TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Talvi 2017–18

Matkatarjoukset – Kesä 2018

Mallorca ja Menorca -100 e/varaus

Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus SP1000 ja saat 100 euron lisäalennuksen/varaus ensi kesän Mallorcan- ja Menorcan-lomista.

Etu on voimassa kaikilla touko-syyskuun tilauslennoilla operoiduilla lähdöillä, kun varaus tehdään 15.3.2018–26.3.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Esimerkkejä perhehotelleista

Lapset alk. 1 e -tarjous on voimassa alla mainittuna ajankohtana.

Atlantica Hotels & Resorts – lisäalennus 100 e/varaus

Tutustu valikoituihin TUIn konseptihotelleihin Kreikassa ja Kyproksella, jotka toimivat yhteistyössä Atlantica Hotels & Resortin kanssa. Hotelleissa on korkea asiakastyytyväisyys, tasokas palvelu ja viihtyisät uima-allasalueet.

Säästä kampanjatunnuksella -100 e/varaus

Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus S18ATL ja saat 100 euron alennuksen/varaus valikoiduista Kreikan ja Kyproksen Atlantica-hotelleista.

Etu on voimassa kaikilla huhti-syyskuun lähdöillä. Etu on voimassa tilauslennoilla operoiduilla lähdöillä, kun varaus tehdään 6.3.2018–26.3.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Säästä kampanjatunnuksella -100 e/varaus

Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus RIUS18 ja saat 100 euron alennuksen/varaus kaikista kesän RIU-hotelleista.

Etu on voimassa kaikilla touko-syyskuun lähdöillä. Etu on voimassa sekä tilauslennoilla että reittilennoilla operoiduilla lähdöillä, kun varaus tehdään 12.3.2018–2.4.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Matkatarjoukset – Talvi 2018–19

Täydellisen Thaimaan-loman resepti

Suorat lomalennot Helsingistä, Vaasasta ja Oulusta.

Thaimaan-lomat -150 e/varaus

Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus THAI18 ja saat 150 euron alennuksen/varaus ensi talven Thaimaan-lomista.

Etu koskee vain tilauslennoilla operoituja Phuketin ja Krabin lähtöjä aikavälillä 4.11.2018–17.3.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 12.3.–25.3.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.