TUIlta löydät kesän aurinkoiset ja lämpimät lomat suosittuihin Välimeren kohteisiin. Vietä rentouttava lomaviikko tai kaksi esimerkiksi Kreikassa, Turkissa, Kyproksella, Albaniassa, Bulgariassa tai Kroatiassa.

Haluamme, että voit unelmoida lomasta niin kuin ennenkin. Saat lisää joustoa varauksellesi TUIn maksuttomalla lisäturvalla, joka sisältää peruutus- ja muutosturvan ja pidennetyn avoimen oston. Etu koskee lomalennoilla toteutettavia matkapaketteja.

Erikoistarjous kesän lomiin

Ensi kesän loma kannattaa varata nyt. Valitse laajasta valikoimasta suosikkisi ja saat 100 euron lisäalennuksen jo edullisten hintojen päälle, kun käytät kampanjatunnusta TUI21. Uudet elämykset odottavat jo nurkan takana – ihanaa kun on jotain mitä odottaa! Varaa viimeistään 1.10. Katso kampanjaehdot »

Varaa ja suunnittele lomaasi turvallisin mielin. TUIn maksuttomaan lisäturvaan sisältyy mm. pidennetty avoin osto ja maksuton muutosoikeus.

  • Kampanjatunnus TUI21 -tarjousehdot

    Käyttämällä kampanjatunnusta TUI21 saat 100 euron lisäalennuksen/varaus ensi kesän lomista. Etu koskee lomalennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 20.4.2021–30.9.2021. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 17.9.–1.10.2020. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Huippuedullisia perhelomia

Nauti lomasta kesän parhaissa kohteissa jo huhti-toukokuussa, kun aurinko lämmittää lempeästi ja allasalueet sekä rannat ovat ihanan rauhallisia. Tartu tilaisuuteen heti - paikkoja on rajoitetusti. Voit yhdistää tarjoukseen nyt myös 100 euron lisäalennuksen käyttämällä kampanjatunnusta TUI21. Katso kampanjaehdot »

Varaa ja suunnittele lomaasi turvallisin mielin. TUIn maksuton lisäturva sisältää peruutus- ja muutosturvan ja pidennetyn avoimen oston.

  • Lapset alk. 0 e -tarjousehdot

    Kampanjatarjous lapset alk. 0 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus valikoiduissa hotelleissa tietyillä lähdöillä ajalla 15.4.–27.5.2021. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin lähtöihin. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin.

Kesäloma uudelle tasolle

Varaa kesälomallesi upea swim up -huone tai herkullinen All Inclusive - tai vaikka molemmat! Voit yhdistää tarjoukseen nyt myös 100 euron lisäalennuksen käyttämällä kampanjatunnusta TUI21. Katso kampanjaehdot »

Varaa ja suunnittele lomaasi turvallisin mielin. TUIn maksuton lisäturva sisältää peruutus- ja muutosturvan ja pidennetyn avoimen oston.

Hotellivinkit kesälle 2021

Tutustu ensi kesän hotellisuosikkeihin Kreikassa, Kyproksella ja Turkissa.

Löydä kesälomasi

TUI Blue For Families – paras perhehotellimme

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, jonka mielikuvitus muuttaa uima-altaan jännittäväksi valtamereksi. Ja sinulle, joka arvostat perheen yhteistä aikaa. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Seuraavana esittelemme sinulle TUI Blue For Families -hotellit, joista useimmat tunnettiin aiemmin nimellä TUI Family Life.
Noora Noora

TUI Blue For Two – kahdenkeskiseen lomaan

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, joka haluat tutustua paremmin matkakohteeseesi ja -kumppaniisi. Ja sinulle, joka haluat hoivata vanhoja ihmissuhteitasi ja luoda uusia. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Tässä artikkelissa kerromme sinulle tarkemmin TUI Blue For All -hotelleista, joista useimmat tunnettiin aiemmin nimellä TUI Sensimar.
Noora Noora

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Vinkkejä ympäristövastuulliseen lomaan

Kuinka voimme olla ympäristövastuullisempia lomallamme? Tästä saat vinkkejä kuinka matkustaa ympäristön kannalta viisaasti sekä tuomme esille muutamia yksinkertaisia asioita, joihin voit lomasi aikana kiinnittää huomiota.
Oona Oona

Varaa hotelli Euroopasta

Valitse hotelli lomallesi suurkaupunkiin tai pienempään kaupunkiin Euroopassa. Varaa hotelli Prahaan, Pariisiin tai Helsinkiin - ja moniin muihin idyllisiin paikkoihin.

Tarjousehdot ja lisätietoa

  • Yleiset ehdot

    Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.