Sitoudumme kestävän matkailun kehitykseen

Matkustaminen antaa mahdollisuuden tutkia maailmaa, tavata uusia ihmisiä, tutustua eri kulttuureihin ja vierailla uusissa paikoissa. Kasvavilla matkustusmäärillä on kuitenkin vaikutusta ympäristöön, matkustamiimme maihin ja niissä asuviin paikallisiin.

Otamme ympäristövastuun ja sosiaalisen vastuun vakavasti. Nämä eivät ole ainoastaan maailmanlaajuisesti tärkeitä asioita, vaan myös edellytys matkailualan myönteiselle kehitykselle.

Haasteenamme on maksimoida toimintamme positiiviset vaikutukset samalla vähentäen matkailualan haitallisia ympäristövaikutuksia.

Näiltä sivuilta voit lukea, kuinka toimimme kestävän matkailun parissa. Löydät myös tietoa TUI Groupin kestävän matkailun sivustolta.

Ruotsin ja Norjan TUI sijoittuivat ensimmäiselle sijalle kategoriassa ”matkailu” Sustainable Brand Index 2017 -tutkimuksessa

Suomessa TUI sijoittui toiselle sijalle samassa kategoriassa ja Tanskassa kolmannelle sijalle.

Tietoja tutkimuksesta: Sustainable Brand Index on Pohjoismaiden suurin kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen keskittyvä bränditutkimus. Tutkimukseen haastateltiin noin 30 000 kuluttajaa. Kyselyn lähtökohtana ovat YK:n Global Compact -aloitteen ympäristövastuun ja sosiaalisen vastuun kymmenen periaatetta, joita täydennetään kuluttajien käsityksillä kestävyydestä sekä odotuksista ja vaatimuksista yrityksille.

Lue raportti
Lisätietoja tutkimuksen toteuttamisesta

Kestävän kehityksen raportointi

TUI Group julkaisee säännöllisesti kestävän kehityksen raportteja. Kaikki raportit ovat luettavissa täällä.