TUI-TUI-sovellus on täydellinen lomaopas

TUI-SOVELLUS – TÄYDELLINEN LOMAOPAS

Unelmoi, varaa matka, tarkista lentoajat, kysy oppailta ja varaa retkiä. Lataa TUI-sovellus App Storesta tai Google Playsta.

Lapsi tutustumassa Bamse Club -sovellukseen tablet-tietokoneeltaan

BAMSE CLUB -SOVELLUS

Tapaa Bamse, aivan kuin olisit lomalla TUIn lomakohteessa! Lataa ilmainen Bamse Club -sovellus App Storesta tai Google Playsta.

TUI-sovellus

TUI-sovelluksesta löydät kaiken tärkeän tiedon ennen lomaasi sekä lomasi aikana. Sovelluksesta löydät retket, lomakohteesi säätiedot ja lentotiedot sekä paljon muuta. Voit valmistautua lomaasi kätevien muistilistojen avulla. Lomasi lähestyessä, lähtölaskenta kertoo kuinka monta päivää, tuntia ja minuuttia lähtöön on aikaa.

Nainen katsomass älypuhelintaan

Täydellinen lomaopas

  • Luo käteviä pakkaus- ja tehtävälistoja, jotka auttavat valmistautumaan lomaan
  • Lähtölaskenta kertoo kuinka paljon lomaasi on aikaa
  • Kysy oppailtamme – saat vastauksen nopeasti
  • Tarkastele säätilaa lomakohteessasi
  • Varaa retkiä

Hyvä tietää TUI-sovelluksesta

Tiedot lomastasi (kun olet sisäänkirjautuneena) ovat käytössä myös offline-tilassa, joten sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista tiedonsiirtomaksuista kun haluat tarkistaa varauksesi tietoja. Luonnollisesti tarvitset internet-yhteyden kun haluat tarkastella paikallista säätä lomakohteessasi, varata retkiä tai etsiä ja varata seuraavaa lomamatkaasi.

Kirjautuaksesi sovellukseen tarvitset:

  • Varausnumerosi. Jos olet varannut loman kesälle 2020 tai siitä eteenpäin, alkaa varausnumerosi joko numerolla 9 ja koostuu 7 merkistä tai numerolla 1 ja koostuu 8 merkistä.
  • Sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi jota käytit varausta tehdessäsi

Kirjautuminen sovellukseen ei ole toistaiseksi mahdollista, mikäli olet varannut esim. määrittelemättömän majoituksen, risteilyn tai erikoismatkan. Sovellus toimii sujuvimmin, kun kieliasetuksena on suomi.

Ilmainen Bamse Club -sovellus

Tapaa Bamse aivan kuin olisit lomalla TUIn lomakohteessa. Lataa Bamse Club -sovellus App Storesta tai Google Playsta, ja voit pelata, laulaa, tanssia ja oppia uusia asioita Bamsen kanssa, vuoden jokaisena päivänä!

Piirretty karttakuva Bamsen lomasaarista

BAMSEN LOMAMAAILMA

Jokaisella Bamsen saarella on paljon hauskaa tekemistä – kiperistä peleistä elokuvateatteriin, jossa voit nähdä kaikki Bamse-videot.

Piirroskuva hiekkalinnasta

HIEKKALINNA

Rakenna hiekkalinna valmiita hiekkalinnan osia apuna käyttäen.

Piirroskuva uima-altaalta, jonne Bamsen tavaroita on piilotettu

BAMSEN PIILOTETUT TAVARAT

Bamsen ilkikurinen ystävä on piilottanut Bamsen tavaroita ympäri allasaluetta. Löydätkö sinä ne?

Piirroskuva Bamsesta Taverna-ravintolassa

MAKUELÄMYKSIÄ BAMSEN KANSSA

Tiedätkö mikä on Bamsen herkkuruokaa? Entä mistä Bamse ei pidä?

Kerro meille, mitä pidät sovelluksistamme!

Mistä pidät erityisesti? Entä missä olisi parannettavaa? Ehkä löydät jotain, mikä ei toimi mielestäsi lainkaan. Voit mielellään lähettää meille palautetta osoitteeseen appfeedback@tui.se. Kirjoita viestin aihekenttään, mitä sovellusta palautteesi koskee.