Matkat
Cala Santandria

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 18 e
 • Vesi (1 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-1 tunti
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 500

Matkat Cala Santandria

Cala Santandria

Haluaisitko viettää lomaa lähellä sekä pehmeitä hiekkarantoja että romanttisia mukulakivikujia? Cala Santandria on pitkulainen lahti, joka päättyy pienelle, valkohiekkaiselle rannalle. Vain kahden kilometrin päässä on Ciutadellan viehättävä kaupunki maurilaispalatseineen, kapeine kujineen ja tunnelmallisine satamineen.

Cala Santandriassa Menorcan länsirannikolla on pieni hiekkaranta tuulelta suojaisessa lahdessa, vehreän pinjametsän ympäröimänä. Viikonloppuisin kylään saapuu sekä matkailijoita että Ciutadellan kaupungin asukkaita. Hotellin ympärillä on muutamia ravintoloita, mutta iltaisin on mukava käväistä taksilla tai paikallisbussilla Ciutadellassa ja nauttia siellä kaupungin ravintolatarjonnasta.

Kaupunkielämää Ciutadellassa

Saaren toiseksi suurin kaupunki Ciutadella huokuu espanjalaista tunnelmaa palatseineen ja vaikuttavine katedraaleineen. Sokkeloisia kujia reunustavat pastellinväriset talot, takorautaparvekkeet ja pikkuputiikit. Kalasatama on Menorcan kuuluisten hummereiden keskus, ja sataman ravintoloissa voit kokeilla paikallista erikoisuutta caldereta de langostaa – hummerimuhennosta (kallista, mutta taivaallisen hyvää!)

Tutustu vehreään Menorcan saareen

Menorca on rauhallisempi ja vähemmän tunnettu lomailijoiden keskuudessa kuin naapurisaari Mallorca. Ympäri saarta löydät uimapoukamia kristallinkirkkaine vesineen, osaan pääset ainoastaan joko veneellä tai kävellen. Suurilta osin koko saari on luonnonsuojelualetta ja kuuluu Unescon biosfäärialueisiin.

Vaella, maastopyöräile tai ratsasta

Jos pidät aktiivisesta lomailusta on Menorca ihanteellinen lomakohde. Saaren rannikkoa myötäilee Camí de Cavalls, selkeästi merkitty reitti jonka poluilla voit vaeltaa, ratsastaa tai pyöräillä. Alueella on useita pyörävuokraamoja. Varaa opastettu ratsastusretki tai vaellus ja koe Menorcan parhaat puolet!

Vuokraa auto lomallesi jo etukäteen

Varatessasi lomallasi auton, voit nähdä näppärästi saman päivän aikana saaren maalaismaisemat unikkoniittyineen, aterioida Ciutadellan kujien äyriäisravintolassa, pulahtaa uinnille kätketyllä rannalla ja käydä ostoksilla pääkaupunki Mahonissa. Tämän suurempi ei Menorca nimittäin ole.

Lue lisää autonvuokrauksesta Menorcalla »

Mielenkiintoisia retkiä

 • Saarikierroksella kauniita maisemia, viininmaistelua ja menorcalaisia hevosia
 • Merirosvoretkellä aarteenetsintää
 • Ratsastusretkiä ja vaellusta pitkin Camí de Cavallsia
 • Iltashow, jossa tanssivia hevosia ja akrobatiaa

Matkavaihtoehtoja Cala Santandria

Suosikkihotellit Cala Santandria

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Cala Santandria hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Menorca hotellit