Matkat
Pafos

Hinta alkaen

...

Hotelleja

7

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 13 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiNicosia
  • KieliKreikka, turkki
  • Väkiluku64 300

Matkat Pafos

Pafos

Kyproksen lounaisosassa sijaitseva Pafos huokuaa viehättävää pikkukaupungin tunnelmaa. Pafos tarjoaa rentouttavia lomapäiviä rannoilla mutta myös ihania kävelyretkiä, pieniä ravintoloita ja tutustumista antiikinaikaisiin kulttuuriaarteisiin. Valikoimassamme on monenlaisia hotelleja kuten aikuisille suunniteltu TUI Blue For Two ja perheiden lomaparatiisi TUI Blue For Families. Useimmat hotellit sijaitsevat hyvillä rantapaikoilla.

Toinen puoli Pafoksesta on hyvin toimiva lomakohde kalasatamineen, ravintoloineen, rantakallioineen, pikkurantoineen ja upeine rantakatuineen. Toista puolta kutsutaan nimellä Pano Pafos, eli Ylä-Pafos. Täällä pääset lähemmäs kyproslaisten jokapäiväistä elämää ja löydät monia aitoja kyproslaisia ravintoloita. Pafos houkuttelee myös vanhalla ja kauniilla kauppahallillaan, jonka värit, tuoksut ja hulina tuovat mieleen basaarin.

Golfkenttiä nurkan takana

Pafos on täydellinen kohde golfaajille, sillä lähialueella on useita Kyproksen parhaimpia golfklubeja. Lisätietoja saat hotelliltasi.

Antiikin kulttuurimuistoja

Pafoksen turistialueella voit kokea aimo annoksen historiaa. Joukossa mm. antiikinaikainen roomalainen teatteri, katakombeja, useita keskiaikaisia kirkkoja, paikka, jossa roomalaisten sanotaan piiskanneen julkisesti Apostoli Paavalin sekä hyvinsäilyneet lattiamosaiikit roomalaisessa huvilassa, "Dionysoksen talossa".

Retkivinkkejä

Yksi hyvä tapa kokea Kyprosta laajemmin on osallistua retkillemme. Pääkaupunki Nikosia, Troodosvuorten ihana luonto sekä puolipäiväristeily ovat muutamia esimerkkejä tutustumiskohteista.

Tutustu saareen vuokra-autolla

Mikäli mieluummin kiertelet lomallasi omin päin, saat oppailta hyviä vinkkejä tutustumiskohteista. Autonvuokraus onnistuu vaivattomasti jo ennen lomaa. Lue lisää autonvuokrauksesta Pafoksella »

Matkavaihtoehtoja Pafos