkimahdollisuudet vai La Gomera aitoine ravintoloineen ja vaellusreitteineen.

Talven suosituimmat hotellihuoneet!

Haaveiletko omasta uima-altaasta? Tutustu talven upeisiin Swim up -huoneisiin, joista on suora yhteys altaaseen tai ihan ikioma uima-allas. Asiakkaiden rakastamia swim up -huoneita löytyy mm. Kanariansaarten ja Thaimaan suosikkihotelleista. Alta pääset tutustumaan tarkemmin näihin ihanuuksiin!

Matkatarjoukset – Kesä 2020

Paraatipaikat kesälle 2020 ovat varattavissa!

Ensi kesän parhaat lomaviikot varataan nyt! Varmista kesän 2020 lämmin lomaviikko nyt edulliseen hintaan. Tarjolla suosittuja Välimeren hotelleja aikaisille varaajille jopa -15 %!

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.