TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Talvi 2019–20

Ylelliset RIU-hotellit talvilomallesi

RIU Palace -hotellit ovat RIU-hotelleista ylellisimpiä. Ne sijaitsevat aina rannalla, palvelu on huippuluokkaa ja ruoka on korkealaatuista ja monipuolista. Esittelemme tässä upeita talvikohteita Kanariansaarilla ja Kap Verdellä sekä hieman kauempana Malediiveilla ja Zanzibarissa.
Johanna Johanna 25.6.2019

All Inclusive-hotellit Kap Verdellä – 7 vinkkiä

Yksi lomasuunnittelun haastavimmista asioista on yrittää arvioida paljonko lomalla kuluu rahaa. Pihistely ennen matkaa saattaa kaduttaa, kun aamulla hotellin ravintolasta leijuu nenääsi kutittelemaan tuoreen leivän, pekonin ja hedelmien tuoksu. Yleensä myös säästät rahaa (ja aikaa), kun varaat loman ateriat etukäteen!
Noora Noora 24.6.2019

Kanariansaaret vai Kap Verde

Kanariansaaret ja Kap Verde, kaksi itäisen Atlantin suurinta saariryhmää, ovat yhtä aikaa samanlaisia ja erilaisia. Pinnanmuodoiltaan niin Kap Verden kuin Kanariansaartenkin läntiset saaret ovat vehreitä ja vuoristoisia kun taas itäisemmät saaret ovat matalia ja hiekkaisia. Mutta on näillä suosituilla matkakohteilla merkittäviä erojakin. Tutustu oppaaseemme ja valitse kumpi sinulle paremmin sopii – Kanariansaaret vai Kap Verde.
Johanna Johanna 3.6.2019

Mikä saari sopii sinulle? Tutustu Kanarian eri saariin

Kanariansaaret muodostuvat kuudesta saaresta, joista jokaisella on oma luonteensa. Ihania rantoja, lauhkeaa tuulta ja auringonpaistetta löytyy jokaiselta, mutta mikä saarista on juuri sinulle sopiva? Lue lisää kaikkien rakastamista Kanariansaarista.
Johanna Johanna 8.2.2017

Lämpöä ja valoa talveen Kanarialta

Nämä ihanat saaret ovat vieneet monen suomalaisen sydämen mennessään. Kanariansaaret ovat talven kestosuosikki - ne tarjoavat helppoa ja rentoa lomaa, lämpimän ilmaston ja upeita kokemuksia. Tarjoamme lomia Kanariansaarilla nyt jopa 40 % alennuksella. Parhaat viedään päältä, joten toimi pian!

Lämmittävä loma kalenteriin - huippulomia jopa -500 e!

Katso edulliset tarjouslähdöt lämpimään, ja varaa talven ihanin irtiotto arjesta!

Eksoottinen Marokko – lisäalennus 150 e

Hyödynnä varauksen yhteydessä kampanjatunnus OCCO20 ja saat 150 euron lisäalennuksen jo edullisista hinnoistamme*. Katso kampanjaehdot. Varaa viimeistään 19.12.

Värikäs ja rento Kap Verde

Kap Verden loputtomat rannat, erittäin aurinkoinen ilmasto ja huippulaadukkaat hotellit sopivat sinulle, joka haluat lomallasi rentoutua ja kokea jotain uutta.

Matkatarjoukset – Kesä 2020

Kreikkalainen kesäloma – säästä jopa 300 e

Ihana Kreikka hurmaa yhä uudelleen ja uudelleen. Valitse suosikkisi ja varaa kesän kohokohta nyt!

Kypros – Välimeren aurinkoinen lomasaari

Kypros on suosittu kesälomakohde. Saarella voit nauttia kristallinkirkkaasta vedestä ja kauniista luonnosta, sekä hurmaavista pikkukylistä ja aidosta paikallistunnelmasta.

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!


Marokko - lisäalennus 150 e
Käyttämällä kampanjatunnusta OCCO20 saat 150 euron lisäalennuksen/varaus lomista Marokkoon. Etu koskee reittilennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 1.1.–31.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 12.12.-19.12.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Palaa takaisin tarjoukseen »


Kroatia, Italia, Albania, Bulgaria ja Korfu - lisäalennus 100 e
Käyttämällä kampanjatunnusta SUMMER20 saat 100 euron lisäalennuksen/varaus lomista Kroatiaan, Italiaan, Albaniaan ja Bulgariaan. Etu koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 1.5.–31.5.2020 sekä 10.8.–31.8.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 13.12.-19.12.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Palaa takaisin tarjoukseen »

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.