ryhmämatkat-TUI

Ryhmämatkat

Pyydä tarjous!

Suunnitteletko ryhmämatkaa?

Olipa suunnitelmissasi merkkipäivät, kokousmatka taikka leirikoulu TUIn ryhmämyynti räätälöi matkanne. Saat meiltä tarvittaessa myös avaimet käteen -palvelun, jossa järjestämme kaiken valmiiksi matkakohteessa.

TUI Family Life -hotelleissa on erinomaiset kokousmahdollisuudet, jotka saat käyttöösi edulliseen päivähintaan. Saat täydellisesti varustellun kokoustilan, lounaan, kokouskahvit ja hedelmiä välipalaksi. Palveluksessanne on myös kokousemäntä tai -isäntä.

Pyydä tarjous lomakkeella tai sähköpostitse ryhmat@tui.fi.
Ryhmämyynti avoinna ma–pe klo 9.00–16.00.

Nämä ryhmämatkaehdot ovat voimassa, mikäli osallistujamäärä on vähintään 20 normaalihinnan maksavaa lähtijää.

Varausmaksu on 200 eur/henkilö ja kaukokohteissa 250 eur/henkilö. Varausmaksu erääntyy maksettavaksi 14 päivää matkavarauksen vahvistamisesta, mikäli kyseessä on yhteislasku, muussa tapauksessa viisi (5) päivää varauksesta. Loppulasku erääntyy 45 vrk ennen lähtöpäivää. Yliaikakorko korkolain mukaan.

Ryhmän osallistujien nimilista syntymäaikoineen, huonejakoineen ja yhteystietoineen (yksi matkapuhelinnumero per huone riittää) on toimitettava viimeistään kaksi (2) viikkoa matkan vahvistuksen jälkeen TUIn ryhmämyyntiin. Ryhmän matka voidaan laskuttaa ryhmälaskulla (kuluton) tai huonekohtaisilla laskuilla 10 euron lisämaksusta per lasku.

Yksittäisten varausten peruutuskulut tilauslennolla:
(a) viimeistään 45 vrk ennen matkan alkamista, toimistokulut 80 e/hlö;
(b) myöhemmin kuin 45 mutta viimeistään 21 vrk ennen matkan alkamista varausmaksu;
(c) myöhemmin kuin 21 mutta viimeistään 7 vrk ennen matkan alkamista 50 % matkan hinnasta;
(d) myöhemmin kuin 7 mutta viimeistään 3 vrk ennen matkan alkamista 75 % matkan hinnasta
(e) myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista 95 % matkan hinnasta.

TUIn kiintiöiden ulkopuolelta erikoistilatut huoneet ja lennot ovat heti sitovia ja niiden peruutuksesta peritään hotellin ja lentoyhtiön veloittamat peruutuskulut peruutusajankohdasta ja sen syystä riippumatta.

TUIlla on oikeus periä yksilöllisesti räätälöidyn ryhmämatkan peruutuksesta mahdollisesti aiheutuvat todelliset, esim. hotellin, lentoyhtiön ja retkijärjestäjän veloittamat kulut, jos matkaa ei voida saada myydyksi toiselle matkan yksilöllisyyden, erityisluonteen tai muun merkitykseltään vastaavan syyn takia (ks. Yleiset matkapakettiehdot kohta 1.3).

Nimenmuutos: Tilauslennolla nimenmuutoksen voi tehdä siihen asti kun matkan alkuun on seitsemän (7) päivää, mikäli viisumi- tai muut viranomaismääräykset eivät ole esteenä. Muutoksesta veloitetaan palvelumaksu, jonka suuruus on ilmoitettu palveluhinnastossa osoitteessa www.tui.fi. Reittilennolla nimenkorjauksesta ja -muutoksesta veloitetaan muutosajankohdasta riippumatta lentoyhtiön matkanjärjestäjältä veloittamat todelliset kulut.

Lisämaksu ryhmämatkan erikoisjärjestelyistä 25 e/ryhmä. Lisämaksua ei palauteta, jos ryhmä peruuttaa matkansa.

Muutoin ryhmämatkoihin sovelletaan Yleisiä matkapakettiehtoja ja TUIn lisä- ja erityisehtoja. TUI varaa oikeuden täsmentää ryhmälle esittämässään tarjouksessa tapauskohtaisesti ja erityisesti ryhmälle tilattujen lisäpalveluiden osalta ryhmämatkan muutos- ja peruutusehtoja.

TUI
Ryhmäosasto
PL 10, 00101 Helsinki
Sähköposti: ryhmat@tui.fi

RYHMÄMATKAEHDOT pdf-tiedostona »