Matkat
Corralejo

Hinta alkaen

...

Hotelleja

9

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Inglesistä
  • Pizzan. 10 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkiluku46 560 000

Matkat Corralejo

Corralejon rantalomakohteessa tunnelma on hieman kuin espanjalaisessa pikkukaupungissa kapeine kujineen ja mataline kalkittuine taloineen. Viiden kilometrin päässä sijaitsee yksi saaren hienoimmista rannoista, suojeltu Las Dunas. Valikoimastamme löytyy useita hotelleja läheltä rantaa – altaineen, kuntoilumahdollisuuksineen ja maukkaine aterioineen.

Corralejo Fuerteventuran pohjoisrannikolla on pieni lomakaupunki, josta löytyy pikkukatuja, tapasbaareja, kauppoja sekä kävelyreittejä satamasta. Kalastajat tulevat tänne saaliineen, ja tuoretta, grillattua kalaa löytyykin useimpien ravintoloiden listalta.

Karibialaisia rantoja
Corralejosta viisi kilometriä eteläänpäin löytyvät Las Dunasin pehmeät, vaaleahiekkaiset hiekkadyynit, jotka jatkuvat silmänkantamattomiin. Ranta-alue on luonnonpuistoa, ja kilometrien mittaisella rannikolla on runsaasti tilaa kaikille. Tänne kokoontuvat niin auringonpalvojat ja lapsiperheet kuin leijalautailemaan tai purjelautailemaan saapuneet surffaajatkin. Rannalla on lukuisia rantakahviloita, kioskeja ja surffikouluja, mutta kun jatkat pidemmälle, on ranta lähes autio.

Ravintolaelämää satamassa
Satamassa ja rantaa ympäröivillä kaduilla on ravintoloita, kahviloita ja musiikkibaareja. Lisäksi löytyy klubeja koko yön juhlijoille. Surffikulttuurin ansiosta tunnelma on täällä pikemminkin rento kuin ylellinen.

Vuokraa auto, polkupyörä tai surffilauta
Jos haluat nähdä enemmän saarta suosittelemme autonvuokrausta, jolloin voit tutustua saareen omassa rauhassa. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta Fuerteventuralla ». Paikan päältä voit vuokrata polkupyörän tai surffilaudan ja opiskella purje- tai leijalautailun alkeita.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Naapurisaari Lanzarote (noin tunnin lauttamatka)
  • Vuokraa auto ja aja idylliseen Pajaran valkeaan kylään
  • Kokeile sukeltamista tai SUP-lautailua

Fuerteventura
Fuerteventura on rantojen saari, sillä vaaleat, hienohiekkaiset rannat levittäytyvät lähes koko saaren ympäri. Maisema eroaa muista Kanariansaarista, sillä täällä on autiompaa ja avoimempaa, eikä metsää juuri ole. Vaikka Fuerteventura on toiseksi suurin Kanariansaarista, on matkailu täällä pienimuotoisempaa kuin naapurisaarilla. Fuerteventuran ilmasto on kuiva ja suhteellisen aurinkovarma, ja lisäksi täällä tuulee usein.

Matkavaihtoehtoja Corralejo

Hotellit Corralejo

9 hotellit

Näytä kaikki hotellit (9)