Matkat
Olbia

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 8 e
  • Vesi (1 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiRooma
  • KieliItalia
  • Väkilukun. 58 000

Matkat Olbia

Olbia

Olbia on viihtyisä pikkukaupunki Sardinian kohutun Smargdirannikon eli Costa Smeraldan eteläpuolella. Täällä lomailet lähellä loistoa ja upeita rantoja, mutta samalla pääset kokemaan paikallista kaupunkielämää sekä aistimaan kulttuuria ja historiaa.

Olbian eläväisessä pikkukaupungissa on vajaat 60 000 vakituista asukasta, joten kaupungissa tunnet selvästi olevasi juuri Italiassa. Paikallinen elämä näkyy kortteleissa; lähellä on kouluja ja leipomoita sekä asuinrakennusten ulkopuolella tuoksuvia yrttejä ruukuissaan.

Kujia ja piazzoja

Kun saavut vanhimpaan kaupunginosaan, joka levittäytyy Corso Umberto-kadun ympärille, näyttää Olbia vieläkin idyllisemmältä. Ihastele kulkiessasi mutkittelevia kujia, takorautaisia parvekkeita, kirkkoja, muotiliikkeitä, jäätelöbaareja, pieniä toriaukioita ja terassiravintoloita, joiden edessä vettä suihkuttavia suihkulähteitä.

Pitkä historia

Kaupungin mielenkiintoiseen historiaan voit tutustua parhaiten arkeologisessa museossa. Nähtävillä on mm. roomalaisten ja vihollisten alusten jäännökset. Keskiajalla Olbia oli Gallurian itsenäisen kuningaskunnan pääkaupunki, ja siltä ajalta on peräisin merkittävään San Simplicion basilika, joka on rakennettu romaaniseen tyyliin 1100-luvulla.

Tutustu saareen

Vaalikoimassamme on hotelleja sekä keskustassa että lähellä hienoja rantoja, hieman keskustan ulkopuolella. Missä sitten asutkin, on Olbia hyvä tukikohta tutustua rantoihin, huvivenesatamiin ja ylellisiin rantalomakohteisiin. Hyvä vinkki on vuokrata auto yhdeksi tai useammaksi päiväksi kauttamme.

Matkavaihtoehtoja Olbia