Matkat
Nizza

Hinta alkaen

...

Hotelleja

9

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 15–20 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tuntia
  • PääkaupunkiPariisi
  • KieliRanska
  • Väkiluku66 990 000

Matkat Nizza

Nizza

Nizza on Ranskan Rivieran ehdoton kuningatar, samalla kertaa suurkaupunki, elegantti rantalomakohde ja kansainvälinen kulttuurin keskus.

Nizzassa on tunnettu Promenade des Anglais -rantakatu ja Avenue Jean Médecin -ostoskatu. Vanhan kaupungin viehättävän sokkeloisille kujille voit lähteä tutkimaan toreja, gallerioita, pikkuputiikkeja ja ravintoloita. Rautatieasemalta pääset kätevästi Nizzan tunnettuihin naapurikaupunkeihin, kuten Cannesiin, Antibesiin ja Monte Carloon.

Chagall-museo ja rantaelämää

Syö ostereita tai muita mereneläviä Place Garibaldissa. Osta oliivisaippuaa ja laventeliöljyä vanhasta kaupungista. Tutustu pieneen, mutta mielenkiintoiseen Chagall-museoon, jossa on 17 suurta Chagallin maalausta raamatullisin teemoin. Nauti auringosta perinteikkään Ruhl Plage -rannan pehmeillä aurinkotuoleilla.

Paljon nähtävää

Nizza on hyvä tukikohta, josta pääset niin paikallisbussilla, junalla kuin vuokra-autolla kätevästi esim. Monacoon, Mentoniin, Cannesiin ja lukuisiin muihin rannikon kohteisiin. Sisämaasta löytyy esimerkiksi Grassen parfyymikaupunki, keskiaikainen St Paul de Vencen kaupunki sekä paljon muita nähtävyyksiä.

Viikonloppu Nizzassa?

Lennämme Nizzaan reittilennolla. Lomakohteessa ei ole oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kysymyksiä voit lähettää lomaasi edeltävien kahden viikon aikana aina kotiinpaluuseen asti. Yhtä joustava on loman pituus – valitse viikonloppumatka tai viikko.

Matkavaihtoehtoja Nizza