Älä vietä kesää ilman lomaa – loppukesän matkat myydään nyt -100 e/varaus!

Loppukesän lämpimät lomat nyt myynnissä – toimi nopeasti! Lisäalennus kampanjatunnuksella KESA18 100 e/varaus! Osallistu myös kuvakilpailuun ja voit voittaa 500 euron matkalahjakortin - lue lisää kuvakisasta alla!

Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus KESA18 ja saat 100 euron lisäalennuksen/varaus elo-syyskuun Italian, Kroatian ja Montenegron -lomista. Lähtöjä myös maakunnista!

Etu on voimassa elo-syyskuun tilauslennoilla toteuttavilla lähdöillä, kun varaus tehdään 21.6.2018–27.6.2018. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Osallistu kilpailuun ja voita 500 e matkalahjakortti!

Mies kelluu uimapatjan päällä uima-altaassa

Jaa lomakuva ja voita 500 euron matkalahjakortti!

Säästä viis, TUIn matkoilla on aina loma! Mutta mikä lomassa tuo hymyn sinun huulillesi? Nappaa meille kuva ja tägää #TUISuomi ja #discoveryoursmile, ja voit voittaa 500 euron matkalahjakortin! Osallistu 4.7. mennessä, ja muista seurata Instagramissa @TUISuomi, sillä julkaisemme voittajan Instassa!

Esimerkkejä edullisista äkkilähdöistä

Sukella suoraan kesään 2019

Kesä 2019 on jo täällä! Supersuositut swim up -huoneet ovat varatuimpien joukossa, joten toimi nopeasti! Tutustu myös uuteen TUI Blue -hotellikonseptiimme.

Kesän suosikkihotellit perheille

Kesän suosikkihotellit aikuisille