Matkat
Korfu

Hinta alkaen

...

Hotelleja

24

Hintataso

Hintaesimerkit Korfun kaupungista
 • Päivällinenn. 24 e
 • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero0 tuntia
 • PääkaupunkiAteena
 • KieliKreikka
 • Väkiluku10 750 000

Matkat Korfu

Korfu

Korfu on tunnettu vehreydestään ja kauneudestaan. Kuvittele eteesi tuoksuvien pinjametsien, hopeanhohtoisten oliivipuiden ja kukkivien pensaiden peittämät mäenrinteet ja vuoret. Sekä kylien, rantalomakohteiden ja rantojen muodostama rannikko. Korfu kätkee sisäänsä myös Korfun kaupungin, joka tarjoaa niin kulttuurihistoriaa kuin vilkasta elämänmenoa.

Italialaisia vaikutteita

Korfu kuuluu Jooniansaariin, jotka sijaitsevat Kreikan mantereen länsipuolella. Muinoin varsin läheiset suhteet Italiaan näkyvät Korfun ruokakulttuurissa ja arkkitehtuurissa. Esimerkkinä talojen kaltevat katot tyypillisten kreikkalaisten tasakattojen sijaan. Ja rakennusten julkisivut, joiden värityksessä on käytetty valkoisen sijaan monia vaaleita pastellisävyjä kuten persikkaa, roosaa ja vaaleansinistä.

Maailmanperintökaupunki

Hotellisi voit valita laajasta valikoimastamme, jossa on kaikkea ilman lapsia matkustaville aikuisille suunnatuista TUI Blue For Two -hotelleista viihtyisiin Pientä ja kodikasta -luokan huoneistohotelleihin. Tai valitse TUI Blue For Families, jonka palveluihin kuuluu lastenkerhot, fitnesstunnit ja All Inclusive. Valitset sitten minkä tahansa hotellin, älä unohda käydä Korfun kaupungissa, joka satamakortteleineen, venetsialaisine linnoituksineen ja romanttisine kujineen on jotain täysin ainutlaatuista. Tämä on huomattu myös Unescossa, jossa koko vanhan kaupungin keskusta on otettu mukaan maailmanperintökohteiden listalle.

Valitse lomakohde!

Klikkaa linkkiä ja lue lisää Korfun rannoista, lomatarjonnasta ja parhaista hotelleista.

 • Korfun kaupunki – kodikas, ostoksien ja ravintoloiden pikkukaupunki, jossa myös TUI Blue For Families -hotellimme.
 • Nissaki – rauhallinen rantakylä pikkukivirantoineen ja patikkapolkuineen, jossa TUI Blue For Two ilman lapsia matkustaville aikuisille.
 • Ermones – yhtä rauhallinen kylä länsirannikolla. Viiden tähden TUI Blue For Two -hotellimme sijaitsee aivan rannalla.
 • Gouvia – yksi saaren värikkäimmistä rantalomakohteista. Tarjolla kaikkea vesiurheilusta ravintoloihin, ostoksiin ja iltaelämään.
 • Dassia – keskisuuri rantalomakohde pitkän rannan äärellä, Korfun kaupungin pohjoispuolella.
 • Agios Ioannis – hiljainen vuoristokylä, josta löydät Splash-hotellimme vesipuistoineen.
 • Aharavi – monipuolinen lomakohde pohjoisrannikolla. Ranta yksi Korfun saaren pisimmistä!
 • Moraitika – viihtyisä rantalomakohde, jossa rantoja, pikkukauppoja, ravintoloita ja viehättävä vanhempi osa.
 • Agios Ioannis Peristeron – rauhallinen kylä luonnokauniilla paikalla vehreiden rinteiden juurella ja pitkä ranta.

Risteilyllä Korfulle

TUIlta voit varata myös risteilyn Korfulle. Risteily on kätevä tapa matkustaa ja nähdä monta lomakohdetta yhdellä kertaa. Risteilyllä Korfulle voit kokea Kreikan saariston monimuotoisuuden ja tutustua saarten ainutlaatuiseen historiaan ja kulttuuriin. Täällä antiikki kohtaa modernin ja kauniit rannat sijaitsevat aivan antiikinaikaisten kaupunkien vieressä. Korfun saarella on muutamia Kreikan saariston kauneimmista rannoista ja sen luonto on lähes trooppinen. Muista käydä myös Korfun kaupungissa, sen vanhassa kaupungissa ja linnoituksella. Katso TUIn risteilyt Välimerellä »

Matkakohteet Korfu

Agios Ioannis

Agios Ioannis

1 hotellia
Alkaen
Lomaa vesipedoille – asut Splash-hotellissamme Aqualand-vesipuiston alueella. Nauti rajoituksetta vesipuiston huveista! Hintaan sisältyy myös All Inclusive hotellilla.
Agios Stefanos

Agios Stefanos

0 hotellia
Alkaen
Rauhallinen, pieni rantalomakohde maaseudulla Korfun luoteisrannikolla. Täällä on hieno, pitkä hiekkaranta, aitoja tavernoja ja mukava tunnelma.
Aharavi

Aharavi

3 hotellia
Alkaen
Aharavi on kiva lomakohde, jossa on ravintoloita, kauppoja, iltaelämää ja lapsiystävällinen ranta. Käytännössä kyseessä on kaksi yhteen kasvanutta kylää, Aharavi ja Roda.
Ermones

Ermones

1 hotellia
Alkaen
Rauhallinen lomakohde vehreiden hedelmätarhojen peittämien kukkuloiden juurella, lähellä saaren golfkenttää. Täällä sijaitsee tasokas TUI Blue For Two-hotellimme pareille.
Gouvia

Gouvia

7 hotellia
Alkaen
Gouvia on Korfun värikkäimpiä rantalomakohteita. Sen palvelut kattavat kaiken vesiurheilusta ravintoloihin, ostoskatuihin ja iltahuveihin. Lisksi hotelleja moneen makuun.
Korfun kaupunki

Korfun kaupunki

4 hotellia
Alkaen
Pieni suurkaupunki – Korfun kiistaton kuningatar – täynnä kulttuuria, historiaa, kauppoja ja ravintoloita. Sekä perheystävällinen TUI Blue Kerkyra Golf, elämys jo itsessään.
Moraitika

Moraitika

3 hotellia
Alkaen
Moraitika on viihtyisä kylä kaakkois-Korfulla. Vietä rentouttava loma lähellä rantoja, pikkukauppoja, ravintoloita ja ylempänä sijaitsevan vanhan Moraitikan ihania kujia.
Nissaki

Nissaki

1 hotellia
Alkaen
Rauhallinen maalaiskylä pitkän rannan äärellä kaakkois-Korfulla. Rannalla sijaitsee pareille suunnattu All Inclusive -hotelli – TUI Blue Atlantica Nissaki Beach.
Dassia

Dassia

3 hotellia
Alkaen
Viihtyisä rantalomakohde pitkällä rannalla, Korfun kaupungin pohjoispuolella. Vehreää luontoa ja hotellivalikoimassa mm. All Inclusive -hotelli, jossa on thalasso-spa.
Uutuus
Agios Ioannis Peristeron

Agios Ioannis Peristeron

1 hotellia
Alkaen
Agios Ioannis Peristeron on rauhallinen helmi luonnonkauniilla paikalla, vehreiden rinteiden juurella. Hienoja rantoja ja All Inclusive -hotelli, jossa useita altaita, tenniskenttiä ja paljon muuta.
Katso kaikki (10)

Matkavaihtoehtoja Korfu