TUIn viikonloppulomat

VIIKONLOPPULOMAT

Pitkä viikonloppu suurkaupungissa vai rannalla?

Lähde viikonloppulomalle ja ota irtiotto arjesta! Jo muutamassa päivässä voit kokea suurkaupungin sykkeen, tutustua kuuluisiin nähtävyyksiin tai rentoutua rannalla lämpimän auringon alla.

TUIn viikonloppumatkoilla hotellit ovat tarkkaan valikoituja, lähellä nähtävyyksiä ja hyvissä kaupunginosissa. Viikonloppumatkat kuuluvat TUIlla matkapakettiehtojen piiriin, joten voit nauttia matkallasi sen tuomasta turvasta. Jos tarvitset apua matkasi aikana, saat aina nopeasti yhteyden henkilökuntaamme.

  • Tasokkaat hotellit hyvillä sijainneilla
  • TUIn apu mahdollisissa ongelmatilanteissa
  • Matkapakettiehdot turvana

Viikonloppulomakohteet Euroopassa

Nähtävyyksiä, kulttuuria, ruokaelämyksiä, shoppailua... Vietä ihana pitkä viikonloppu esimerkiksi jossain seuraavista TUIn Euroopan lomakohteista.

Upea ja loistelias silta Pariisissa iltavalaistuksessa

Pariisi

Pariisissa on tarjolla kaikkea uusimmasta muodista, taiteesta ja muotoilusta keskiaikaisia kirkkoihin ja katakombeihin. Puhumattakaan erinomaisesta ruuasta...

Maisema yli Barcelonan kattojen värikkäästä Parc Guellista otettuna

Barcelona

Värikäs Barcelona tarjoaa ostoksia, rantaelämää, jalkapalloa ja taidetta. Varaa paketti, johon sisältyy lento ja hyvä hotelli.

Lontoo nähtävyyksineen upeassa auringonlaskussa

Lontoo

Lontoo sytyttää yhä uudelleen – tarjolla on aina jotain uutta ja mielenkiintoista. Huolimatta siitä oletko lapsi vai aikuinen, ensikertalainen vai jo vakiovieras.

Kaunis ja romanttinen Amsterdam iltavalaistuksessa

Amsterdam

Amsterdam – pyöräilijöiden, kanavien, taiteilijoiden ja vilkkaan yöelämän kaupunki. Muista myös romanttiset kävelyt kanavilla, Rembrand, Anne Frank ja van Gogh!

Keltaiset pienet raitiovaunut kulkevat ylös alas Lissabonin mäkiä

Lissabon

Lähde seitsemän kukkulan Lissaboniin Tejo-joen rannalle! Nauti kaikesta näkemästäsi: kapeista mukulakivikujista arkkitehtonisiin uutuuksiin kuten MAAT taidemuseo.

Kuva lintuperspektiivistä Krakovan yltä

Krakova

Krakova on yksi Euroopan vanhimpia yliopistokaupunkeja. Nähtävää on paljon – kaunis Staro Miasto, kivoja baareja ja museoita. Sekä edullisia ostoksia ja hyvää ruokaa.

Upea Berliini iltavalaistuksessa

Berliini

Matkusta kauttamme Berliiniin! Reittilennot antavat sinulle vapauden valita matkan keston joustavammin. Valikoimassamme on paljon keskustahotelleja, keskitasosta ylelliseen. Willkommen!

Kaunis aukio Madridissa

Madrid

Madrid on yksi Euroopan mielenkiintoisimmista kaupungeista! Los madrileños elävät hetkessä, taiteesta ja kulttuurista, jalkapallosta sekä tapaksista ja myöhäisistä illoista nauttien.

Yöelämää upeassa Dublinissa

Dublin

Dublin on vilkas suurkaupunki, johon tutustut parhaiten kävellen. Kaupungissa on hyvät ostosmahdollisuudet ja paljon trendikkäitä ravintoloita sekä nähtävyyksiä kuten Dublinin keskiaikainen linna ja Guinnessin olutpanimo. Lähellä on myös useita golfkenttiä.

Kaunis panoraamakuva historiallisesta Firenzestä

Firenze

Toscanan alueella sijaitseva Firenze tarjoaa taideaarteita, kaunista arkkitehtuuria ja hyviä ravintoloita. Täydellinen lomakohde viikonlopun tai lomaviikon viettoon!

Romanttinen viikonloppu kahdelle

Vietä pitkä viikonloppuloma Euroopassa yhdessä rakkaasi kanssa. Onko mitään romanttisempaa kuin kiireetön vaeltelu tunnelmallisilla, historiaa huokuvilla kaduilla, joiden varsilla ravintolat tarjoavat herkkujaan. Tässä täydellisiä kohteita kahdenkeskiseen laatuaikaan!

TUIn viikonloppulomat New Yorkiin

New York

New York on kaupunkikohteiden klassikko. Suurkaupunki vailla vertaa, täynnä nähtävää ja koettavaa.
Lue lisää New Yorkin matkoista