TUIn toimet kestävämmän matkailun hyväksi

Pienet teot luovat suuria muutoksia

Myös tulevilla sukupolvilla on oikeus nauttia maapallon monimuotoisuudesta, siksi elintapojemme täytyy muuttua kestävimmiksi. Tietoisuus kestävästä kulutuksesta ja kestävästä matkailusta on kasvanut nopeasti. Mielestämme se on mahtavaa ja auttaa myös meitä lähestymään asioita tärkeysjärjestyksessä.

Halu nähdä maailmaa edistää ihmisten välisiä kohtaamisia ja vieraiden kulttuurien ymmärrystä sekä maailman taloudellista kehitystä. Samalla matkailu kuitenkin aiheuttaa haittaa ilmastolle ja ympäristölle. Emme pääse täysin eroon matkailun ympäristöhaitoista ennen kuin tieteellinen tutkimus on löytänyt uusia vaihtoehtoja.

Siksi meidän täytyy tehdä kaikkemme vähentääksemme haittoja ja vahvistaaksemme matkailun positiivisia vaikutuksia. Tältä sivulta löydät tietoa kestävästä matkailusta ja asioista, joihin keskitymme erityisen paljon juuri tällä hetkellä. Lisäksi voit tutustua vinkkeihin, miten voit itse vaikuttaa matkailijana. Yhdessä pystymme muutokseen.

Lue lisää kestävästä matkailusta

Ilmastokompensoidut lomamatkat

Ilmastokompensointi

Kompensoimme päästöt kaikista oman lentoyhtiömme lennoista sekä majoittumisesta omissa hotelleissamme.

Tuuliturbiineja Intiassa

Näin ilmastokompensoimme lomasi

TUI investoi aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun. Lue lisää uusiutuvan energian projekteista, joita tuemme.

Kasvi-istutuksia kuivassa laaksossa mäkien välissä.

TUI Care Foundation

TUI Care Foundation on TUIn oma itsenäinen säätiö johtaa useita projekteja, joiden tavoite on tukea luonnon, ympäristön ja ihmisten hyvinvointia. Tutustu TUI Care Foundationiin.

TUIn ympäristösertifioidut hotellit

Ympäristösertifioidut hotellit

Yli puolet pohjoismaisista asiakkaistamme valitsee ympäristösertifioidun hotellin. Tutustu TUIn hotelleihin, jotka ovat saaneet Travelife-sertifikaatin.

Lentokone pilvien yläpuolella

Lentäminen ja kestävä matkailu

Lentäminen aiheuttaa päästöjä, mutta teemme kaiken mahdollisen vähentääksemme niiden määrän minimiin. Lue lisää lentokoneistamme.

Ihmiset kävelemässä rannalla Kap Verdessä.

Näin voit vaikuttaa

Pienemmät ilmastopäästöt ovat satojen tietoisten päätösten tulosta - pienistä puroista syntyy suuri joki. Poimi vinkit, miten voit tukea kestävää matkailua.

Kallio meressä

TUIn kestävän matkailun strategia

Haluamme varmistaa matkakohteiden kestävän kehityksen. Lue lisää TUIn kestävän matkailun strategiasta.

Lasten oikeudet

Lasten oikeudet

TUI on Child Protection Code -järjestön jäsen. Tutustu miten sinäkin voit matkailijana auttaa.

Kilpikonna hiekalla

Työ eläinten suojelemiseksi

Noudatamme kansainvälisiä eläinsuojelusäädöksiä ja tarkastamme, että eläinretkilläkin ohjeistusta noudatetaan. Lue lisää eläinsuojelutoimenpiteistä.

Palmun oksia auringossa

Sertifikaatit

Sopimuksissa hotellien kanssa haluamme varmistaa, että hotelli vastaa kestävän matkailun vaatimuksia. Tutustu hotellien yleisimpiin ympäristösertifikaatteihin.

Risteilyalus merellä auringonlaskiessa meren taa

Risteilyt ja kestävä matkailu

Lue, miten varustamot tukevat risteilyillä kestävän matkailun toimia.

Näin vähennämme muovin käyttöä

Näin vähennämme muovin käyttöä

TUI vähentää kertakäyttömuovin kulutusta kaikissa toimissaan, puhdistaa rantoja ja kouluttaa yhteistyökumppaneitaan. Lue lisää miten toimimme muovijätteen määrän vähentämiseksi.