Matkat
Italia

Hinta alkaen

...

Hotelleja

133

Hintataso

Hintaesimerkit Giardini-Naxosista
  • Pizzan. 12 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiRooma
  • KieliItalia
  • Väkiluku60 600 000

Matkat Italia

Taormina Mare, Sisilia

Valitse Italia, kun haluat nauttia herkullisesta ruuasta, kulttuurista ja aurinkoisista rannoista. Vietä viikonloppu tai viikko Rooman ihanassa ilmapiirissä tutustuen kaupungin jäätelöbaareihin ja marmoripatsaisiin. Italia tunnetaan tietysti myös muista kiehtovista kaupungeistaan kuten Firenze, Verona ja Venetsia. Kesällä valikoimassamme on matkoja myös Sisilian ja Sardinian viehättäviin rantakohteisiin.

Matkoja reittilennolla

Matkamme Roomaan, Firenzeen, Veronaan ja Venetsiaan toteutetaan reittilennoilla, mikä tarkoittaa sinulle myös joustavampaa matkan pituutta. Hotellimme sijaitsevat hyvillä paikoilla, joten ehdit nähdä ja kokea paljon jo viikonlopun aikana.

Rooma

Koostaan huolimatta Rooma on yksi maailman romanttisimmista kaupungeista. Katujen varsilla on ihania aukioita suihkulähteineen, kauniisti kuluneita barokkipalatseja, ravintoloita ja terasseja ruudullisine pöytäliinoineen ja myöhäiseen yöhän avoinna olevia "korttelikirkkoja".

Firenze

Firenze houkuttelee viettämään ihanaa lomaa taiteiden ja arkkitehtuurin merkeissä. Ja tietysti nautit herkullisesta toscanalaisesta ruuasta!

Verona

Kaunis Verona on yksi Italian monipuolisimmista kaupungeista. Vietä vaikka miniloma ja nauti oopperasta Arena di Veronalla, ostoksista ja kulttuurihistoriasta!

Venetsia

Romanttisen Venetsia-viikonlopun aikana voit käydä gondoliajelulla kanavilla, kuljeskella kaupungin kiemuraisilla kujilla ja syödä hyvin viihtyisissä ravintoloissa.

Sardinia

Ihanien hiekkarantojen saarella, Sardiniassa, on paljon valinnanvaraa kesäkaudella. Valitse viehättävä Algheron kaupunki tai jokin pienistä rantalomakohteista upeilla rannoilla.

Sisilia

Välimeren suurin saari, Sisilia, houkuttelee lomailijoita viihtyisillä rantalomakohteillaan kuten esim. Giardini-Naxos. Tai voit valita lomallesi myös ihanan romanttisen Taorminan kaupungin!

Siitä mitä muuta voit tehdä lomallasi Italiassa, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Italian ilmasto

Katso Italian lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Matkavaihtoehtoja Italia