Matkat
Fuerteventura

Hinta alkaen

...

Hotelleja

18

Hintataso

Hintaesimerkit Jandiasta
  • Päivällinenn. 20 e
  • Vesi (1 l)0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero– 2 t
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 104 000

Matkat Fuerteventura

Riu Palace Tres Islas sijaitsee 10 km hiekkarannalla, joka on osa Las Dunas -luonnonsuojelualuetta.

Fuerteventura ei ole vain saari, jolla on Kanariansaarten pisimmät rannat. Saari soveltuu myös erinomaisesti pyöräilyyn, juoksemiseen, surffaamiseen tai vaikka zumbaamiseen. Monet hotelleistamme ovat todellisia lomamaailmoja, joissa otat joko täysin rennosti tai kuntoilet – tai yhdistät molemmat. Valikoimassamme on hotelleja perheille sekä enemmän aikuiseen makuun sopivia. Tietysti rannan äärellä. Useimmissa voit varata All Inclusiven lisäpalveluna.

Merta ja hiekkadyynejä

Minne sitten suuntaatkin Fuerteventuralla, on kaikkialla valkeita hiekkarantoja, jotka ulottuvat silmän kantamattomiin. Maisema on avaraa ja osin luonnonvaraista, paikoin aavikkomaista kumpuilevine hiekkadyyneineen. Tällä lähes aurinkovarmalla saarella puhaltaa usein raikas tuuli. Ja vaikka saari on toiseksi suurin Kanariansaarista, on matkailijoita vain nimeksi.

Kuntoiluloma ja allaselämää

Aktiivisille lomailijoille on tarjolla purjelautailua, leijalautailua, snorklaamista ja SUP-lautailua. Jos haluat pysytellä maan kamaralla, on tarjolla maastopyöräilyä, golfia ja rantalentopalloa. Ihanat lomapäivät relaxaltaalla, kala- ja äyriäispäivälliset sekä aurinkovarjon alla loikoilu lomapokkariin syventyneenä mahtuvat lisäksi kaikki lomaasi Fuerteventuralla.

Hotellivaihtoehtoja jokaiseen makuun

TUI Blue For Two -hotellimme sopivat erityisesti aikuisille nautiskelijoille. Konseptihotelleissamme, Robinsonissa ja TUI Magic Lifessa on puolestaan lähes rajaton valikoima kuntoiluvaihtoehtoja. Valittavanasi on myös useita RIU-hotelleja, jotka sijaitsevat lomakohteen parhailla paikoilla ja tarjoavat erinomaista ruokaa ja palvelua.

Fuerteventuran ympärivuotiset lomakohteet

Klikkaa linkkiä ja lue enemmän lomakohteista, niiden rannoista ja parhaista hotelleista.

  • Jandia – 30 km pitkä ranta ja useita lomahotelleja, ylellistä rentoutumista ja kuntoiluvaihtoehtoja

Lisäksi talvikaudella

Talvikaudella lomavalikoimamme on laajempi, ja voit matkustaa kauttamme lisäksi seuraaviin lomakohteisiin:

  • Costa Caleta – upea ranta tuulensuojaisessa poukamassa lähellä kahta golfkenttää
  • Corralejo – espanjalaista pikkukaupungin tunnelmaa ja surffirantoja

Lomalentoja ja reittilentoja

Talvella Fuerteventura on vilkkaimmillaan, ja voit lentää kohteeseen myös suorin lomalennoin. Reittilentovaihtoehtoja tarjoamme lomakohteeseen ympäri vuoden. Kesäkaudella saarella ei ole suomalaisia tai pohjoismaalaisia oppaita, mutta voit olla yhteydessä TUI Service Centeriimme tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Fuerteventura