Kyproksen hotellisuosikit

Kypros tarjoaa monenlaisia majoitusvaihtoehtoja moderneista perhehotelleista, ylellisiin spahotelleihin ja eksklusiivisiin aikuishotelleihin. Suositulta lomasaarelta löytyy jopa upeita huviloita omalla uima-altaalla.

Valinnanvaraa on siis valtavasti ja siksi onkin mukava saada hieman apuja hotellivalintaan. Valintaasi helpottamaan olemme listanneet Kyproksen viisi suosikkihotellia. Nämä hotellit ovat ansainneet asiakkailtamme korkeimmat arvosanat!

1. Asimina Suites

Asimina Suites -hotelli on suunnattu aikuisille. Muutamana iltana viikossa voit viettää iltaa mukavasti elävästä musiikista nauttien. Viereisellä rannalla on katoksella varustettuja aurinkopetejä ja rantakatu, joka johdattaa sinut Pafoksen satamaan.

Asimina Suites -hotellilla on suuri allasalue ja neljä ravintolaa, joista voit valita.
Asimina Suites -hotellilla on suuri allasalue ja neljä ravintolaa, joista voit valita.

2. TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills

TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills sopii koko perheelle. Hotelli sijaitsee 18-reikäisen golfkentän vieressä ja pelien välissä voit nauttia maittavasta ruuasta hotellin Jasmine-ravintolassa, joka on tunnustettu World Luxury Award -palkinnolla. Myös hotellin spa-osasto ja infinity-allas ovat vierailun arvoisia. Kaikkein nuorimmille vieraille hotellilta löytyy esimerkiksi katettu lastenallas.

Tyylikäs TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills -hotelli sopii täydellisesti hyvästä ruuasta ja golfin peluusta nauttijoille.
Tyylikäs TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills -hotelli sopii täydellisesti hyvästä ruuasta ja golfin peluusta nauttijoille.

3. Nausicaa Villas

Nausicaa Villas on ylellinen ja mukava vaihtoehto. Täällä voit majoittua kahden tai kolmen makuuhuoneen huvilassa lähellä Fig Tree Bayn ravintoloita, baareja ja kauppoja. Voit halutessasi varata All Inclusiven, jolloin ruokailet sisarhotelli TUI Blue Nausicaa Beachissa

Lomalle Nausicaa Villas -huvilassa lisäripauksen ihanuutta tuovat oma pieni puutarha ja uima-allas.
Lomalle Nausicaa Villas -huvilassa lisäripauksen ihanuutta tuovat oma pieni puutarha ja uima-allas.

4. Blue Star Atlantica Mare Village

Blue Star Atlantica Mare Villagessa on kaksi allasaluetta ja lapsiystävällinen ranta, jonka aurinkotuoleja hotellivieraat voivat käyttää ilmaiseksi. Jos haluat todellista luksuslomaa valitse majoitus hotellin Privilege-osasta, joka on lähimpänä merta ja rantaa.

Privilege-osan huoneilla on suora yhteys uima-altaaseen ja kaksi mukavaa aurinkotuolia omalla terassilla.
Privilege-osan huoneilla on suora yhteys uima-altaaseen ja kaksi mukavaa aurinkotuolia omalla terassilla.

5. TUI Blue Nausicaa Beach

TUI Blue Nausicaa Beach sijaitsee niemellä, jota Välimeri ympäröi kolmelta sivulta. Hotellin allasalueelta on upea näkymä merelle. Täällä majoitut modernissa huoneistossa, ja välillä voit käydä virkistäytymässä hotellin uudessa spassa. Kuten kaikissa TUI Blue For Families -hotelleissa, myös TUI Blue Nausicaa Beachissa on kaksi buffetravintolaa, Thea’s Coffee Shop & Juice Bar, lastenkerhot ja viihdeohjelmaa.

TUI Family Life Nausicaa Beach

Toivottavasti löysit näiden suosikkien joukosta myös sinun Kyproksen-lomallesi sopivan hotellin! Täältä pääset tutustumaan kaikkiin Kyproksen hotelleihin.

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna