Nauti pääsiäislomalla aurinkoisista päivistä rannalla tai seikkaile kaupunkilomalla ja ota varaslähtö kesään. TUIlta löydät pääsiäismatkat suorilla lennoilla suosituimpiin lomakohteisiin. Suoria lentoja pääsiäisenä suosittuihin lomakohteisiin myös maakuntakentiltä.

Tutustu alla suosituimpiin pääsiäismatkakohteisiimme. Minne sinä lähdet ensi vuonna pääsiäislomalle?

Lukuvinkki – ideoita kevätlomalle

Pääsiäisviikonloppu Euroopassa

Unohda huhtikuinen epävakaa sää ja lähde viikonloppulomalle. Vain muutaman tunnin lentomatkan päässä odottavat kohteet, joissa voit ottaa varaslähdön kevääseen tai kokea toisenlaisen pääsiäisen. Lue 5 vinkkiä kaupunkilomalle pääsiäisenä.
Johanna Johanna 20.1.2017

Pääsiäisperinteitä eri puolilta maailmaa

Pääsiäinen on yksi vuoden suurimmista juhlapyhistä, jota juhlistetaan erilaisilla perinteillä eri maissa. Tutustu pääsiäisen juhlaperinteisiin viidessä maassa.
Johanna Johanna 27.3.2018

Nyt kukkii jo! 6 keväistä puutarhamatkakohdetta viherpeukaloille

Viherpeukaloiden kärsivällisyyttä koetellaan, kun kevät etenee hitaasti ja kotipihan kukkapenkit ovat vielä jäässä. Monissa lomakohteissa kevät on huhti-toukokuussa kuitenkin kauneimmillaan ja puutarhoissa ja puistoissa pääsee ihastelemaan tuoretta kukkaloistoa. Tässä kuusi vinkkiä matkakohteista, joissa voi ottaa värikkään varaslähdön kevääseen ja sukeltaa ihaniin puutarhaunelmiin.
SallaS SallaS 2.4.2018

Karnevaalit ympäri maailmaa - 7 ainutlaatuista katujuhlaa

Karnevaalit järjestetään kristillisen ja erityisesti katolisen perinteen mukaisesti ennen pääsiäistä edeltävää 40 päivän paastoa. Sana tarkoittaakin kirjaimellisesti "hyvästi liha". Nykyään karnevaalit ovat värikkäitä juhlia, jotka tempaavat vierailijatkin mukaansa. Tutustu seitsemän kaupungin karnevaaleihin!
Johanna Johanna 5.2.2018