TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Talvi 2019–20

Lämmittävä loma kalenteriin

Katso edulliset tarjouslähdöt lämpimään, ja varaa talven ihanin irtiotto arjesta!

Kanariansaaret - suomalaisten rakastamat lomakeitaat

Mikä on sinun suosikkisi Kanariansaarista? Fuerteventura pitkine rantoineen vai Gran Canaria ostosmahdollisuuksineen ja iltahuveineen? Puhutteleeko sinua Lanzaroten ainutlaatuinen luonto, Teneriffan monipuoliset retkimahdollisuudet vai La Gomera aitoine ravintoloineen ja vaellusreitteineen?

Kanarian suosikkihotellit – All Inclusive -50 %

All Inclusive -50 % -tarjous koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.11.2019–31.3.2020 (ellei toisin ilmoitettu). Etu koskee vain uusia varauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu.

Thaimaa – Dreamliner Plus -luokka nyt maksutta!

Varaa unelmiesi talviloma nyt, ja matkusta mukavasti Dreamliner Plus -luokassa! Käytä varatessasi kampanjatunnusta THAI20 ja saat maksuttoman lentoluokan korotuksen Dreamliner Plus -luokkaan.* Tarjous on voimassa helmi-maaliskuun tilauslennoilla Thaimaahan, mutta paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti! Katso kampanjaehdot.

Erikoistarjous Madeiralle ja Dubaihin

Nauti lämmöstä ihanan vehreällä Madeiralla tai itämaista mystiikkaa tulvivassa Dubaissa – nyt on oikea aika lomaunelman toteuttamiseen! Hyödynnä varauksen yhteydessä kampanjatunnus GO4SUN ja saat 150 euron lisäalennuksen jo edullisista hinnoistamme*. Katso kampanjaehdot.

Matkatarjoukset – Kesä 2020

Kaunis, kauniimpi, Kreikka!

Loma Kreikassa on kesän kohokohta! Varmista lämmin lomasi nyt ja hyödynnä aikaisen varaajan etu - voit säästää jopa -200 e.

Kesän 2020 erikoistarjoukset lapsille – lapset alk. 0

Erikoishintoja lähtöpäiville 1.5.–27.5.2020 ja 10.8.–30.9.2020. Tarjous on voimassa tietyillä lähdöillä kyseisenä ajankohtana. Toimi pian, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan! Katso kampanjaehdot.

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!


*Kampanjatunnus GO4SUN
Käyttämällä kampanjatunnusta GO4SUN saat 150 euron lisäalennuksen/varaus lomista Madeiralle ja Dubaihin. Etu koskee reittilennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 1.11.2019–31.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus Madeiralle tehdään 15.10.-29.10.2019 ja Dubaihin 18.10.-29.10.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Palaa takaisin tarjoukseen »


*Thaimaa – Dreamliner Plus -lentoluokka
Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus THAI20 ja saat maksuttoman lentoluokan korotuksen Dreamliner Plus -luokkaan. Etu koskee kaikkia TUI Airwaysin lomalennoilla toteutettavia lähtöjä Thaimaahan aikavälillä 1.2.–31.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 15.10.–31.10.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja. Tarjoushintaisia Dreamliner Plus -paikkoja on rajoitetusti. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa mahdollinen alennus on jo huomioitu. Valitse Dreamliner Plus -lentoluokka matkavarauksen yhteydessä. Palaa takaisin tarjoukseen »


*Kesän 2020 erikoistarjoukset lapsille – lapset alk. 0
Kampanjatarjous lapset alk. 0 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus valikoiduissa hotelleissa tietyillä lähdöillä ajalla 1.5.–27.5.2020 sekä 10.8.–30.9.2020. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin lähtöihin. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu on voimassa toistaiseksi. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin. Palaa takaisin tarjoukseen »

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.