TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Talvi 2019–20

Edullisia talvilöytöjä kahdelle

Nyt erikoishintoja lopputalven lomiin kahdelle ihanissa TUI Blue for Two -hotelleissa!

Lämmittävä loma kalenteriin

Katso edulliset tarjouslähdöt lämpimään, ja varaa talven ihanin irtiotto arjesta!

Kanariansaaret ja All Inclusive hinnassa

Vielä ehdit! Katso parhaat tarjouksemme ja pyrähdä Kanariansaarille nauttimaan lämmöstä. Haluatpa vain levätä, kävellä auringossa tai uida - erikoistarjouksen lomat tasokkaissa hotelleissa sisältävät myös herkullisen All Inclusiven.

Lämpöä ja valoa talveen Kanarialta – säästä jopa -500 e

Nämä ihanat saaret ovat vieneet monen suomalaisen sydämen mennessään. Kanariansaaret ovat talven kestosuosikki - ne tarjoavat helppoa ja rentoa lomaa, lämpimän ilmaston ja upeita kokemuksia. Parhaat viedään päältä, joten toimi pian!

Matkatarjoukset – Kesä 2020

Aikaa itsellesi - lisäalennus 150 e

Hyödynnä yhden hengen loman varauksen yhteydessä kampanjatunnus TUI20 ja saat 150 euron lisäalennuksen jo edullisista hinnoistamme tilauslennoilla. Katso kampanjaehdot. Varaa viimeistään 9.3.

Kesälomavinkit perheille

Rentoja hetkiä uima-altaalla, hyvää ruokaa ja kiireetöntä yhdessäoloa. Lasten riemua lastenkerhossa, uimaan opettelua ja yhteisiä aktiviteetteja. TUIn hotelleissa kaikki on suunniteltu perheitä varten, sillä tiedämme, että onnistunut loma on tärkeä voimavara perheille arjen kiireiden keskellä. Tutustu ja löydä sopiva hotelli juuri sinun ja perheesi tarpeisiin. Nyt lapset alk. 0 e! Katso kampanjaehdot.

Matkatarjoukset – Talvi 2020–21

Varaa ensi talven loma jo nyt!

Ensi talven parhaat lomaviikot ja huoneet ovat nyt saatavilla – ja suosituimmat paikat varataan ensin. Valitse esimerkiksi uutuuskohteemme Sansibar, tunnelmallinen Thaimaa tai kestosuosikki Kanariansaaret.

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!


*150 e lisäalennus
Hyödynnä varauksen yhteydessä kampanjatunnus TUI20 ja saat 150 e lisäalennuksen/varaus, yhden hengen lomille. Etu koskee yhden hengen lomia tilauslennoilla, lähtöjä aikavälillä 1.5.–30.9.2020 ja koskee vain uusia varauksia. Varaa viimeistään 9.3. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Palaa takaisin tarjoukseen »


*Kampanjatunnus CRUISE
Käyttämällä kampanjatunnusta CRUISE saat 200 euron lisäalennuksen/varaus. Etu koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 6.12.2019-6.3.2020. Etu on voimassa kaikilla talven 2019-2020, kesän 2020 ja talven 2020-2021 risteilylähdöillä. Etu koskee risteily ja lento -paketteja, etu ei koske pelkkiä risteilyjä. Etu koskee myös tarjoushintaisia risteilyjä, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Palaa takaisin tarjoukseen »


*Lapset alk. 0 e
Kampanjatarjous lapset alk. 0 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus valikoiduissa hotelleissa tietyillä lähdöillä ajalla 10.8.–31.8.2020. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin lähtöihin. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin. Palaa takaisin tarjoukseen »

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.


*150 e lisäalennus
Hyödynnä varauksen yhteydessä kampanjatunnus TUI20 ja saat 150 e lisäalennuksen/varaus, yhden hengen lomille. Etu koskee yhden hengen lomia tilauslennoilla, lähtöjä aikavälillä 1.5.–30.9.2020 ja koskee vain uusia varauksia. Varaa viimeistään 9.3. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Palaa takaisin tarjoukseen »