Matkat
Juan les Pins

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

HInnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 15 –20 e.
  • Vesi (1,5 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tuntia
  • PääkaupunkiPariisi
  • KieliRanska
  • Väkiluku66 990 000

Matkat Juan les Pins

Juan les Pins

Juan-les-Pinsissä lomaelämä keskittyy pääosin hienon hiekkarannan, hiphop-henkisten muotiliikkeiden ja yöelämän ympärille. Yöelämä on vilkkaimmillaan heinä- ja elokuussa.

Lomakohde on täydellinen tukikohta retkille, sillä täältä voit lähteä löytöretkille niin rannikolle kuin sisämaahan Provencen vuorille ja kyliin.

Perheille

Juan-les-Pins ja naapurikaupunki Antibes houkuttelevat perheitä pitkällä hiekkarannallaan. Kohteissa on myös paljon nähtävyyksiä ja runsas aktiviteettitarjonta. Erityisessä suosiossa ovat muun muassa Marineland suurine akvaarioineen ja haitunneleineen sekä vesipuisto AquaSplash, joka on avoinna kesäkuukausina.

Lähellä Antibesia

Juan-les-Pinsistä on vain lyhyt kävelymatka kaksoiskaupunki Antibesiin, jonka vanhat, rauhalliset korttelit muodostavat täydellisen vastakohdan Juan-les-Pinsin sykkivälle elämälle. Kävelyretkellä Antibesiin voit tutustua hienoon Picasso-museoon ja keskiaikaiseen Fort Carrèn linnoitukseen, josta on upea näköala Välimerelle. Venesatamassa voit ihastella luksusjahteja, joita saapuu tänne niin läheltä kuin kaukaa.

Viikonloppu Juan-les-Pinsissä?

Kun lomailet Juan-les-Pinsissä lennät Nizzaan reittilennolla. Lomakohteessa ei ole oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kysymyksiä voit lähettää lomaasi edeltävien kahden viikon aikana aina kotiinpaluuseen asti. Yhtä joustava on loman pituus – valitse viikonloppumatka tai viikko.

Matkavaihtoehtoja Juan les Pins