TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Talvi 2019–20

Kanarian auringon alla – säästä jopa -500 e

Mikä on sinun suosikkisi Kanariansaarista? Fuerteventura pitkine rantoineen vai Gran Canaria ostosmahdollisuuksineen ja iltahuveineen? Puhutteleeko sinua Lanzaroten ainutlaatuinen luonto, Teneriffan monipuoliset retkimahdollisuudet vai La Gomera aitoine ravintoloineen ja vaellusreitteineen?

Lämmittävä loma kalenteriin

Katso edulliset tarjouslähdöt lämpimään, ja varaa talven ihanin irtiotto arjesta!

Upeat Bali ja Da Nang – lisäalennus 150 e

Satumainen Bali vai uutuuskohteemme Da Nang Vietnamissa? Valitse suosikkisi ja varmista talvilomasi etuhintaan nyt! Hyödynnä varauksen yhteydessä kampanjatunnus GO4SUN ja saat 150 euron lisäalennuksen jo edullisista hinnoistamme*. Katso kampanjaehdot. Varaa viimeistään 21.11.

Matkatarjoukset – Kesä 2020

Kesäloma kaikilla herkuilla – All Inclusive -50 %

Tarjous koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.5.–31.10.2020. Etu koskee vain uusia varauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. Varaa viimeistään 20.11.

Kaunis, kauniimpi, Kreikka!

Loma Kreikassa on kesän kohokohta! Varmista lämmin lomasi nyt ja hyödynnä aikaisen varaajan etu - voit säästää jopa 300 e.

Kesäloma uudelle tasolle

Varaa kesälomallesi upea swim up -huone tai herkullinen All Inclusive - tai vaikka molemmat!

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!


*Thaimaa – swim up -huoneet ilman lisämaksua
Etu on voimassa valikoiduissa hotelleissa Thaimaassa tietyillä lähdöillä aikavälillä 8.11.2019–30.4.2020. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 8.11.-22.11.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia swim up -huoneita on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. Valitse swim up -huone matkavarauksen yhteydessä. Palaa takaisin tarjoukseen »


*Kampanjatunnus GO4SUN
Käyttämällä kampanjatunnusta GO4SUN saat 150 euron lisäalennuksen/varaus lomista Da Nangiin ja Baliin. Etu koskee reittilennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 8.11.2019–31.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 8.11.-21.11.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Palaa takaisin tarjoukseen »

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.