Matkat
Hurghada

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hintaesimerkit Hurghadasta
 • Pizzan. 3,50 e
 • Vesi (1 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEgyptin punta (LE)
 • Aikaero0 tuntia
 • PääkaupunkiKairo
 • KieliArabia
 • Väkiluku95 690 000

Matkat Hurghada

Kaiken aurinko- ja rantalomaan liittyvän löydät Hurghadasta: hiekkarantoja, sukellusta koralliriutoilla, pitkiä ostoskatuja, mielenkiintoisia ravintoloita, viihtyisiä pienvenesatamia, yöelämää ja moderneja lomahotelleja koko perheelle. Suosittu Aquamarine-hotellimmesijaitseehienolla paikalla rannallaja All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Vanhaa kaupungin keskustaa, El Daharia, kutsutaan myös ytimekkäästi Downtowniksi. Se on kaupungin aidoin osa, jossa kohtaat egyptiläisen arjen, katumarkkinat, ruokakaupat ja kuluneet asuinkorttelit. Mutta täällä on myös hiekkaranta ja mukavasti iltaelämää.

Ostoksia ja pienvenesatama
Etelämpänä, lähes päättymättömillä hiekkarannoilla sijaitsevat hotellit riveissään vehreiden ja kukkivien puutarhojen ympäröiminä. Muutaman kilometrin päässä sijaitsevalla vilkkaalla Sekkalan alueella on hyvät ostosmahdollisuudet ja ravintoloita. Ja vuorostaan lähellä Sekkalaa ja pienvenesatamaa sijaitsee suosittu kokoontumispaikka Uusi Marina kauppoineen, tyylikkäine kahviloineen ja ravintoloineen.
Vilkasta elämää Village Roadilla
Vielä hieman etelämpänä sijaitsee Uusi Hurghada ja sen suosittu pääkatu Village Road. Seitsemän kilometrin pituista, palmujen koristamaa katua reunustavat ravintolat ja baarit. Sadoissa pikku puodeissa myydään kenkiä, laukkuja, egyptiläistä keramiikkaa, eksoottisia mausteita ja papyryksia, joihin on maalattu muinaisegyptiläisiä kuvioita.
Suosittu perhehotelli
Tasokas ja perheille sopiva Aquamarine sijaitsee aivan rannalla. Hotellilla on suuret altaat, spa ja aktiviteetteja. Lomaile rennosti nauttien – All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Sukellusta ja snorklausta Punainenmeri on yksi maailman parhaista sukelluspaikoista. Teemme yhteistyötä pohjoismaalaisen sukellusyrityksen kanssa ja valikoimassamme on sukellus- ja snorklausretkiä niin kokeneille kuin aloitteleville sukeltajille, kuten esimerkiksi:Delfiinisafari ja snorklausta Urheilusukellus PADI Open Water
Jatkokurssi PADI Advanced Open Water Kokopäiväretki, 2 sukellusta, ainoastaan sertifioiduille sukeltajille
5 päivän sukelluspaketti, 10 sukellusta, ainoastaan sertifioiduille sukeltajille Kolmipäiväinen sukellussafari, ainoastaan sertifioiduille sukeltajille

Mielenkiintoisia retkiä
 • Puolen päivän kaupunkikierros Hurghadassa
 • Kokopäiväretki Makadi Bayn vesipuistoon
 • Aavikkoajelu mönkijöillä
 • Päiväretki Luxoriin, jossa näet mm. Kuninkaiden laakson maalauksin koristellut kammiot

Matkavaihtoehtoja Hurghada

Hotellit Hurghada