TUI-SOVELLUS – TÄYDELLINEN LOMAOPAS

Unelmoi, varaa matka, tarkista lentoajat, kysy oppailta ja varaa retkiä. Lataa TUI-sovellus App Storesta tai Google Playsta.

BAMSE CLUB -SOVELLUS

Tapaa Bamse, aivan kuin olisit lomalla TUIn lomakohteessa! Lataa Bamse Club -sovellus App Storesta tai Google Playsta.

TUI-sovellus

TUI-sovelluksesta löydät kaiken tärkeän tiedon ennen lomaasi sekä lomasi aikana. Sovelluksesta löydät retket, lomakohteesi säätiedot ja lentotiedot sekä paljon muuta. Lomasi lähestyessä, lähtölaskenta kertoo kuinka monta päivää, tuntia ja minuuttia lähtöön on aikaa.

Täydellinen lomaopas

  • Lähtölaskenta kertoo kuinka paljon lomaasi on aikaa
  • Kysy oppailtamme – saat vastauksen nopeasti
  • Tarkastele säätilaa lomakohteessasi
  • Varaa retkiä

Hyvä tietää TUI-sovelluksesta

Tiedot lomastasi (kun olet sisäänkirjautuneena) ovat käytössä myös offline-tilassa, joten sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista tiedonsiirtomaksuista kun haluat tarkistaa varauksesi tietoja. Luonnollisesti tarvitset internet-yhteyden kun haluat tarkastella paikallista säätä lomakohteessasi, varata retkiä tai etsiä ja varata seuraavaa lomamatkaasi.
Kirjautuaksesi sovellukseen tarvitset:

  • Varausnumerosi
  • Sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi jota käytit varausta tehdessäsi

Kirjautuminen sovellukseen ei ole toistaiseksi mahdollista, mikäli olet varannut esim. määrittelemättömän majoituksen, risteilyn tai erikoismatkan. Sovellus toimii sujuvimmin, kun kieliasetuksena on suomi.

Bamse Club -sovellus

Tapaa Bamse aivan kuin olisit lomalla TUIn lomakohteetta. Lataa Bamse Club -sovellus App Storesta tai Google Playsta, ja voit pelata, laulaa, tanssia ja oppia uusia asioita Bamsen kanssa, vuoden jokaisena päivänä!

BAMSEN LOMAMAAILMA

Jokaisella Bamsen saarella on paljon hauskaa tekemistä – kiperistä peleistä elokuvateatteriin, jossa voit nähdä kaikki Bamse-videot.

HIEKKALINNA

Rakenna hiekkalinna valmiita hiekkalinnan osia apuna käyttäen.

BAMSEN PIILOTETUT TAVARAT

Bamsen ilkikurinen ystävä on piilottanut Bamsen tavaroita ympäri allasaluetta. Löydätkö sinä ne?

MAKUELÄMYKSIÄ BAMSEN KANSSA

Tiedätkö mikä on Bamsen herkkuruokaa? Entä mistä Bamse ei pidä?

Kerro meille, mitä pidät sovelluksistamme!

Mistä pidät erityisesti? Entä missä olisi parannettavaa? Ehkä löydät jotain, mikä ei toimi mielestäsi lainkaan. Voit mielellään lähettää meille palautetta osoitteeseen appfeedback@tui.se. Kirjoita viestin aihekenttään, mitä sovellusta palautteesi koskee.