Matkat
Curacao

Hinta alkaen

...

Hotelleja

8

Hintataso

Hinnat ovat esimerkkihintoja Willemstadista.
  • Pizzan. 10 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaAlankomaiden Antillien guldeni (ANG)
  • PääkaupunkiWillemstad
  • KieliHollanti, englanti ja papiamento
  • Väkiluku161 000

Matkat Curacao

Curacao

Trooppinen helmi, Curaçao, on tunnettu kristallinkirkkaista vesistä, luonnonkauniista maisemista sekä ympärivuotisesta kesästä. Lisäksi saari tarjoaa myös hyvät olosuhteet sukellukseen, snorklaukseen ja purjelautailuun. Jos kaipaat rantaelämän ohelle kaupungin sykettä – sekin onnistuu Curaçaolla. Kulttuurin- ja historiantäyteinen pääkaupunki Willemstad tarjoaa myös hyvän valikoiman niin ravintoloita kuin kauppoja ja markkinatoreja.Lue lisää Curaçaosta »

Yhdessä naapureidensa, Aruban ja Bonairen, kanssa paratiisimainen Curaçao muodostaa ns. ABC-saaret. Vaikka Alankomaiden Antillien autonominen alue purettiinkin, kuulu saari yhä Alankomaiden kuningaskuntaan. Alankomaista saari on luonnollisesti saanut paljon vaikuttanut, mikä on rikastuttanut saarta monin tavoin. Valtakunnan kultakaudella saari toimi mm. keskuksena orjakaupalle, joka onneksi tänä päivänä on kiellettyä.

Saarella vallitsee mukavan rento ja ihana tunnelma. Saarella on useita rantoja ja hyvää ruokaa sekä musiikkia ja kulttuuria. Saarella kohtaavat monet kulttuurit; täällä pärjäät niin hollannilla, espanjalla kuin englannilla. Lisäksi paikalliset kommunikoivat omalla papiamento-kielellään. Vinkki: Opettele muutama sana paikallista kieltä, niin olet suosittu saarella! Un bon vuoelo – hauskaa matkaa!

Matkavaihtoehtoja Curacao