Tutustu kuumimpiin kaukolomiin ja varaa kaamosajan valoisa kohokohta! TUIn mukana voit lentää mukavasti TUI Airwaysin Boeing 787 Dreamlinereilla ikivihreisiin lomakohteisiin.

Lomaile kestosuosikki Thaimaassa, koe hurmaava Meksiko tai virkistävä Vietnam! Tarjolla on myös upeita kerran-elämässä unelmarantoja, kulttuuria, elämyksiä ja eksotiikkaa.

Kokemuksia ja kulttuuria

Upea luonto, mielenkiintoinen kulttuuri ja ruokaelämykset - jos haet näitä lomaltasi, valitse näistä kaukokohteista!
Surffaa Balin upeilla rannoilla, koe Sri Lankan temppelit ja teeviljelmät, nauti värikkäästä ja eloisasta Dominikaanisesta tasavallasta, tanssi karibialaisten rytmien tahtiin Aruballa tai tutustu Sansibarin kiehtovaan historiaan!

Unelmarannat

Romanttisia bungaloweja, snorklausta koralliriutoilla, unohtumattomia auringonnousuja ja -laskuja - nämä saaret tarjoavat upeat puitteet vaikka häämatkalle! Löydä oma unelmarantasi Malediivien, Mauritiuksen tai Seychellien saarilta Intian valtameressä. Tällainen laatuloma täytyy jokaisen vähintään kerran elämässään kokea!

*Lisäalennus 200 e/varaus kampanjatunnuksella TIPU

Etu koskee reittilennoilla toteutettavia lähtöjä 1.11.2019–29.2.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 23.4.–2.5.2019.

Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Monipuolinen Florida

Yhdistä ihana rantaloma ja kaupunkiloma amerikkalaisissa suurkaupungeissa! Lomalla Floridassa mikään ei ole mahdotonta. Lähdetkö bongailemaan supertähtiä Miami Beachille, nauttimaan Fort Lauderdalen karibialaisesta tunnelmasta vai hyppäätkö Disney Worldin huvilaitteisiin Orlandossa? Floridasta voit nousta myös upean risteilylaivan kyytiin ja lähteä seilaamaan Karibian merelle!

Suosittelemme

Dreamliner

Nopeampi ja mukavampi Dreamliner

Mukavuutta pitkillä lennoilla! Lennä kaukolomalle mukavasti modernilla Dreamlinerilla.

TUI-sovellus

TUI-sovellus – täydellinen lomaopas

Unelmoi, varaa matka, tarkista lentoajat, kysy oppaalta ja varaa retkiä. Lataa TUI-sovellus App Storesta tai Google Playsta.