TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Kesä 2019

Lämmittävä loma kalenteriin – syksyn lomat jopa -30 %

Katso syksyn edulliset tarjouslähdöt lämpimään, ja korjaa talteen auringonsäteet pimeän talven varalle!

All Inclusive jopa -40 %

Kruunaa lomasi upealla All Inclusive -elämyksellä. All Inclusive nyt jopa -40 % Välimeren suosikkihotelleissa. Tutustu hotelleihin ja varaa todellinen täyden palvelun loma!

Etu koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä kaikilla kesän 2019 lähdöillä. Etu koskee vain uusia varauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu.

Matkatarjoukset – Talvi 2019–20

Kanariansaaret - suomalaisten rakastamat lomakeitaat

Mikä on sinun suosikkisi Kanariansaarista? Fuerteventura pitkine rantoineen vai Gran Canaria ostosmahdollisuuksineen ja iltahuveineen? Puhutteleeko sinua Lanzaroten ainutlaatuinen luonto, Teneriffan monipuoliset retkimahdollisuudet vai La Gomera aitoine ravintoloineen ja vaellusreitteineen?

*Lisäalennus Vietnam, Thaimaa, Meksiko, Mauritius ja Dominikaaninen tasavalta
Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus EXOTIC ja saat 150 euron lisäalennuksen/varaus lomista Vietnamiin, Thaimaahan, Meksikoon, Mauritiukselle ja Dominikaaniseen tasavaltaan.

Etu koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 31.10.2019–30.4.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 17.9.–23.9.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Talviloma kaikilla herkuilla – All Inclusive -50 %

All Inclusive -50 % -tarjous koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.11.2019–31.3.2020. Etu koskee vain uusia varauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu.

RIU-hotellit - laadukasta aurinkolomaa

Hinta-laatusuhteeltaan hyvissä RIU-hotelleissa sinua hemmotellaan ensiluokkalaisella palvelulla ja herkullisilla ruuilla - lisäksi asut lomakohteesi parhaalla paikalla. Tutustu ja ihastu RIU-hotelleihin, jotka sopivat niin aikuisille kuin lapsiperheillekin!

Tuhannen ja yhden yön lomaunelmia

Dubai tarjoaa upeita rantoja, vaikuttavia hotelleja ja pilvenpiirtäjiä sekä lyömättömät ostosmahdollisuudet. Marokko on taas värikäs yhdistelmä pitkiä rantoja, ostoksia basaareissa ja ranskalais-arabialaista ruokakulttuuria. Hyödynnä ajankohtaiset tarjoukset ja lähde seikkailulle!

*Dubai All Inclusive -50 %
All Inclusive -50 % -tarjous on voimassa valikoiduissa hotelleissa, ja koskee reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.11.2019–31.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 17.9.–1.10.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu.

*Lisäalennus Marokko 150 e/varaus
Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus ATLAS ja saat 150 euron lisäalennuksen/varaus Marokon-lomista. Etu koskee reittilennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 1.11.2019–31.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 17.9.–1.10.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Matkatarjoukset – Kesä 2020

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.