Matkat
Menorca

Hinta alkaen

...

Hotelleja

22

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 93 500

Matkat Menorca

Vehreä Menorca eroaa monin tavoin naapurisaaristaan Mallorcasta ja Ibizasta. Täällä kaikki on pienimuotoisempaa ja luonto lähempänä. Rannikolla on satoja kauniita pikkuisia uimapoukamia, mutta myös pidempiä hiekkarantoja. Vietä rentouttava loma rauhallisessa lomakohteessa ja nauti päivistä patikoimalla, herkuttele kalaravintoloissa meren äärellä. Tai tutustu viehättäviin Mahonin ja Ciutadellan pikkukaupunkeihin.

Aurinkolomaa mukavassa mittakaavassa

Koska Menorca on suurelta osin luonnonsuojelualuetta, on rakentaminen saarella varsin maltillista. Valitset sitten suuren tai pienen lomakohteen on kaikkialla matalia, valkeiksi kalkittuja taloja sopusoinnussa meren, rannan ja vehreän luonnon kanssa. Sisämaan pinjametsissä kiemurtelevat pienet polut sopivat hyvin patikoimiseen, ratsastukseen ja maastopyöräilyyn.

Menorca on herkuttelijoiden saari

Vastapyydettyä, puuhiilillä grillattua kalaa on tarjolla lähes jokaisessa ravintolassa. Maista myös Menorcan ykkösherkkua eli hummeria, jota on saatavilla monessa eri muodossa gratinoidusta kermaiseen keittoon. Paikalliset viinit ja pitkäänkypsytetyt juustot ovat myös täällä erityisen maukkaita. Mahonin perinteisessä gini-tislaamossa pääset maistelemaan ginien lisäksi liköörejä.

Valitse lomakohde!

Lue tarkemmin kustakin lomakohteesta ja sen rannoista, ostosmahdollisuuksista, huveista ja parhaista hotelleista.

Cala'n Bosch – saaren suurin lomakohde, jossa valkeita hiekkarantoja, viehättävä pienvenesatama ja paljon ravintoloita
Cala Galdana – viehättävä pienempi lomakohde, jossa pitkä valkeahiekkainen ranta ja hyviä kalaravintoloita
Cala Santandria – valkeaksi kalkittuja taloja ja ranta syvän lahden äärellä lähellä maalauksellista Ciutadellan kaupunkia
Punta Prima – rauhallinen lomakohde ja upea ranta lähellä saaren mielenkiintoista pääkaupunkia, Mahonia
Arenal d'en Castell – Splash-hotelli omalla vesipuistolla kivan rantapoukaman lähellä
Son Bou – kodikas, keskisuuri lomakohde Menorcan pisimmällä hiekkarannalla saaren etelärannikolla
Cala'n Forcat – pieni lomakohe, jossa perheille sopivia, rauhallisia uimapoukamia.
S'Algar – rauhallinen lomakylä meren äärellä, lähellä lentokenttää ja pääkaupunki Mahonia.

Matkakohteet Menorca

Arenal d'en Castell

Arenal d'en Castell

0 hotellia
Alkaen
Arenal d'en Castell on pieni ja viehättävä rantalomakohde saaren pohjoisrannikolla. Täällä voit majoittua Splash-hotellissamme, jossa on oma vesipuisto ja All Inclusive.
Cala'n Bosch

Cala'n Bosch

9 hotellia
Alkaen
Cala’n Bosch on saaren suurin lomakohde, jossa on kaksi matalaa rantaa sekä ravintoloiden ja baarien reunustama satama. Hotelleja hyvillä paikoilla.
Cala Galdana

Cala Galdana

6 hotellia
Alkaen
Cala Galdana on viehättävä lomakohde suojaisessa poukamassa. Satamassa hyviä kalaravintoloita ja valikoimassamme useita hotelleja aikuiseen makuun.
Cala Santandria

Cala Santandria

1 hotellia
Alkaen
Cala Santandria on lomakohde pienessä lahdenpoukamassa, jossa upea rantakatu myötäilee merta. Viihtyisä Ciutadellan kaupunki sijaitsee mukavan matkan päässä.
Punta Prima

Punta Prima

2 hotellia
Alkaen
Punta Prima on pieni lomakohde, jolla on yksi saaren hienoimmista rannoista ja mukavan rentouttava ilmapiiri. Valikoimassamme kaksi tasokasta lomahotellia.
Uutuus
Son Bou

Son Bou

1 hotellia
Alkaen
Son Bou on rauhallinen ja perheystävällinen rantalomakohde Menorcan pisimmällä rannalla. Tee retkiä vuoristokyliin, uimapoukamiin, vaellusreiteille tai pikkukaupunkeihin.
Uutuus
Cala'n Forcat

Cala'n Forcat

2 hotellia
Alkaen
Cala'n Forcat on perheystävällinen lomakohde länsirannikolla, jossa on uimapoukamia, matalia rantoja ja ravintoloita. Ciutadellan kaupunki muutamien kilometrien päässä.
Uutuus
S'Algar

S'Algar

1 hotellia
Alkaen
S’Algar on rauhallinen ja sievä lomakohde meren äärellä, jossa on valkeita taloja ja lapsivapaa hotelli. Täällä asut vain 20 minuutin bussimatkan päässä pääkaupunki Mahonista.
Katso kaikki (8)

Matkavaihtoehtoja Menorca

Hotellit Menorca