Syysloma on hyvä aika lähteä matkalle ja ladata akkuja talvea varten. Kun Suomessa pimeys painaa päälle ja taivas on paksun pilviverhon peitossa, Välimerellä ja Kanariansaarilla kesä jatkuu vielä pitkälle. Syksyllä merivesikin on mukavasti uimalämpöistä ja esimerkiksi Rodoksella keskilämpötila lokakuussa on 24 astetta.

Lähdetpä syyslomalle lasten kanssa tai ystäväporukalla, löydät valikoimastamme monipuolisia kohteita ja lähtöjä.

Vielä ehdit! Valitse alta sinulle sopiva loma ja klikkaa itsesi lämpimään!

Rantalomat perheilleKaupunkilomatSyyslomalähdöt maakunnistaSyyslöydöt aikuisille

Syyslomalla kaupunkilomalle

Syysloma on hyvää aikaa vierailla Euroopan kaupunkikohteissa, joissa on syksyisin usein väljempää kuin kesällä. Siten nähtävyyksiin ja muihin vierailukohteisiin on mukava tutustua ilman pitkiä jonotusaikoja ja sää on miellyttävämpi pitkillekin kävelykierroksille. Tutustu myös TUIn viikonloppulomiin.

Suosituimmat syyslomakohteet

Vielä ehdit napata itsellesi ja läheisillesi ihanan lämpimän matkan syyslomalle! Tutustu aurinkoisiin syyslomakohteisiin ja toimi nopeasti, sillä suosituimmille lähdöille paikkoja on jäljellä rajoitetusti.

Kohteiden alla näet lokakuun keskilämpötilat ja montako aurinkoista päivää kohteessa keskimäärin on. Lue lisää lokakuun lämpötilaoppaasta.

Pariskunnille ja ystäville

Etsitkö ihanaa lomamatkaa syksyäsi piristämään. Tutustu syksyn lomiin ja poimi omasi. Tarjolla on upeita elämyksiä mm. Välimeren suosikkikohteissa!