• All Inclusive -50 % tarjousehdot

  Tarjous on voimassa TUI Blue Atlantica Creta Paradise -hotellissa, ja koskee kaikkia kesän lähtöjä. Etu on voimassa kun varaus tehdään 5.8.–24.8. Etu koskee vain uusia varauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. Paikkoja rajoitetusti!

TUI Safety Promise: Uudet käytännöt turvallisempaan lomailuun

Samalla kun olemme odottaneet sinua jälleen vieraaksemme, olemme kehittäneet palvelujamme ja tarjoamaamme lomaelämystä mahdollisimman turvalliseksi ja mukavaksi.

Kehitystyö on koskenut kaikkia lomamatkan osa-alueita, mukaan lukien majoitusta.

Olemme mm. listanneet kymmenen turvallisuustoimenpidettä, jotka olemme ottaneet käyttöön kaikissa hotelleissamme ympäri maailman. Näin voimme taata parhaan mahdollisen hygieniatason ja sen, että hotellimme vastaavat uusia odotuksiasi, jotta voit myös tulevilla lomillasi kirjautua hotelliin ja rentoutua.
Aivan kuten aiemminkin.

Tutustu alla 10 toimenpiteen listaamme ja lue lisää uusista käytännöistä, joilla varmistamme turvalliset lomamatkat TUIlla.[alt]

 • 10 turvallisuustoimenpidettä

  1. Online-sisäänkirjautumista lisätään

  2. Henkilökunta säilyttää turvaetäisyyden

  3. Henkilökunta työskentelee ennalta määrätyissä pysyvissä tiimeissä

  4. Ravintoloiden asiakaspaikkoja vähennetään ja pöydät sijoitellaan kauemmaksi toisistaan

  5. Ravintoloiden aukioloaikoja pidennetään tungoksen välttämiseksi

  6. Viihdeohjelma ja aktiviteetit mukautetaan tilanteeseen sopiviksi

  7. Käsidesiä on asiakkaiden ja henkilökunnan saatavilla

  8. Huoneet siivotaan erityistä huolellisuutta noudattaen

  9. Pöytiintarjoilua lisätään, itsepalvelupisteitä vähennetään

  10. Henkilökunnalle tarjotaan turvallisuuskoulutusta

Löydä kesälomasi

TUI Blue For Families – paras perhehotellimme

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, jonka mielikuvitus muuttaa uima-altaan jännittäväksi valtamereksi. Ja sinulle, joka arvostat perheen yhteistä aikaa. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Seuraavana esittelemme sinulle TUI Blue For Families -hotellit, joista useimmat tunnettiin aiemmin nimellä TUI Family Life.
Noora Noora

TUI Blue For Two – kahdenkeskiseen lomaan

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, joka haluat tutustua paremmin matkakohteeseesi ja -kumppaniisi. Ja sinulle, joka haluat hoivata vanhoja ihmissuhteitasi ja luoda uusia. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Tässä artikkelissa kerromme sinulle tarkemmin TUI Blue For All -hotelleista, joista useimmat tunnettiin aiemmin nimellä TUI Sensimar.
Noora Noora

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Vinkkejä ympäristövastuulliseen lomaan

Kuinka voimme olla ympäristövastuullisempia lomallamme? Tästä saat vinkkejä kuinka matkustaa ympäristön kannalta viisaasti sekä tuomme esille muutamia yksinkertaisia asioita, joihin voit lomasi aikana kiinnittää huomiota.
Oona Oona

Kesä 2021 on täällä!

Ensi kesän parhaat lomaviikot ja huoneet ovat nyt saatavilla – ja suosituimmat paikat varataan ensin.

Nyt TUIn lisäturva lomalennoilla toteutettaviin matkapaketteihin. Maksuttomaan lisäturvaan sisältyy mm. pidennetty avoin osto ja maksuton muutosoikeus. Voit muuttaa lähtöpäivää, lomakohdetta tai hotellia, kun lähtöön on yli 14 päivää. Lue lisää lisäturvasta.

Erikoistarjous - lasten lomat alk. 0 e

Juuri nyt tarjoamme valikoiduissa TUI Blue For Families ja Blue Star -hotelleissa lasten lomia huippuedullisesti alk. 0 e. Tutustu tarjousehtoihin*

 • Lapset alk. 0 e -tarjousehdot

  Kampanjatarjous lapset alk. 0 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus valikoiduissa hotelleissa tietyillä lähdöillä ajalla 15.4.–27.5.2021. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin lähtöihin. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin.

Tarjousehdot ja lisätietoa

 • Yleiset ehdot

  Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.