Hotellit Kap Verde

Tältä sivulta löydät kaikki TUIn hotellit Kap Verdellä. TUIlta löydät hotellit jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, täyden palvelun All Inclusive -hotelli Kap Verdellä, tunnelmallinen pikkuhotelli, tyylikäs boutique-hotelli, luksusresort tai edullisempi vaihtoehto. Käytä hetki hotellivalikoimaan tutustumiseen, inspiroidu ja löydä unelmiesi hotelli.

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Kap Verdellä

Jos etsit parasta hotellia Kap Verdellä, neljä erityisen hyvää hotellia, jotka ovat saaneet parhaat arvostelut asiakkailtamme ovat: TUI Blue Cabo Verde, Riu Karamboa, Blue Star Riu Touareg ja Riu Funana.

Parhaat hotellit lapsiperheille Kap Verdellä

Kun koko perhe lähtee lomalle, on tärkeää löytää hotelli, jossa viihtyvät sekä pienet että suuret. Parhaita hotellejamme lapsiperheille Kap Verdellä ovat Riu Palace Santa Maria, Riu Palace Boavista ja Melia Dunas Beach Resort. Riu Palace Santa Marialla on oma vesipuisto ja kaikissa kolmessa hotellissa on All Inclusive, lastenaltaita sekä kansainvälinen lastenkerho.

Parhaat hotellit aikuisille Kap Verdellä

Jos etsit aikuisten hotellia Kap Verdellä, suosittelemme TUI Blue Cabo Verdeä, joka soveltuu romattiseen lomailuun kahden kesken aivan rannan äärellä. Hotellilla on kaksi uima-allasta, hyvä kuntosali, spa pareille suunnattuine hoitoineen ja runsaasti aktiviteetteja. All Inclusive sisältyy hintaan. Hotelli toivottaa tervetulleeksi kaikki 16-vuotta täyttäneet hotellivieraat.

Edulliset hotellit Kap Verdellä

Jos etsit edullista lomaa Kap Verdellä, voit valita pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Katso kaikki TUIn hotellit »