Kyproksen hotellisuosikit

7.5.2019
Noora
Kypros tarjoaa monenlaisia majoitusvaihtoehtoja moderneista perhehotelleista, ylellisiin spahotelleihin ja eksklusiivisiin aikuishotelleihin. Suositulta lomasaarelta löytyy jopa upeita huviloita omalla uima-altaalla.

Valinnanvaraa on siis valtavasti ja siksi onkin mukava saada hieman apuja hotellivalintaan. Valintaasi helpottamaan olemme listanneet Kyproksen viisi suosikkihotellia. Nämä hotellit ovat ansainneet asiakkailtamme korkeimmat arvosanat!

1. Asimina Suites

Asimina Suites -hotelli on suunnattu aikuisille. Muutamana iltana viikossa voit viettää iltaa mukavasti elävästä musiikista nauttien. Viereisellä rannalla on katoksella varustettuja aurinkopetejä ja rantakatu, joka johdattaa sinut Pafoksen satamaan.

Asimina Suites -hotellilla on suuri allasalue ja neljä ravintolaa, joista voit valita.
Asimina Suites -hotellilla on suuri allasalue ja neljä ravintolaa, joista voit valita.

2. TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills

TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills sopii koko perheelle. Hotelli sijaitsee 18-reikäisen golfkentän vieressä ja pelien välissä voit nauttia maittavasta ruuasta hotellin Jasmine-ravintolassa, joka on tunnustettu World Luxury Award -palkinnolla. Myös hotellin spa-osasto ja infinity-allas ovat vierailun arvoisia. Kaikkein nuorimmille vieraille hotellilta löytyy esimerkiksi katettu lastenallas.

Tyylikäs TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills -hotelli sopii täydellisesti hyvästä ruuasta ja golfin peluusta nauttijoille.
Tyylikäs TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills -hotelli sopii täydellisesti hyvästä ruuasta ja golfin peluusta nauttijoille.

3. Nausicaa Villas

Nausicaa Villas on ylellinen ja mukava vaihtoehto. Täällä voit majoittua kahden tai kolmen makuuhuoneen huvilassa lähellä Fig Tree Bayn ravintoloita, baareja ja kauppoja. Voit halutessasi varata All Inclusiven, jolloin ruokailet sisarhotelli TUI Family Life Nausica Beachissa. Sisarhotelli tarjoaa myös viihdettä ja aktiviteetteja lapsille.

Lomalle Nausicaa Villas -huvilassa lisäripauksen ihanuutta tuovat oma pieni puutarha ja uima-allas.
Lomalle Nausicaa Villas -huvilassa lisäripauksen ihanuutta tuovat oma pieni puutarha ja uima-allas.

4. Blue Star Atlantica Mare Village

Blue Star Atlantica Mare Villagessa on kaksi allasaluetta ja lapsiystävällinen ranta, jonka aurinkotuoleja hotellivieraat voivat käyttää ilmaiseksi. Jos haluat todellista luksuslomaa valitse majoitus hotellin Privilege-osasta, joka on lähimpänä merta ja rantaa.

Privilege-osan huoneilla on suora yhteys uima-altaaseen ja kaksi mukavaa aurinkotuolia omalla terassilla.
Privilege-osan huoneilla on suora yhteys uima-altaaseen ja kaksi mukavaa aurinkotuolia omalla terassilla.

5. TUI Family Life Nausicaa Beach

TUI Family Life Nausicaa Beach sijaitsee niemellä, jota Välimeri ympäröi kolmelta sivulta. Hotellin allasalueelta on upea näkymä merelle. Täällä majoitut modernissa huoneistossa, ja välillä voit käydä virkistäytymässä hotellin uudessa spassa. Kuten kaikissa TUI Family Life -hotelleissa, myös TUI Family Life Nausicaa Beachissa on kaksi buffetravintolaa, Thea’s Coffee Shop & Juice Bar, lastenkerhot ja viihdeohjelmaa.

TUI Family Life Nausicaa Beach

Toivottavasti löysit näiden suosikkien joukosta myös sinun Kyproksen-lomallesi sopivan hotellin! Täältä pääset tutustumaan kaikkiin Kyproksen hotelleihin.

Muita samankaltaisia

Lanzarote lasten kanssa

Kanariansaarten Lanzarotella on ihania rantoja, lapsiystävällisiä hotelleja ja ihania aktiviteetteja koko perheelle. Tässä hyviä vinkkejä sinulle, joka olet matkustamassa saarelle lasten kanssa.
Johanna Johanna 23.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019

6 Instagram-ystävällistä hotellia kesälomalle

Liikaa ihmisiä kuvassa, varjoisat uima-altaat, puut peittävät merinäköalan... Ei näin. Nyt listaamme perhehotellit, joista saat täydelliset instakuvat. Jatka lukemista ja nappaa kesän hienoimmat kuvat.
SallaS SallaS 8.5.2019