Matkat
Ranska

Hinta alkaen

...

Hotelleja

31

Hintataso

Hintaesimerkit Pariisista
  • Vesi (1,5 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tuntia
  • PääkaupunkiPariisi
  • KieliRanska
  • Väkiluku66 990 000

Matkat Ranska

Ranska

Viikonloppumatka Ranskaan sopii sinulle, joka haluat kuljeskella Pariisin kuuluisilla kaduilla tai yhdistää kaupunki- ja rantaloman loistokkaalla Ranskan Rivieralla. Mitä sitten valitsetkin, Ranskassa sinulla on mahdollisuus elää ja kokea taiteiden, museoiden, teattereiden ja elokuvien rikastuttamaa kulttuurielämää. Plussana tietysti vielä tunnetun ranskalaisen keittiön makuelämykset!

Pariisi – viikonloppu vai pidempi loma?

Pariisi on kaupunki, joka löytyy monen suomalaisenkin matkakohteiden toivelistalta. Ja kaupunki todella ansaitsee paikkansa siellä! Suunnittelet sitten viikonloppumatkaa kulttuurielämyksien parissa tai vain haaveilet kuljeskelusta Seinen rannoilla, on Pariisi kaupunki täynnä makuja ja nähtävyyksiä.

Voit tehdä löytöjä vilkkailla katumarkkinoilla tai käydä ostoksilla ylellisessä Lafayetten tavaratalossa. Ranskalainen keittiö on lisäksi erittäin hyvin edustettu Pariisissa – tarjolla on kaikkea klassisesta fine diningista kokeilevaan fun diningiin.

Jatka kesää viikonloppumatkalla Ranskan Rivieralle

Ranskan Rivieralla on useita helmiä – haluat sitten nauttia auringosta ja rantaelämästä tai kokea Rivieran iltaelämää.
TUIn matkalla voit matkustaa seuraaviin kohteisiin:

  • Nizza
  • Cannes
  • Juan les Pins

Kohteilla on omat luonteenpiirteensä, mutta yhteistä niille on kauniit ja ihanat hiekkarannat, jotka sopivat rentoutumiseen. Lisäksi eteläisessä Ranskassa houkuttelee lämpö – usein lämmintä riittää pitkälle lokakuuhun saakka.

Cannes – elokuvafestivaaleja ja ranskalaista arkielämää

Cannesissa voit käydä mielenkiintoisilla markkinoilla, pelata petankkia ja nauttia lasillisen pastista satamassa – elää ranskalaista arkielämää siis. Vuosittaisilla elokuvajuhlillaan Cannes on koko Euroopan kulttuurikeskus. Matkustusajankohdasta riippuen saatat siis nähdä täällä todellisia tähtiä!

Nizza – tyylikäs rantalomakohde

Nizza on tyylikäs ja klassinen rantalomakohde. Kauniita rantakatuja ja maalauksellisen kauniita kujia toinen toisensa perään. Alueeseen on helppo tutustua vuokra-autolla, bussilla tai junalla. Nizzan lähellä ovat sekä Monaco ja Cannes että keskiaikainen St Paul de Vencen kaupunki.

Juan les Pins

Juan les Pins sopii perheille. Antibesiin on kävelymatka ja lähellä ovat myös provencelaiset kylät. Täällä lomaillessasi voit helposti kokea sekä historialliset korttelit että vauhdikkaat huvit. Voit myös tehdä ostoksia – tarjolla on paljon trendikästä katumuotia.

Valitse lomallesi Ranska ja TUI

Kaikki Ranskan matkat toteutetaan reittilennoin, joten matkanpituus on joustava. Kohteissa ei ole oppaitamme, mutta voit olla yhteydessä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä, niin ennen lomaa kuin sen aikana.

Matkavaihtoehtoja Ranska