Matkat
Isla de Holbox

Hinta alkaen

...

Hotelleja

9

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Carmenista
  • Pizzan. 8,50 e
  • Olut (50 cl)n. 3,50 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaMeksikon peso (MXN)
  • Aikaero-8 tuntia
  • PääkaupunkiMexico City
  • KieliEspanja
  • Väkiluku127 500 000

Matkat Isla de Holbox

Isla de Holbox on Meksikon ehkä kaikkein parhaiten varjeltu salaisuus. Jukatanin niemimaalta pohjoiseen sijaitsevan saaren luonto on suojeltu, ja se onkin todellinen idylli valkohiekkaisine rantoineen, turkoosine aaltoineen ja palmunlehväkattoisine hotelleineen.

Isla de Holbox on pituudeltaan n. 40 kilometriä ja elämänmeno saarella on rentoa. Rauhallinen lomaelämä soljuu rinta rinnan paikallisten arkipäivän rinnalla. Pitkät rannat ja kodikas iltaelämä torin ympärillä kuuluvat täällä olennaisena osana lomaan. Vaikka tunnelma on kuin koskemattomassa paratiisissa, on Cancuniin vain muutaman tunnin ajomatka.

Koskemattomia rantoja
Matalilla rannoilla on runsaasti tilaa, vesi on kirkasta, ja usean kilometrin pituisella hiekkarannalla on runsaasti meren huuhtomia kotiloita. Saaren luonto on jätetty koskemattomaksi runsaan lintukannan suojelemiseksi. Parempaa paikkaa ulkomaailmasta irtautumiseen on vaikea kuvitella.

Rentoa katuelämää
Saaren ainoassa kaupungissa on tusinan korttelin verran matalia pastellisävyisiä taloja, pikkukauppoja taidekäsitöineen sekä viihtyisiä ravintoloita. Voit tilata kaikkea pastasta ja pizzasta aitoihin meksikolaisiin tacoihin sekä kala- ja äyriäisruokiin. Erikoisuutena on pizza, jonka täytteenä on vastapyydettyä hummeria! Torin ympärillä on useita ravintoloita ja musiikkibaareja, jotka luovat iltaan mukavan tunnelman.

Delfiinejä ja vaaleanpunaisia flamingoja
Laguuni Yalahaon ansiosta Isla de Holboxilla on lukuisia lintulajeja. Voit nähdä esimerkiksi pelikaaneja, vaaleanpunaisia flamingoja ja harvinaisia merilintuja. Toukokuun ja syyskuun välisenä aikana valtavat valashait ohittavat saaren. Voit lähteä mukaan retkelle, jolla on mahdollisuus uida näiden valashaiden kanssa.

Mielenkiintoisia retkiäVeneretki Isla Pajaros -lintusaarelle Snorklausta, kalastusta ja delfiinejä Cabo Catotchessa
Syvänmerenkalastusta Melontaa mangrovemetsässä
* Chichen Itzan ja Ek Balamin mayatemppelit

Yhdistelmämatka
Mikäli matkustat tänne huippusesongin aikaan talvella, voit viettää koko lomasi Isla de Holboxissa tai halutessasi yhdistää matkakohteen jonkun muun Mayarivieran lomakohteen kanssa. Kesällä tarjoamme myös mahdollisuuden yhdistelmämatkaan Isla de Holboxilla, jolloin ensimmäisen viikon vietät valitsemassasi hotellissa joko Playa del Carmenissa tai Cancunissa. Toisen viikon lomailet valitsemassasi hotellissa Isla de Holboxilla.Tällöin hintaan sisältyvät myös edestakaiset lentokenttäkuljetukset, sekä kuljetukset hotellin ja sataman välillä

Suora lento Dreamlinerilla talvella
Talvikaudella, huippusesongin aikaan lennät Meksikoon suorin lomalennoin yhdellä kaikkein moderneimmista matkustajalentokoneista, Boeing 787 Dreamlinerilla. Menolento n. 12 t 40 min, paluulento n. 10 t 50 min.

Reittilennoin kesällä
Kesäkaudella lennät kohteeseen reittilennoin, tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja.

Matkavaihtoehtoja Isla de Holbox

Hotellit Isla de Holbox

9 hotellit

Näytä kaikki hotellit (9)