TUI tarjoaa ajankohtaisia tarjouksia ja kampanjoita moneen makuun – myös äkkilähtöjä.

Matkatarjoukset

Varaa halvat matkat aurinkoon

TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

Matkatarjoukset – Talvi 2018–19

Esimerkkejä äkkilähdöistä

Huom. Voit halutessasi järjestää äkkilähdöt myös hinnan mukaan.

Matkatarjoukset – Kesä 2019

All Inclusive – kesätarjous!

Kun haluat vaihtaa kiireesi rantapyyhkeellä lekotteluun, on All Inclusive -loma täydellinen vaihtoehto. Jäätelöä vaikka joka päivä, herkuista notkuvia noutopöytiä ja viileitä juomia...nyt lomaherkut -50 % valikoiduissa hotelleissamme.

Varaa nyt kesän huolettomin lomaviikko huippuedulliseen hintaan!

Kesän Välimeren risteilyt -100 e/varaus

*Tarjousehdot: Etu koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 28.1.2019 mennessä. Etu on voimassa kaikilla Royal Caribbeanin ja Celebrity Cruisesin risteilylähdöillä 1.5.-31.10.2019. Edun suuruus on Karibian risteilyillä -50 e/varaus ja Välimeren risteilyillä -100 e/varaus. Etu koskee myös tarjoushintaisia risteilyjä, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Matkatarjoukset – Talvi 2019–20

Lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.