TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Kesä 2018

Esimerkkejä äkkilähdöistä

Huom. Voit halutessasi järjestää äkkilähdöt myös hinnan mukaan.

Lisää esimerkkejä edullisista äkkilähdöistä

Atlantica Hotels & Resorts – lisäalennus 100 e/varaus

Tutustu valikoituihin TUIn konseptihotelleihin Kreikassa ja Kyproksella, jotka toimivat yhteistyössä Atlantica Hotels & Resortin kanssa. Hotelleissa on korkea asiakastyytyväisyys, tasokas palvelu ja viihtyisät uima-allasalueet.

Säästä kampanjatunnuksella -100 e/varaus

Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus SMILE ja saat 100 euron alennuksen/varaus valikoiduista Kreikan ja Kyproksen Atlantica-hotelleista.

Etu koskee vain lomalennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 1.9.–22.10.2018. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 16.8.2018–31.8.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Matkatarjoukset – Talvi 2018–19

RIU-suosikkihotellit lisäalennus 100 e

Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus RIU18* ja saat 100 euron lisäalennuksen/varaus valikoiduista RIU-hotelleista Kanariansaarilla. Toimi nyt ja varaa ikimuistoinen RIU-loma. Lisäale on voimassa vain 19.8. saakka!

*Etu on voimassa valikoiduissa RIU-hotelleissa kaikilla talven 2018/19 tilauslennoilla operoiduilla lähdöillä, kun varaus tehdään 30.7.2018–19.8.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Matkatarjoukset – Kesä 2019

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.