TUIlta löydät kesän aurinkoiset ja lämpimät lomat suosittuihin Välimeren kohteisiin. Vietä rentouttava lomaviikko tai kaksi esimerkiksi Kreikassa, Turkissa, Espanjassa, Kyproksella, Italiassa, Albaniassa, Bulgariassa tai Kroatiassa.

TUIn kautta voit lähteä matkalle suorilla lomalennoilla lähimmältä lentokentältäsi – ja säästät aikaa ja vaivaa.

Erikoistarjous kesälomiin

Säästä jopa -30 % ja lisäalennus 100 e/varaus

Suosikkihotellit lisäalennuksella kaikilla kesän lähdöillä! Jos kesälomamatka on vielä varaamatta, niin tartu nyt tilaisuuteen. Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus TUI20, ja saat 100 euron lisäalennuksen/varaus jo edullisten tarjoushintojen päälle. Kampanjatunnus on voimassa lähdöille aikavälillä 1.5.–30.9.2020. Varaa viimeistään 23.1. Katso kampanjaehdot.

Tuplatarjous – lapset alk. 0 e

Nyt lapset lomailevat maksutta perhehotellissa Kreetalla. Tarjous koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus tietyillä tilauslennoilla operoiduilla lähdöillä ajalla 1.5.–30.9. Käyttämällä kampanjatunnusta TUI20 saat lisäksi tupla-alennuksena 100 euron lisäalennuksen/varaus. Syötä tunnus yhteenveto-sivulla ennen henkilötietojen täyttämistä. Varaa viimeistään 23.1. Katso kampanjaehdot.

TUI Blue For Families – paras perhehotellimme

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, jonka mielikuvitus muuttaa uima-altaan jännittäväksi valtamereksi. Ja sinulle, joka arvostat perheen yhteistä aikaa. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Seuraavana esittelemme sinulle TUI Blue For Families -hotellit, joista useimmat tunnettiin aiemmin nimellä TUI Family Life.
Noora Noora 7.11.2019

8 perhehotellia aivan rannalla

TUI Blue For Families -hotellit tarjoavat kaikkea mitä voit lomalta lasten kanssa odottaa – suuret uima-altaat, lastenkerhot, aktiviteetteja, ravintoloita ja kuntoilumahdollisuuksia. Ja erityisen hyvän sijainnin. Tässä vinkkejä TUI Blue For Families -hotelleista, jotka sijaitsevat upeiden rantojen äärellä.
SallaS SallaS 8.5.2019

Kreikan parhaat perhehotellit

Miten löytää hotelli, joka sopii koko perheelle? Tässä vinkkimme Kreikan perheystävällisistä hotelleista, joissa pienimmätkin vieraat on otettu huomioon.
Noora Noora 7.5.2019

Lasten kanssa lomalle? 10 vinkkiä onnistuneeseen perhelomaan

Lomailu lasten kanssa sujuu mukavasti, kun matkaan valmistaudutaan huolellisesti ja mukana on rutkasti rentoa asennetta. TUIlla pitkään eri tehtävissä työskennellyt Kristiina on reissannut perheineen eri puolilla maailmaa, ja lapset ovat olleet matkassa mukana vauvasta lähtien. Lue Kristiinan 10 vinkkiä rentoon perhelomaan.
SallaS SallaS 31.8.2018

TUI Blue For Two – kahdenkeskiseen lomaan

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, joka haluat tutustua paremmin matkakohteeseesi ja -kumppaniisi. Ja sinulle, joka haluat hoivata vanhoja ihmissuhteitasi ja luoda uusia. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Tässä artikkelissa kerromme sinulle tarkemmin TUI Blue For All -hotelleista, joista useimmat tunnettiin aiemmin nimellä TUI Sensimar.
Noora Noora 7.11.2019

Aikuishotellit Kreikassa

Jos matkustat kumppanisi, parhaan ystäväsi tai äitisi kanssa, aikuisille suunnatut hotellit ovat mukava majoitusvaihtoehto. Tähän olemme koonneet joitakin arvostetuimmista aikuishotelleistamme Kreikassa.
SallaS SallaS 10.5.2019

5 aikuishotellia Kyproksella

Unelmoitko rentouttavasta lomasta, kristallinkirkkaista uima-altaista, ihanista illallisista ja laatuajasta? Silloin Kyproksen aikuishotellimme sopivat juuri sinulle. Matkustat sitten puolisosi, parhaan ystäväsi tai äitisi kanssa – näissä hotelleissa aikuiset viihtyvät varmasti.
Noora Noora 8.5.2019

Kyproksen luksushotellit

Mukavuutta, viiden tähden palvelua ja gourmet-illallisia auringonlaskussa. Kaikkea tätä tarjoavat Välimeren aurinkovarmimmat saaret – Euroopan puhtaimmat uimaveden lisäksi! Tässä tulevat parhaat luksushotellimme Kyproksella. Tutustu eksklusiivisiin aikuishotelleihina ja upeisiin perhehotelleihin, jotka ovat juuri sopivia pienille ja suurille elämästä nautiskelijoille.
Noora Noora 14.5.2019

Blue Star – nauti, koe ja osallistu

Uima-altaat, ravintolat ja hyvä sijainti. Tässä syitä Blue Star -hotelliemme suosioon. Nyt suuntaamme katseen entistä vahvemmin kestävyyteen ja paikallisiin elämyksiin.

Klassinen Kreikka

Keräsimme vinkkejä, joiden avulla voit suunnitella ikimuistoisen kesäloman Kreikkaan. Matkustitpa yksin, kaverin tai perheen kanssa tarjoaa Kreikka jokaiselle jotakin. Mistä löytyvät Kreikan parhaat rannat ja täydellinen hotelli juuri sinulle? Tutustu Kreetaan, Rodokseen ja muihin ihaniin saariin ja anna Kreikan hurmata sinut ensi kesänä. Alennus nyt jopa -400 e.

Suunnittele kesäloma Turkkiin

Turkki on yksi kesän kestosuosikeista. Valitse Alanya hienoine rantoineen, tee kävelyretkiä Siden tunnelmallisilla pikkukujilla tai suuntaa Belekiin golfaamaan. Löydä lomakohteesi ja varmista lämpöinen kesäloma.

Kesäloma Kyproksella

Veneretkiä, antiikin aarteita ja viinitilavierailuja. Omatoimisia seikkailuja vai ihanan helppoa All Inclusive -lomaa Kyproksen keittiön herkuista nauttien. Katso vinkkimme ja löydä täydellinen loma juuri sinulle.

Kyproksen hotellisuosikit

Kypros tarjoaa monenlaisia majoitusvaihtoehtoja moderneista perhehotelleista, ylellisiin spahotelleihin ja eksklusiivisiin aikuishotelleihin. Suositulta lomasaarelta löytyy jopa upeita huviloita omalla uima-altaalla.
Noora Noora 7.5.2019

Tekemistä Kyproksella - 7 vinkkiä kaikenikäisille

Kyproksella on jotain jokaiselle. Pehmeitä hiekkarantoja, kristallinkirkasta vettä, korkeita vuoria, kauniita kävelyreittejä, hyvää ruokaa, upeita hotelleja, viinitarhoja sekä hurmaavia kyliä ja kaupunkeja. Poimi parhaat vinkit, ja aloita lomasuunnittelu!
Noora Noora 9.5.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019

Parhaat perhehotellit Kyproksella

Perheystävällinen Kypros on Välimeren aurinkovarmimpia kohteita. Saarelta löytyy kaikki perusasiat, joita tarvitaan täydelliseen perhelomaan. Vai mitä sanotte ihanista rannoista, linnoista ja antiikianajan nähtävyyksistä? Entä puistoista, vesiaktiviteeteista, museoista, veneretkistä ja valtavista jäätelöannoksista? Ja upeista hotelleista? Seuraavassa esittelemme Kyproksen perheystävällisimmät hotellit!
SallaS SallaS 15.5.2019

Monipuolinen Espanja

Espanja tarjoaa jokaiselle jotakin. Ihastu esimerkiksi vehreään Menorcaan, aurinkoiseen Costa del Soliin tai sykkivään Palma de Mallorcaan. Suunnittele ja varaa jotain erityistä ensi kesälle.


*Kampanjatunnus TUI20
Käyttämällä kampanjatunnusta TUI20 saat 100 euron lisäalennuksen/varaus valikoituihin kesän hotelleihin (TUI Blue For Families, TUI Blue For Two, TUI Blue For All ja Blue Star). Etu koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 1.5.–30.9.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 10.1.-23.1.2020. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Palaa takaisin tarjoukseen »

*Lapset alk. 0 e
Kampanjatarjous lapset alk. 0 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus TUI Blue Atlantica Caldera Beach -hotellissa tietyillä lähdöillä ajalla 1.5.–30.9.2020 Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin lähtöihin. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu on voimassa 23.1.2020 asti. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin. Palaa takaisin tarjoukseen »

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.