Suunnitteletko ryhmämatkaa?

Olipa suunnitelmissasi merkkipäivät, kokousmatka taikka leirikoulu TUIn ryhmämyynti räätälöi matkanne. Saat meiltä tarvittaessa myös avaimet käteen -palvelun, jossa järjestämme kaiken valmiiksi matkakohteessa.

TUI Family Life -hotelleissa erinomaiset kokousmahdollisuudet, jotka saat käyttöösi edulliseen päivähintaan. Saat täydellisesti varustellun kokoustilan, lounaan, kokouskahvit ja hedelmiä välipalaksi. Palveluksessanne on myös kokousemäntä tai -isäntä.

Pyydä tarjous lomakkeella, sähköpostitse ryhmat@tui.fi tai soita 0303 60 680.
Ryhmämyynti avoinna ma–pe klo 9.00–16.00.

Nämä ryhmämatkaehdot ovat voimassa, mikäli osallistujamäärä on vähintään 20 normaalihinnan maksavaa lähtijää.

Varausmaksu on 200 eur/henkilö ja kaukokohteissa 250 eur/henkilö. Varausmaksu erääntyy maksettavaksi 14 päivää matkavarauksen vahvistamisesta, mikäli kyseessä on yhteislasku, muussa tapauksessa 3 päivää varauksesta. Loppulasku erääntyy 35 vrk ennen lähtöpäivää. Yliaikakorko korkolain mukaan.

Jos olette tilanneet ryhmälaskun, nimilista on oltava viimeistään 2 kk ennen lähtöä toimitettuna TUIn ryhmämyyntiin. Jos ryhmä haluaa huonekohtaiset laskut, nimilista on toimitettava 2 viikkoa matkan vahvistuksen jälkeen. Ryhmälasku kuluton, huonekohtainen laskutus 10 eur/lasku.

Aikaa lähtöön / Peruutuskulut tilauslennolla
Enemmän kuin 35 vuorokautta / Toimistokulut 80 e/ hlö
35-14 vuorokautta / Varausmaksu 200 e tai 250 e/hlö
14 vuorokautta – 48 tuntia /50 % matkan hinnasta
Alle 48 tuntia / 100 % matkan hinnasta

TUIn kiintiöiden ulkopuolelta erikoistilatut huoneet ja lennot ovat heti sitovia ja niiden peruutuksesta peritään hotellin ja lentoyhtiön veloittamat peruutuskulut peruutusajankohdasta ja sen syystä riippumatta.

TUIlla on oikeus periä yksilöllisesti järjestetyn ryhmämatkan peruutuksesta mahdollisesti aiheutuvat todelliset, esim. hotellin, lentoyhtiön ja retkijärjestäjän veloittamat kulut, jos matkaa ei voida saada myydyksi toiselle matkan yksilöllisyyden, erityisluonteen tai muun merkitykseltään vastaavan syyn takia (ks. Yleiset valmismatkaehdot kohta 1.3).

Muutoin ryhmämatkoihin sovelletaan Yleisiä valmismatkaehtoja sekä TUIn valmismatkojen lisä- ja erityisehtoja.

TUI varaa oikeuden täsmentää ryhmälle esittämässään tarjouksessa tapauskohtaisesti ryhmämatkan muutos- ja peruutusehtoja.

Nimenmuutos: Tilauslennolla nimenmuutoksen voi aina tehdä kuluitta aina lähtöön asti, mikäli viisumi- tai muut viranomaismääräykset eivät ole esteenä. Reittilennolla nimenmuutoksesta veloitetaan muutosajankohdasta riippumatta lentoyhtiön matkanjärjestäjältä veloittamat todelliset kulut. Lisämaksu ryhmämatkan erikoisjärjestelyistä 25 e/ryhmä.

TUI
Ryhmäosasto
PL 10, 00101 Helsinki
Puh: 0303 60 680
Sähköposti: ryhmat@tui.fi

Ryhmämatkaehdot pdf-tiedostona »