TUIn viikonloppulomat

VIIKONLOPPULOMAT

Suurkaupunkiin vai rannalle?

Lähde viikonloppulomalle ja ota irtiotto arjesta! Jo muutamassa päivässä voit kokea suurkaupungin sykkeen, tutustua kuuluisiin nähtävyyksiin tai rentoutua rannalla lämpimän auringon alla.

TUIn viikonloppumatkoilla hotellit ovat tarkkaan valikoituja, lähellä nähtävyyksiä ja hyvissä kaupunginosissa. Viikonloppumatkat kuuluvat TUIlla matkapakettiehtojen piiriin, joten voit nauttia matkallasi sen tuomasta turvasta. Jos tarvitset apua matkasi aikana, saat aina nopeasti yhteyden henkilökuntaamme.

  • Tasokkaat hotellit hyvillä sijainneilla
  • TUIn apu mahdollisissa ongelmatilanteissa
  • Matkapakettiehdot turvana

Viikonloppumatkat Euroopan kaupunkeihin

Nähtävyyksiä, kulttuuria, ruokaelämyksiä, shoppailua...

Barcelona

Värikäs Barcelona tarjoaa ostoksia, rantaelämää, jalkapalloa ja taidetta. Varaa paketti, johon sisältyy lento ja hyvä hotelli.

Alk.

Rooma

Matkusta Roomaan ja tutustu yhteen maailman romanttisimmista kaupungeista. Viivähdä viikonloppu tai koko viikko, asu vaatimattomasti tai ylellisesti.

Lontoo

Lontoo sytyttää yhä uudelleen – tarjolla on aina jotain uutta ja mielenkiintoista. Huolimatta siitä oletko lapsi vai aikuinen, ensikertalainen vai jo vakiovieras.

Alk.

Amsterdam

Amsterdam – pyöräilijöiden, kanavien, taiteilijoiden ja vilkkaan yöelämän kaupunki. Muista myös romanttiset kävelyt kanavilla, Rembrand, Anne Frank ja van Gogh!

Alk.

Lissabon

Lähde seitsemän kukkulan Lissaboniin Tejo-joen rannalle! Nauti kaikesta näkemästäsi: kapeista mukulakivikujista arkkitehtonisiin uutuuksiin kuten MAAT taidemuseo.

Alk.

Krakova

Euroopan vanhimman yliopistokaupungin, Krakovan, juuret ovat keskiajalla. Krakovassa on paljon nähtävää – kaunis Staro Miasto, trendikkäitä baareja ja mielenkiintoisia museoita. Ja tietysti edullisia ostoksia ja hyvää ruokaa.

Alk.

Berliini

Matkusta kauttamme Berliiniin! Reittilennot antavat sinulle vapauden valita matkan keston joustavammin. Valikoimassamme on paljon keskustahotelleja, keskitasosta ylelliseen. Willkommen!

Alk.

Madrid

Madrid on yksi Euroopan mielenkiintoisimmista kaupungeista! Los madrileños elävät hetkessä, taiteesta ja kulttuurista, jalkapallosta sekä tapaksista ja myöhäisistä illoista nauttien.

Alk.

Dublin

Matkamme Dubliniin vievät sinut dynaamiseen suurkaupunkiin, jonka parhaiten koet kävellen. Täällä on monia ostosmahdollisuuksia ja trendikkäitä ravintoloita, Dublinin keskiaikainen linna sekä Guinnessin olutpanimo. Lähellä on myös useita golfkenttiä.

Alk.

Firenze

Toscanan alueella sijaitseva Firenze tarjoaa taideaarteita, kaunista arkkitehtuuria ja hyviä ravintoloita. Täydellinen lomakohde viikonlopun tai koko lomaviikon viettoon!

Alk.
TUIn viikonloppulomat New Yorkiin

New York

New York on kaupunkikohteiden klassikko. Suurkaupunki vailla vertaa, täynnä nähtävää ja koettavaa.
Lue lisää New Yorkin matkoista