Matkat
Dubrovnik

Hinta alkaen

...

Hotelleja

12

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 12 e
  • Vesi (1 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKuna (HRK)
  • Aikaero–1 tunti
  • PääkaupunkiZagreb
  • KieliKroatia
  • Väkilukun. 30 000

Matkat Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik on ainutlaatuinen lomaelämys. Yksi Välimeren kauneimmista kaupungeista tarjoaa palan historiaa kaupunginmuureineen, torneineen ja sakaroineen. Samalla Dubrovnik on kuitenkin myös trendikäs ja hivenen ylellinenkin – kilpailija jopa Ranskan Rivieralle. TUIn valikoimassa on hotelleja lähellä vanhaa kaupunkia sekä rannoilla hieman kauempana.

Marmorilla laatoitettu kävelykatu

Stradun on Dubrovnikin sydän. Se ulottuu koko matkan kaupunginporttien Pilen ja Pločen välille ja sen varrella on osteribaareja, kivoja kahviloita ja historiallisia nähtävyyksiä kuten kellotorni, luostari, kirkkoja ja palatseja. Ylhäällä, kaupunginmuurien päällä voit kävellä jopa kaksi kilometriä ainutlaatuisia, merelle ja kapeille kujille avautuvia näköaloja ihaillen.

Köysirata ja puutarhoja

Dubrovnik tarjoaa myös huikeita näköaloja köysiradalla, joka kulkee ylös Srdin vuorelle. Vanha kaupunki on kuitenkin vain osa Dubrovnikin viehätystä. Kaupunginmuurin Pile-portin ulkopuolella odottavat palmut, kukkivat puutarhat ja moderni, vilkas kaupunkielämä.

Kaksi viehättävää satamaa

Aivan kaupunginmuurin edustalla on Dubrovnikin vanha satama, josta kulkevat lautat Lokrumin saarelle, joka on luonnonsuojelualuetta. Muutaman kilometrin päässä on värikäs ja huomattavasti suurempi, uusi Port Gruzin satama. Täältä suuntaavat merelle niin retkiveneet, kalastajaveneet kuin tyylikkäät jahdit ja laivat Italiaan. Satamassa poikkeavat vierailullaan myös suuret risteilylaivat. Satamalaitureilla on ravintoloita, pikkukauppoja sekä ostoskeskus.

Useita rantoja

Mereen voit pulahtaa sekä kaupunginmuurien viereisiltä kallioilta kuin myös Banje-rannalta kivenheiton päästä. Useimmat hotelleistamme sijaitsevat Lapadin niemellä ja Babin kukin kaupunginosassa, joissa on useita hienoja rantoja. Lue lisää Dubrovnikin rannoista »

Bongaa Game of Thrones -paikkoja

Dubrovnik ja sen upea keskiaikainen ympäristö on houkutellut Kroatiaan monia elokuvantekijöitä kaikkialta maailmasta. Kaupungin eri osat ovat saaneet esittää niin King's Landingiä kuin Mereeniä huippusuositussa Game of Thrones -sarjassa. Qarth puolestaan rakennettiin Lokrumin saarelle. Myös Star Wars -elokuva The Last Jedi on kuvattu täällä. Kuvauspaikoille järjestetään myös opastettuja retkiä.

Tervetuloa maailmanperintökohteeseen

Asut sitten keskustassa tai lähempänä rantoja, on palvelut aina lähellä täällä samalla kertaa viehättävässä että muodikkaassa kaupungissa, joka on ollut mukana Unescon maailmanperintölistalla vuodesta 1979.

Risteilyllä Dubrovnikiin

TUIlta voit varata myös risteilyn Dubrovnikiin. Risteily on kätevä tapa matkustaa ja nähdä monta lomakohdetta yhdellä kertaa. Risteilyllä Dubrovnikiin täytyyvät uimisen ja historian ystävien unelmat. Kaupunginmuurin viereisellä Banje-rannalla voit käydä uimassa ja kulttuurihistoriallisesti merkittävässä Rehtorin Palatsissa pääset aistimaan historiaa 1200-luvulta. Astu Pilen portista kaupunginmuurien ulkopuolelle, niin näet vauhdikasta kaupunkielämää ja vehmasta luontoa. Täällä voit myös herkutella hyvällä ruualla. Katso TUIn risteilyt Välimerellä »

Matkavaihtoehtoja Dubrovnik

Suosikkihotellit Dubrovnik