Matkatarjoukset

Varaa halvat matkat aurinkoon

TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Talvi 2017–18

THAIMAA

Thaimaan-lomallasi voit nauttia kauniista valkeista rannoista, snorklauksesta, luontoretkistä ja herkullisesta thaimaalaisesta ruuasta. Paratiisirannat ja lämmin merivesi odottavat! Lomat maaliskuussa alk. 795 e.
Lomat alk. 795 €

Malediivit jopa -300 e/hlö

Valitse Malediivit kun haluat kokea trooppisen unelman turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja lähes epätodellisen valkeiden rantojen äärellä.

Matkatarjoukset – Kesä 2018

Esimerkkejä perhehotelleista

Lapset alk. 1 e -tarjous on voimassa lähtöpäiville 7.4.–1.6.2018.

Säihkyvä Dubai -100 e/varaus

Dubaissa on kaikkea mitä monipuoliselta aurinkolomalta voit odottaa. Erittäin aurinkoinen ilmasto ja vain runsaan kuuden tunnin lentomatka tekevät osaltaan Dubaista monen suosikkikohteen, myös minilomalle.

Varaa Dubain-lomasi ja käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus DUBAI, niin saat 100 euron lisäalennuksen/varaus touko–syyskuun-lomista. Etu koskee vain reittilennoilla toteutettavia touko-syyskuun lähtöjä. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 19.2. – 5.3.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Varaa lomasi Balille ja käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus FIESTA, niin saat 75 euron lisäalennuksen/varaus touko–syyskuun-lomista. Etu koskee vain reittilennoilla lennettäviä lähtöjä touko-syyskuussa. Etu on voimassa, kun varaus tehdään aikavälillä 19.2.–5.3.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etuun voi yhdistää voimassaolevia tarjoushintaisia matkoja, mutta ei muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Elokuun lomia aikuisille -100 e/varaus

Tyylikkäät allasalueet, spa, fitnesstunteja ja useita ravintoloita. TUI Sensimar -hotellissa lomailet sinulle tärkeimmän ihmisen kanssa – oli se sitten kumppanisi tai paras ystäväsi.

Varaa lomasi TUI Sensimar -hotellissa ja käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus TSAUG18, niin saat 100 euron lisäalennuksen/varaus elokuun 2018 lomista valikoiduissa TUI Sensimar -hotelleissa. Etu koskee vain lomalennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.– 30.9.2018. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 20.2.–5.3.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etuun voi yhdistää voimassaolevia tarjoushintaisia matkoja, mutta ei muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Kaksin lomalle jopa alle 700 eurolla!

Huhti-toukokuun ja elokuun lomia 2 henkilölle alennettuun hintaan! Esimerkkihinnat alla ovat alkaen-hintoja per henkilö. Tutustu kohteisiin ja varaa loma kahdelle!

Kreikka

Istahda viiniköynnöksen alle ja nauti aidosta kreikkalaisesta tunnelmasta. Valitse Rodos, Kos, Kreeta tai Korfu.

Alkaen/henkilö

Kroatia

Kroatian Split on ainutlaatuinen yhdistelmä romanttista ilmapiiriä, historiaa, iltaelämää ja ostosmahdollisuuksia. Makarskan Rivieralla puolestaan nautit kirkkaasta merestä, rannoista ja jylhistä vuoristomaisemista.

Alkaen/henkilö

Italia

Sardinia on kuin Italia pienoiskoossa: pitkiä rantoja, pieniä vuoristokylillä ja pastellinsävyisia pikkukaupunkeja. Sisilia hemmottelee luonnonystävää upeilla tulivuorimaisemilla, rannikon rantalomakohteilla ja romanttisilla kaupungeilla.

Alkaen/henkilö

Montenegro

Montenegro on hurmaava maa Adrianmeren rannalla. Upeita rantoja, kirkas meri ja hienoja retkikohteita.

Alkaen/henkilö

Bulgaria

Varmaa aurinkoa ja hotelleja jokaiseen makuun, edullinen hintataso ja lyhyt lentomatka, vain noin kolme tuntia.

Alkaen/henkilö

Kypros

Kypros on Euroopan aurinkoisin saari! Kirkkaat ja puhtaat uimavedet, kaupunkielämää sekä historiallisia nähtävyyksiä.

Alkaen/henkilö

Turkki

Vehreää luontoa, loistavat golfmahdollisuudet, elämäniloiset rantalomakohteet, herkullinen ruoka ja edullinen hintataso.

Alkaen/henkilö

Mallorca

Mallorcalta löydät perheystävällisiä rantoja, ihastuttavia pikkukyliä, vauhdikkaita rantalomakohteita sekä Palma de Mallorcan -kaupungin sykkeen.

Alkaen/henkilö

Menorca

Menorca on luonnonkaunis saari, jossa voit nauttia rauhallisesta rantalomasta ja aidosta lomatunnelmasta.

Alkaen/henkilö

Matkatarjoukset – Talvi 2018–19

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.