TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Talvi 2018–19

Esimerkkejä äkkilähdöistä

Huom. Voit halutessasi järjestää äkkilähdöt myös hinnan mukaan.

Matkatarjoukset – Kesä 2019

*Lisäalennus -100 e/varaus tarjousehdot: Etu koskee kaikkia Sisilian, Sardinian ja Makarskan Rivieran loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.4.-31.5.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 19.3.–25.3.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Kesän All Inclusive -50 %

Kruunaa kesälomasi upealla All Inclusive -elämyksellä. All Inclusive nyt puoleen hintaan Kreikan, Kyproksen ja Espanjan suosikkihotelleissa. Tutustu hotelleihin ja varaa todellinen täyden palvelun loma!

Etu koskee lomalennoilla ja reittilennoilla toteutettavia kesän 2019 lähtöjä. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Tarjoushintaisia ateriapaketteja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Matkatarjoukset – Talvi 2019–20

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.