Matkat
New York

Hinta alkaen

...

Hotelleja

27

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1,5 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDollari (USD)
  • Aikaero-7/-10 tuntia
  • PääkaupunkiWashington D.C
  • KieliEnglanti
  • Väkilukun. 8 538 000

Matkat New York

New York

Maailmassa ei ole toista New Yorkin veroista suurkaupunkia. New Yorkista löytyy kaikki – sykkivä kaupunki on sekoitus perinteitä, uutta ja alkuperäistä. Nauti matkallasi vaikuttavista näkymistä ja anna kaupungin sykkeen viedä sinut mukaansa.

Vaikka matka olisi sinulle ensimmäinen, tunnistat kaupungista varmasti poliisiautojen sireenien äänet, kadunkulmien pretzeleiden ja sanomalehtien myyjät. Keltaiset taksit, Times Squaren neonvalot ja tunnetut katukyltit sekä rakennusten klassiset paloportaat – kuin suoraan elokuvista! Vietät kaupungissa sitten pitkän viikonlopun tai viikon, tylsää ei varmasti tule olemaan.

Kun haluat lähteä ostoksille, voit suunnata johonkin kaupungin monista ostoskeskuksista, esimerkiksi Century 21:een tai perinteikkääseen Macy's -tavarataloon. Vai lähdetkö mieluummin tutustumaan Metropolitan Museum of Art:iin, joka on Amerikan vastine Louvrelle. Museossa on esillä kaikkea amerikkalaisesta kuvanveistotaiteesta muinaisen Egyptin taiteeseen. Modernin taiteen ystäviä kiinnostaa varmasti Guggenheim.

Newyorkilaiset ovat ylpeitä omista kaupunginosistaan. Ennen matkaa kannattaakin painaa mieleen viisi New Yorkin kaupunginosaa (borough), jotta kaupungissa liikkuminen olisi helpompaa. Kaupunginosat ovat Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn ja Staten Island.

Manhattan

Manhattanin kaupunginosa on jaettu kolmeen alueeseen, Downtowniin, Midtowniin ja Uptowniin. Useimmat hotellit sijaitsevat Midtownissa, jossa kaupunkikuvaa hallitsevat kuuluisat pilvenpiirtäjät ja Grand Central Station, yksi maailman kauneimmista rautatieasemista. Erityinen kokemus on varmasti Times Square Broadwayn teatterialueella. Pääset aistimaan kaupungin sykkeen pilvenpiirtäjien, neonvalojen ja Broadwayn teattereiden keskellä, alueella joka on parhaimmillaan iltaisin.

Brooklyn

Brooklynin silta vie sinut East Riverin toiselle puolelle, trendikkääseen Brooklynin kaupunginosaan. Täällä katukuvaa hallitsevat markkinat, galleriat, vintageputiikit ja hienot baarit muun muassa Franklin Avenuen varrella. Brooklyn Heightsilta ja Brooklynin kasvitieteellisestä puutarhasta on hienot näkymät Manhattanille.

Bronx

Bronxista löydät kaikkea yllättävän maaseutumaisesta miljööstä linnamaisiin rakennuksiin, italialaisiin trattorioihin ja amerikkalaista rokkia soittaviin musiikkibaareihin.

Matkavaihtoehtoja New York