Matkat
Fuerteventura

Hinta alkaen

...

Hotelleja

24

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Inglesistä
  • Pizzan. 10 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkiluku46 560 000

Matkat Fuerteventura

Fuerteventura ei ole vain saari, jolla on Kanariansaarten pisimmät rannat. Saari soveltuu myös erinomaisesti pyöräilyyn, juoksemiseen, surffaamiseen tai vaikka zumbaamiseen. Monet hotelleistamme ovat todellisia lomamaailmoja, joissa otat joko täysin rennosti tai kuntoilet – tai yhdistät molemmat. Valikoimassamme on hotelleja perheille sekä enemmän aikuiseen makuun sopivia. Tietysti rannan äärellä. Useimmissa voit varata All Inclusiven lisäpalveluna.
Merta ja hiekkadyynejä Minne sitten suuntaatkin Fuerteventuralla, on kaikkialla valkeita hiekkarantoja, jotka ulottuvat silmän kantamattomiin. Maisema on avaraa ja osin luonnonvaraista, paikoin aavikkomaista kumpuilevine hiekkadyyneineen. Tällä lähes aurinkovarmalla saarella puhaltaa usein raikas tuuli. Ja vaikka saari on toiseksi suurin Kanariansaarista, on matkailijoita vain nimeksi.

Kuntoiluloma ja allaselämää Aktiivisille lomailijoille on tarjolla purjelautailua, leijalautailua, snorklaamista ja SUP-lautailua. Jos haluat pysytellä maan kamaralla, on tarjolla maastopyöräilyä, golfia ja rantalentopalloa. Ihanat lomapäivät relaxaltaalla, kala- ja äyriäispäivälliset sekä aurinkovarjon alla loikoilu lomapokkariin syventyneenä mahtuvat lisäksi kaikki lomaasi Fuerteventuralla.

Hotellivaihtoehtoja jokaiseen makuun
Konseptihotelleissamme, Robinsonissa ja TUI Magic Lifessa on lähes rajaton valikoima kuntoiluvaihtoehtoja. Valittavanasi on myös useita RIU-hotelleja, jotka sijaitsevat lomakohteen parhailla paikoilla ja tarjoavat erinomaista ruokaa ja palvelua. Fuerteventuralta löytyy lisäksi kaksi upeaa aikuisille suunniteltua TUI Sensimar -hotellia.

Fuerteventuran ympärivuotiset lomakohteet
Klikkaa linkkiä ja lue enemmän lomakohteista, niiden rannoista ja parhaista hotelleista.

  • Jandia – 30 km pitkä ranta ja useita lomahotelleja, ylellistä rentoutumista ja kuntoiluvaihtoehtoja

Talven tarjonta
Talvikaudella lomavalikoimamme on laajempi, ja voit matkustaa kauttamme lisäksi seuraaviin lomakohteisiin:

  • Costa Caleta – upea ranta tuulensuojaisessa poukamassa lähellä kahta golfkenttää
  • Corralejo – espanjalaista pikkukaupungin tunnelmaa ja surffirantoja

Loma- ja reittilentoja
Talvella Fuerteventura on vilkkaimmillaan, ja voit lentää kohteeseen myös suorin lomalennoin. Reittilentovaihtoehtoja tarjoamme lomakohteeseen ympäri vuoden. Kesäkaudella saarella ei ole suomalaisia tai pohjoismaalaisia oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUIn online-keskukseen tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Hotellit Fuerteventura