Matkat
Nissaki

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 21 e
  • Vesi (1 l)n. 0,40 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiAteena
  • KieliKreikka
  • Väkilukun. 400

Matkat Nissaki

Nissaki

Nissaki on pikkukivinen ja kirkasvetinen alue rannan äärellä. Matka Nissakiin tarjoaa mahdollisuuden patikoida vuorilla tai tehdä veneretkiä rannikolla. Aivan rannalla sijaitsee pariskunnille suunnattu TUI Blue hotellimme.

Korfun koillisrannikolla vuorottelevat uimapoukamat ja luolat. Sisämaassa näet Korfun korkeimman vuoren, Pantokratorin, pinjojen peittämät rinteet. Meren puolella voit ihastella näkymää Albanian rannikolle.

Rauhallinen ranta

Hevosenkengänmuotoisella lahdella Nissakissa ilmapiiri on mukavan rento. Voit uida ja snorklata luolissa ja vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja, murtta rannalla on harvoin ihmisiä tungokseen asti. Kristallinkirkasta vettä reunustaa valkea, pikkukivinen ranta. Vopit myös vuokrata veneen kuljettajineen ja tedhdä päiväretken Agni Bayhin, jossa on pieni ranta ja muutamia perheiden omistamia tavernoita.

Patikkapolkuja

Lähistöllä on hienoja patikkapolkuja, joten suosittelemme pakkaamaan piknik-korin ja tekemään retken Pantokratorin rinteille. Osa saaren 220 km pituisesta Corfu Trail -vaellusreitistä kulkee Nissakin takaisessa laaksossa.

Kylän pieni keskusta

Asutus Nissakissa on hajaantunut pitkin rannikkoa, mutta itse kylässä on kirkko, koulu ja kahvila, johon paikalliset tapaavat kokoontua. Kylän keskustana on hotellilta noin kaksi kilometriä.

Hotelli aikuisille

TUI Blue Atlantica Nissaki Beach sijaitsee idyllisen Krouzarin pikkukivirannan äärellä, Nissakin ulkopuolella. Korfun kaupunkiin pääset hotellin maksuttomalla bussikuljetuksella kerran päivässä.

Italialaisia vaikutteita

Korfu kuuluu Kreikan mannermaan länsipuolisiin Jooniansaariin. Italian vaikutteet tekevät Korfusta erityisen viehättävän. Italialaisia ravintoloita on paljon ja talojen julkisivut on rapattu pehmein pastellisävyin.

Löydä saaren rannat

Hienoja rantoja on Korfun joka puolella. Saaren länsipuolella sijaitsevat useimmat hiekkarannoista ja itäpuolella rannat ovat enimmäkseen pikkukivirantoja. Kaikkein hienoimmat rannat ovat usein hiukan syrjässä, mutta vuokra-autolla tai paikallisbussilla niillekin pääsee helposti.

Korfun kaupunki

Suosittelemme käyntiä Korfun kaupungissa. Maailmanperintölistalle nostetussa vanhassa kaupungissa kapeita kujia reunustavat venetsialaiset aatelispalatsit. Spianada-aukiolla on ruohokenttä kriketinpeluuta varten ja Listonin terassin kahvilat ja arkadit tuovat mieleen Pariisin. Kujien tunnelmaa täydentävät tyylikkäät ostospaikat ja vilkas iltaelämä.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Palatseja, luostareita ja kauniita maisemia saarikierroksella
  • Viehättävät saaret Paxos ja Antipaxos
  • Päiväretki naapurimaahan Albaniaan

Matkavaihtoehtoja Nissaki