Tutustu kuumimpiin kaukolomiin ja varaa kaamosajan valoisa kohokohta! TUIn mukana voit lentää mukavasti TUIn lentoyhtiöiden Boeing 787 Dreamlinereilla ikivihreisiin lomakohteisiin.

Lomaile kestosuosikki Thaimaassa tai koe hurmaava Meksiko! Tarjolla on myös upeita kerran-elämässä unelmarantoja, kulttuuria, elämyksiä ja eksotiikkaa.

Kaukolomavinkit ja tarjoukset:

Unelmarannat

Romanttisia bungaloweja, snorklausta koralliriutoilla, unohtumattomia auringonnousuja ja -laskuja - nämä saaret tarjoavat upeat puitteet vaikka häämatkalle! Löydä oma unelmarantasi Malediivien tai Mauritiuksen saarilta Intian valtameressä. Tällainen laatuloma täytyy jokaisen vähintään kerran elämässään kokea!

Monipuolinen Florida

Yhdistä ihana rantaloma ja kaupunkiloma amerikkalaisissa suurkaupungeissa! Lomalla Floridassa mikään ei ole mahdotonta. Lähdetkö bongailemaan supertähtiä Miami Beachille, nauttimaan Fort Lauderdalen karibialaisesta tunnelmasta vai hyppäätkö Disney Worldin huvilaitteisiin Orlandossa? Floridasta voit nousta myös upean risteilylaivan kyytiin ja lähteä seilaamaan Karibian merelle!

Suosittelemme

Dreamliner

Nopeampi ja mukavampi Dreamliner

Mukavuutta pitkillä lennoilla! Lennä kaukolomalle mukavasti modernilla Dreamlinerilla.

TUI-sovellus

TUI-sovellus – täydellinen lomaopas

Unelmoi, varaa matka, tarkista lentoajat, kysy oppaalta ja varaa retkiä. Lataa TUI-sovellus App Storesta tai Google Playsta.