TUIlta löydät kesän aurinkoiset ja lämpimät lomat suosittuihin Välimeren kohteisiin sekä kaukokohteisiin. Kaukokohteista Malediivit ja Meksiko kuuluvat kesälomavalikoimaamme, jonka lisäksi voit valita rentouttavan lomaviikon tai kaksi lähikohteissa kuten Kreikassa, Turkissa, Espanjassa, Kyproksella, Kroatiassa tai Montenegrossa.

TUIn kautta voit lähteä matkalle suorilla lomalennoilla lähimmältä lentokentältäsi – ja säästät aikaa ja vaivaa.

Kesälomavinkit ja -tarjoukset

Kesän äkkilähdöt - varmista lämmin loma!

Miksi turhaan jännittää Suomen säätä - varaa äkkilähtö ja varmista ihanan lämmin loma! Elokuussa voit lomailla edullisesti vaikka aurinkovarmassa Turkissa, lämpimässä Kroatiassa tai iki-ihanassa Kreikassa.
Jos etsit äkkilähtöä lähipäiville kurkkaa tänne ja toimi nopeasti!

Kesän parhaat hetket - säästä jopa -400 e

Yhdistä ranta- ja kaupunkiloma!

Haaveiletko leppoisasta rantalomasta, auringosta ja lämmöstä? Mutta mielesi tekisi myös nauttia kaupungin sykkeestä, shoppailla ja rentoutua hyvän ruuan äärellä? Tutustu parhaisiin lomakohteisiin, joissa voit yhdistää ranta- ja kaupunkiloman parhaat puolet!

Valitse itse lomasi pituus

Tiesitkö, että TUIn matkoilla voit itse valita lomasi pituuden? Esimerkiksi Espanjan aurinkorannikko sopii oivasti muutaman päivän minilomalle. Portugalissa vierähtää taas helposti kymmenenkin päivää! Tutustu kesän ihaniin lähikohteisiin ja varaa juuri sinulle sopivan pituinen loma!

Paraatipaikat kesälle 2020 ovat varattavissa!

Ensi kesän parhaat lomaviikot varataan nyt! Varmista kesän 2020 lämmin lomaviikko nyt edulliseen hintaan. Tarjolla suosittuja Välimeren hotelleja aikaisille varaajille jopa -15 %!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.