Tutustu kuumimpiin kaukolomiin ja varaa kaamosajan valoisa kohokohta! TUIn mukana voit lentää mukavasti TUIn lentoyhtiöiden Boeing 787 Dreamlinereilla ikivihreisiin lomakohteisiin.

Lomaile kestosuosikki Thaimaassa, koe hurmaava Meksiko tai virkistävä Vietnam! Tarjolla on myös upeita kerran-elämässä unelmarantoja, kulttuuria, elämyksiä ja eksotiikkaa.

Kaukolomavinkit ja tarjoukset:

Talven 2019-20 uutuudet

Ihastu talven uutuuskohteisiin! Curaçaolla vesi on kesä vuoden ympäri - saaren kulttuurintäyteisessä pääkaupunki Willemstadissa yhdistyy ranta- ja kaupunkiloman parhaat puolet. Kaunis Koh Lipen saari Thaimaassa on tunnettu epätodellisen valkeista rannoistaan ja turkoosinsinisenä kimaltavasta vedestään – saarta kutsutaankin usein Thaimaan Malediiveiksi. Vietnamin Da Nangissa ja Hoi Anissa voit kuljeskella kapeilla kujilla, maistella herkkuja markkinoilla ja hiljentyä buddhalaistemppelissä.

Kokemuksia ja kulttuuria

Upea luonto, mielenkiintoinen kulttuuri ja ruokaelämykset - jos haet näitä lomaltasi, valitse näistä kaukokohteista!
Surffaa Balin upeilla rannoilla, koe Sri Lankan temppelit ja teeviljelmät, nauti värikkäästä ja eloisasta Dominikaanisesta tasavallasta, tanssi karibialaisten rytmien tahtiin Aruballa, tutustu Sansibarin kiehtovaan historiaan tai joogaa Langkawin rauhallisilla rannoilla!

Unelmarannat

Romanttisia bungaloweja, snorklausta koralliriutoilla, unohtumattomia auringonnousuja ja -laskuja - nämä saaret tarjoavat upeat puitteet vaikka häämatkalle! Löydä oma unelmarantasi Malediivien, Mauritiuksen tai Seychellien saarilta Intian valtameressä. Tällainen laatuloma täytyy jokaisen vähintään kerran elämässään kokea!

Monipuolinen Florida

Yhdistä ihana rantaloma ja kaupunkiloma amerikkalaisissa suurkaupungeissa! Lomalla Floridassa mikään ei ole mahdotonta. Lähdetkö bongailemaan supertähtiä Miami Beachille, nauttimaan Fort Lauderdalen karibialaisesta tunnelmasta vai hyppäätkö Disney Worldin huvilaitteisiin Orlandossa? Floridasta voit nousta myös upean risteilylaivan kyytiin ja lähteä seilaamaan Karibian merelle!

Suosittelemme

Dreamliner

Nopeampi ja mukavampi Dreamliner

Mukavuutta pitkillä lennoilla! Lennä kaukolomalle mukavasti modernilla Dreamlinerilla.

TUI-sovellus

TUI-sovellus – täydellinen lomaopas

Unelmoi, varaa matka, tarkista lentoajat, kysy oppaalta ja varaa retkiä. Lataa TUI-sovellus App Storesta tai Google Playsta.